20. okt 2007 22:28
Jaz z ikejo zelo zadovoljna, poceni in za vsak okus. Ima pa vsak malar svoje oči.
20. okt 2007 22:28
Jaz z ikejo zelo zadovoljna, poceni in za vsak okus. Ima pa vsak malar svoje oči.
20. okt 2007 22:30
Begonja poglej na ZP. balu
21. okt 2007 6:09
Tudi sama sem kupila klubsko mizico in sem z njo zadovoljna. Še bom obiskala IKEO. Kakor komu paše, bi rekla. " Sto ljudi, sto čudi" LP postrv
21. okt 2007 9:12
Kar se pa estetskosti tiče, je pa Ikea definitivno na precej visokem mestu. Ker estetika se ukavrja s tem, kar je lepo. In to pač ne gre ocenjevati, ker ima za lepoto vsak svoja merila. Meni osebno se njihovi izdelki zdijo še kako estetski, ker so po večini minimalistični, predvsem pa ne KIČASTI. Kdor bi pa rad masivno pohištvo, s čim več ornamenti, se bo pa res moral oglastit kje drugje ja. Ampak potem je spet vprašanje, kaj je estetsko - kič ali čiste linije? Dana Sporočilo je spremenil(a) DanaS dne 21. okt 2007 09:13:35
21. okt 2007 10:01
"Povem ti, Ikea je zanič! Njihovo pohištvo drži morda nekaj mesecev, največ eno leto, več pa ne! Mi njihovega pohištva sploh ne kupujemo! Pa še estetsko ni! Njihovo pohištvo je poceni in zanič! Seveda pa ne mislijo vsi enako! ronja_rajh" Draga Ronja! Kot že povedano, kako moraš trditi, da je njihovo pohištvo zanič, če ga ne kupuejete? In kako si upaš trditi, da je poceni, če pravzaprav ni? In zakaj je pravzaprav ena najbolj uspešnih trgovin s pohištvom, razširjena po celi Evropi? Ker imajo namreč pohištvo, ki naredi prostor prijeten, topel in svetel. Ker imajo pač Skandinavci občutek za estetiko, kar pa zate draga Ronja, na žalost ne morem trditi, edino če ti je všeč sama masiva in kolonialen stil, ki pa razen za to, da ljudje z njim izkazujejo svoj razkošen stil življenja (tako pohištvo je mimogrede zelo drago), domu ne daje prave domačnosti in topline. Ali pa si med tistimi par srečneži, ki samo za kuhinjo odšteje 10.000 eur in več? Potem verjamem, da ti je Ikea prepoceni. Ampak na svetu živimo tudi takšni, ki nismo toliko pripravljeni odšteti za eno kuhinjo ali katerikoli drug kos pohištva. In smo mimogrede v večini. Takšno je moje mnenje, je pa res, da mogoče Ikea mojim prednikom ne bi bila všeč. Normalno. Živimo pač v drugih časih, ko je funkcionalno in lepo nekaj drugega kot včasih. Pa ne trdim, da staro pohištvo ni lepo. Prav nasprotno! Jaz bom v svojem novem domovanju ravno stare kose pohištva kombinirala z novimi iz IKEE! Ti Ronja, pa kupuj, kar tebi drago, ampak drugič prosim s premislekom in dokazi piši tako kritične misli! LP pina colada
21. okt 2007 10:13
ronja_rajh je napisal/a: |
Ojla, ja, zanimiva in vedno aktualna tema! Povem ti, Ikea je zanič! Njihovo pohištvo drži morda nekaj mesecev, največ eno leto, več pa ne! Mi njihovega pohištva sploh ne kupujemo! Pa še estetsko ni! Njihovo pohištvo je poceni in zanič! Seveda pa ne mislijo vsi enako! ronja_rajh |
ronja, ronja, najprej odrasti, potem pa komentiraj take teme. S trinajstimi leti pa res veš, katero pohištvo je dobro in katero zanič.
21. okt 2007 11:02
Poslovna politika Ikee je že od vsega začetka usmerjena v cenejše, udobno pohištvo, s primerno kvaliteto. Njihova ciljna skupina so mladi z manjšo kupno močjo. Kot vse ostalo, se z leti spreminja tudi okus in računati je, da bodo čez 10 ali 20 let taisti ljudje imeli drugačne želje in več denarja. V tem času bo pa Ikeino pohištvo gotovo zdržalo. Moje mnenje je, da za tak denar pri njih dobite največ kvalitete. Pišem iz lastnega poznavanja njihovega sistema kontrole in nabave. Če bi imeli kako prodajalno v bližini, bi gotovo večkrat zavila vanjo, če ne drugega za gospodinjske pripomočke. Med drugim imam še danes 20 let star komplet plastičnih posodic, ki zdržijo vse od zamrzovanja do pomivanja v pomivalnem stroju in so funkcionalno še vedno popolnoma nespremenjene in tudi na pogled še prav čedne, čeprav sem jih kupila po bagatelni ceni.
Mimogrede, imam približno 5 let staro sedežno garnituro od domačega proizvajalca, ki je oguljena že na vseh robovih pa niti ni bila tako poceni. Kaj takega se mi z Ikeino pri njihovem sistemu nadzora kvalitete najverjetneje ne bi zgodilo.
Cila
21. okt 2007 19:54
Midva sva zelo zadovoljna s kvaliteto v Ikei. Kupila sva 2 mizici, obe med 10-15€ (vsaka). Narejene pa natančno, vse paše skupaj in nama dobro služita. Super nakup. In še bova šla v Ikeo. Sonja
21. okt 2007 21:08
Midva imava ogrodje postelje iz ikeje že sedem let in je stala okrog 20.000 sit in je še zmeraj ok, celo razmišljava da jo bova vzela v novo hiško. Da ne omenjam regala, stenske lučke, kozarcev, termovke po smešnih cenah. V ikeji sva bila prejšnjo soboto ljudi se je trlo, šli smo v procesijah. Predlagam nakup oz. izlet v ikejo med tednom, da si lahko v miru pogledaš stvari. Jaz sem kupila suho cvetje šopek po ceni 1.99 do 3.99 eur, bom delala ikebane za prvi november. http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/rang pozdravček, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 21. okt 2007 21:36:48
26. jun 2008 8:57
Gre kdo zelo kmalu v Ikeo? Potrebovala bi eno malenkost, zaradi katere pa kletnih polic ne moreva sestaviti. Včeraj pa tega niso imeli? mimikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Biskvit s slivami