26. mar 2006 15:13
mamamia , jaz pravim tašči, da sem jo vsaj nekaj pametnega naučila, da delo (na žalost) vedno počaka Rebeka
26. mar 2006 15:13
mamamia , jaz pravim tašči, da sem jo vsaj nekaj pametnega naučila, da delo (na žalost) vedno počaka Rebeka
26. mar 2006 19:15
Se pridružujem tem mislim... nasplošno imam tudi jaz načelo da delo pač vedno počaka..če pa to koga moti ali pa ima preveč časa pa lahko pride pa pospravi.. No razen moja mami je pa druga zgodba. Pri njej pa še nisem vedela niti ene vilice v pomivalnem koritu, no pri meni pa lahko najdeš pol omare krožnikov, raznega pribora itd... biba
26. mar 2006 19:29
Meni je pa največji bljek pospravljanje in sesanje. Če je sesalec še tako tih, mi je preglasen in to mi je bila od nekdaj nočna mora. Pa tudi prahu ne maram brisat, ker vedno kiham zraven, če sem pa bolj zanikrna in dlje časa ne pobrišem, si pa za nagrado prislužim astmatični napad...bljaaak lp maja
26. mar 2006 23:15
uau, ful se mi zdi čudno, da vas kar nekaj ne mara nakupovanja. ok, nakupovanje oblek je tud meni zoprno, sploh pozimi, ko moraš z bundo v pol metra veliko kabino, ampak nakupovanje hrane je pa men ful.. sprostitev:) no, vsaj preden pridem do blagajne:DD drugače se pa pridružujem: DOL Z LIKANJEM!! daaaaaleč daleč za tem je pomivanje tal, potem pa nič več, ostalo rada počnem. lp Scorpy
27. mar 2006 10:47
Ne maram zelo umazanih del: torej pomivanje kakih zapečenih pekačev in pomivanje tal. Likanje je ok, če ni za celo familijo, takrat sem ga zasovražila - zdaj ne likam skoraj nič več in mi ni problem;) Veri
27. mar 2006 11:01
Vsak dan, ko sem pogledala naslov teme, sem trpela, a si seveda nisem upala reagirati, saj bi me lahko zopet doletela kakšna "prijazna" etiketa. Pa se je našel dobri duh, ki je uredil brez besed....Hvala! ddarinka
27. mar 2006 11:15
Se strinjam z Veri, nad umazanimi pekači nisem nikoli navdušena. Drugače je pa veliko odvisno od razpoloženja. No ja, tudi likanju bi se z veseljem odpovedala, še sreča, da imam sušilec in posledično precej manj likanja. Verjetno bi se še kaj našlo, pa zgleda, da ni tako hudo, ker mi ne pade na misel. LP
27. mar 2006 12:23
Fuj,fuj, fuj,fuj: pomivanje tal in čiščenje kopalnice!!!!!!!!!!!! Za okna je že od nekdaj zadolžen mož (mene umazana okna sploh ne ganejo). Likam pa ... z obupno muko se spravim za likalno mizo, ko je že ogoooooooooooomen kup perila. V DVD ali video porinem kako romantično komedijo in .... ne znam nehati. Likam tudi po pet ur skupaj. Nazadnje sem svoje tri heroje poslala za celo nedeljo od hiše, jaz pa sem mahala z likalnikom od 10-ih do 6-tih. Ampak sem bila še ves teden kot pav, ker je bila košara s cunjami prazna! No, zdaj me pa spet čaka ena podobna akcija (samo Herryja Potterja moram prej prebrati do konca )
27. mar 2006 14:19
Ne predstavljam si kako bo takrat, ko bova imela otroke. Ne predstavljam si pranja, likanja pospravljanja, ker še za seboj komaj vse to naredim. Moram rečt da vas občudujem punce!!! biba
27. mar 2006 16:06
Pegasti, kakšne pujse pa maš, da imaš toliko likanja? Če seštejem čas likanja, bi bilo šest ur ravno za dva meseca. LPKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svinjska ribica
Bovla po kitajsko