16. okt 2007 10:07
Ni še nihče naročal na dom? pina colada
16. okt 2007 10:07
Ni še nihče naročal na dom? pina colada
16. okt 2007 10:24
Kolega je preko interneta naročil kuhinjo in so mu jo pripeljali brezplačno! LP K
16. okt 2007 10:26
Vse imaš napisano na njihovi internetni strani. Plača pa se 20% od vrednosti transportiranih artiklov, na to pa se prišteje še dodatek za kraj dostave. Mislim, da je to v primeru Slovenije 50 evrov. fresh
16. okt 2007 10:30
Takrat je bil prevoz, pri naročilu preko interneta, zastonj. K
16. okt 2007 10:41
Tudi jaz sem imela namen naročiti stekleno vitrino preko ikee. Stala je 49 eur, vse skupaj pa bi plačala 0krog 150 eur. Zraven so bili všteti stroški dostave + ne vem še kaj, ker ne razumem dobro nemško. Mislim pa da je bila všteta tudi teža artikla, se pravi do 5 kg je ne vem recimo 10 eur, od 5-10 je 40 eur. tako da potem nisem naročila nič, bi pa jo še vseeno imela, če bi mi kdo znal malo bolj razložit, kaj vse je zajeto v plačilo. begonija
16. okt 2007 11:22
No, sem prebrala in raztolmačila. Takole gre; obstajata 2 možnosti. Prva je ta, da se zapelješ v trgovino, izbereš stvari, jih plačaš in predaš transportnemu oddelku, ki ti stvari dostavi takoj. Ceno prevoza izračunaš tako, da od celotnega zneska artiklov, ki se bodo transportirali izračunaš vrednost 20%, potem pa na to prišteješ še doplačilo za cono dostave. Slovenija 1 znaša 30 evrov, Slovenija 2 pa 50 evrov (mislim, da je slo1 nekje do MB, slo2 pa tja do LJ in drugam). Druga možnost pa je ta, da se odločiš za dostavo v roku 1 tedna (velja tudi za internetna naročila). V tem primeru sta možnosti spet 2 in sicer se dostava deli na artikle teže do 30kg in nad 30kg. Do 30kg se dostavlja s paketno dostavo, nad 30kg pa s špedicijskimi službami. Do 30kg znaša 20 evrov, nad 30kg pa 120 evrov. Teže pa so navedene ob artiklih na internetni strani. V primeru, da vrednost nakupa presega 1.000 evrov, pa je dostava zastonj (velja le za artikle, ki so dostavljeni v roku 1 tedna in če so na zalogi (drugače lahko traja do max. 6 tednov) in ne za artikle, ki so dostavljeni takoj). fresh Sporočilo je spremenil(a) fresh dne 16. okt 2007 11:26:40
16. okt 2007 11:25
Zdi se mi da piše da spletni strani (vsaj za A), da je dostava pri naročilu nad 1000 € brezplačna.
16. okt 2007 11:40
Pa še tole- Graz je veliko več kot le mesto, kjer je ta trgovina. Leta 2003 je bil evropska kulturna prestolnica. Je tudi staro študentsko mesto, ki ga je več kot vredno videti. Staro mestno jedro je umeščeno na UNESCO-v seznam kulturne dediščine. Nekaj km naprej po avtocesti je kraj Baernbach, kjer stoji čudovita cerkvica, ki jo je zasnoval arhitek Hundertwasser in je več kot vredna ogleda. Do Graza ni daleč in se ga splača obiskati. Punce, združite lep izlet s hitrim nakupom, ne bo vam žal! fresh
20. okt 2007 20:42
ronja rajh kako pa veš da je njihovo pohištvo zanič če ga pa ne kupujete? in da ni estetsko? sory, ne bom se strinjala. nektarina
20. okt 2007 21:11
Nam zelo dobro služi in nam je naš okus všeč, tebi ronja pa ni treba da je. boženaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Srbski pasulj