Ikea

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

27. jun 2008 11:39

mizarka tudi moj sosed oziroma njegovi hlapci,ampak dobesedno delajo za Ikeo,trenutno ima skoraj same delavce iz Slovaške Švedski tovornjaki non stop vozijo mimo,njihovo lakiranje pa smrdi kot sam hudič in na Švedskem ni dovoljeno,.. anaeva

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

27. jun 2008 11:43

Dobro si tole povedala, Mizarka. Res je, sami bi radi za čim manj denarja prevečkrat dobili nemogoče....mojemu možu kakšna stranka kdaj naroči unikatno kamnito korito (umivalnik), potem pa ne more verjeti, da bo cena višja kot npr. v obiju za tista serijsko izdelana betonska korita....da ne govorimo, kako težko dajo potem ti ljudje kak evro več za spodobno pipo za na svoje cenjeno unikatno korito... Kar pa se Ikee tiče, je treba računati na to, da je njihov začetni koncept pohištvo, ki je na videz lepo, preprosto za sestavljanje in cenovno dostopno. Meni so všeč predsem njihovi dodatki za dom (lučke, odeje, tepihi, posoda), ker za malo denarja dobiš res simpatične reči. Včasih sem zašla v Habitat, kjer so mi bile take stvari tudi zelo všeč, vendar so bile bistveno dražje kot Ikeine - kvaliteta teh drobnarij pa ni bila nič večja. Mislim, da je Ikea s svojo pestro ponudbo in možnostjo kombiniranja še zmeraj magnet za vse, ki bi po svoje, z malo stroški opremljali stanovanja. Dražje ponudbe je pa itak povsod zadosti, če komu Ikea ni všeč. mamaF - Mojca

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

27. jun 2008 11:56

bom vam javla preden grem v ikeo pa mi boste takrat povedale kaj želite da pogledam. midva greva zdaj tja drugič, morema dokončno opremit najine prostore. prvič sva tam bila lani in od takrat mi je žal da si nisem kupila bonsaja, imajo jih namreč po petnajst evrov, pri nas pa so taki najmanj petdeset evrov. nektarina

nektarina  

7. jul 2008 15:46

hej mačkice jutri grem v ikeo tako da če katera želi da ji za kaj pogledam ali ji kaj prinesem naj pove. nektarina

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

7. jul 2008 16:18

Ojla, če imajo kaj prospektov za mladinske sobe, za hčerko , želja je da so omare čim višje več pa ne vem povedat, se sproti zmišljujemo.

če bo šlo ni pa ne vem kako nujno.

lp

mizarka

nektarina  

7. jul 2008 16:36

okej bom pogledala pa vzela če bo kaj. nektarina

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

8. jul 2008 7:37

Ikea je zdaj čisto razrušena in je brezveze iti tja, če imate namen kaj ogledovati. Potem raje počakajte še kakšna 2 tedna. Zdaj pride ven nova kolekcija in so čisto vse razmontirali.

Midva sva bila v soboto, sva šla kupit kuhinjo. Poročam, če bo OK. :) Malo je riskantno (sploh ker je bila poceni) in naju je kar malo strah, kako bo izgledala.

Sonja

kaja45  

član od: 29.6.2007

sporočila: 95

8. jul 2008 10:29

Sonchika, katero kuhinjo sta vzela? Midva s fantom morava tudi bolj na hitro komplet stanovanje opremit, in imava namen kuhinjo v ikei vzeti. A svetujejo pri sestavi kuhinje ali moraš bolj kot ne sam elemente skombinirat? Nemščina ni problem, samo veliko pomeni dober svetovalec. kaja45

Kozmeja  

član od: 7.12.2005

sporočila: 409

8. jul 2008 10:55

Že nekaj let imam Ikeino kuhinjo (Nexus) pa je čisto ok. Noben pant še ni razmajan, pa tudi predali delujejo brezhibno. Kaja45, v Ikei imaš svetovalce, ki ti kuhinjo skombinirajo in izrišejo po tvojih željah (ja, lahko jo pa tudi sama, na njihovi spletni strani imaš 3D program za to). Le ne pozabi sabo vzet čisto točnih mer, da ti bodo potem elementi pasali v kuhinjo. Kozmeja

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

8. jul 2008 13:55

Zanima me koliko stane ena kuhna v Ikei, ker namreč pri enem slo proizvajalcu sem dala narisat 2,60 m kuhne (tukaj zraven ni hladilnika, ki bo prostostoječ v drugem koncu prostora) pa je prišlo 1400 €. Tukaj so še tiste letvice od spodaj, da se ne vidi bela barva na spodnji delih visečih predalov. Pa nevem ke je Ikea kaj ceneje... Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti