13. avg 2008 19:10
A katalog dobiš domov, če imaš njihovo kartico? Jelenckova
13. avg 2008 19:10
A katalog dobiš domov, če imaš njihovo kartico? Jelenckova
13. avg 2008 19:57
Da, če imaš njihovo kartico prejmeš katalog na dom. Mi ga že imamo, ful lepe stvari. Deklica68
13. avg 2008 21:08
A res? Jaz ga pa še nisem dobila, pa kar nekaj denarja tam pustim... Letos sva kupila celo kuhinjo pri njih.
Sonja
13. avg 2008 21:34
Jaz imam njihovo kartico in nisem dobila kataloga na dom. Sem pa dobila neko kartico s katero ga lahko dobim v trgovini. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
13. avg 2008 21:37
Jelenckova greš pač na Šmartinsko ponj, saj nimaš daleč....(za druge ne vem).
rimljanka - zasebno mnenje
18. avg 2008 10:26
Pozdravljeni! Tudi jaz bi strašno rada Ikein katalog 2009. Sem šla na njihovo spletno stran, da bi ga naročila, pa piše, da ga pošiljajo samo po Avstriji. Nimam pa njihove kartice. Začela bom z opremljanjem hiše, pa bi rada videla novitete, ki so na trgu. Če mi lahko kako pomagate, da bi katalog dobila, mi prosim sporočite(ali pa mogoče kakšen drug katalog, od kakšne druge firme za leto 2009). Hvala že vnaprej in lp Ren REN
18. avg 2008 10:37
REN, v Ljubljani, na Šmartinski, tik ob križišču s Kajuhovo je njihovo prestavništvo, tam imajo kataloge.
rimljanka - zasebno mnenje
27. avg 2008 20:36
Mene pa zanima. a kdo ve, kdaj bo odprta Ikea v Celovcu. Sem pred nekaj dnevi videla, da jo gradijo nasproti Metroja, nikjer pa nisem zasledila, kdaj bo otvoritev.
LP
kača
27. avg 2008 20:47
Novembra, vsaj tako je bilo objavljeno na njihovih spletnih straneh.
Loni Makaroni
27. avg 2008 20:50
Se pa človek prav fajn počuti, ker se da tam prebrati, da jo gradijo tam v prvi vrsti zaradi Slovencev in Italijanov
Spekuliert wird zudem mit vielen Kunden aus dem nahen Slowenien und Italien. Gebaut wird das Ikea-Haus bei der Autobahnabfahrt Klagenfurt-Nord, gegenüber dem Metro-Markt | ||||
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Jugoslovenka