27. avg 2008 20:58
Otvoritev v Celovcu bo novembra, točna katerega, pa ne vem. To sem pred meseci, ko so iskali osebje za novo trgovino, prebrala na njihovi spletni strani. mimika
27. avg 2008 20:58
Otvoritev v Celovcu bo novembra, točna katerega, pa ne vem. To sem pred meseci, ko so iskali osebje za novo trgovino, prebrala na njihovi spletni strani. mimika
16. sep 2008 19:05
Danes sem se peljala mimo IKEje v Celovcu. Na fasadi je velik pano: 6.11.2008 bo otrvoritev nove Ikeje v Celovcu. Se vidimo. LP Peca
17. sep 2008 8:49
A res? Jaz ga pa še nisem dobila, pa kar nekaj denarja tam pustim... Letos sva kupila celo kuhinjo pri njih.
Sonja
kako se pa obnese naročilo in dostava kuhinje? Tudi sama se odločam za to, pa me je malo strah.
sladkosnedko
17. sep 2008 10:14
Katalog imajo objavljen tudi na netu. Sicer ga ne moreš vzeti v roke, ampak za prvo silo gre.
Lijana
18. sep 2008 0:02
ali ima katera izkušnje glede stroškov prevoza iz Ikee. Na njihovi strani je navedeno, da imajo organiziran prevoz z DHL-om in da za zono Ljubljana pridejo 50 EUR. Verjetno je cena odvisna od velikosti in teže pohištva. Ali je katera že koristila to storitev?? atic
18. sep 2008 5:49
atic, meni je prijateljica rekla Dober teden dni nazaj), da, v primeru, da naročiš po internetu (nad določenim zneskom, ki se ga zdaj ne spomnim), prevoza v Ljubljano ne računajo. Če naročaš direktno pri njih, pa prevoz računajo. Preveri, kako je s tem.
rimljanka - zasebno mnenje
18. sep 2008 8:29
Mislim, da nad 1000 €, da na zaračunajo! Vem pa ne točno. Jelenckova
18. sep 2008 8:55
V Grazu sem pred parimi meseci spreševala za prevoz in so mi rekli, da nad 1000 EUR prevoza ne računajo. Drugače pa računajo 20% od vrednosti robe, do Celja prevoza ne plačaš, od Celja naprej pa pavšalno 50 EUR. Dostava traja od 2 do 10 dni - morajo napolniti kamion, potem šele peljejo. Za naročilo po internetu pa ne vem. elba
21. sep 2008 23:52
glede stroškov prevoza vam lahko sedaj dam pravo informacijo, saj sem včeraj v Ikei naročila prevoz do Ljubljane. Strošek je 2% od vrednosti blaga oz. maksimalno EUR 120 + EUR 50 za prevoz do LJ. Će želiš, da ti vso blago iz polic naberejo sami in ga dostavijo v skladišče DHL pa plačaš še 25 EUR za manipulativne stroške. Prijazen prodajalec mi je povedal, da je po odprtju Ikee v Celovcu na vrsti Ikea v Sloveniji. Upam, da se bo to kmalu zgodilo. aticKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Srbski pasulj
Bretonske palačinke