Ikea

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

23. avg 2007 10:40

No bannanna, kako zdaj, se ti zdi ali se ti ne zdi? Mimogrede, osebno nimam nobenih izkušenj z Ikeinim pohištvom, sem pa si ogledovala hiške, ki jih imajo razstavljene (s pohištvom). Vsekakor, ko bomo ponovno katero izmed sob opremljali, bom sigurno (ne samo, da se mi zdi) šla pogledat v Graz. Res ste natresli toliko informacij, da se splača it pogledat. Pa naj se malo naši prodajalci zamislijo, kakšne cene navijajo. Več kot bo ljudi hodilo čez meje, prej bodo cene realne tudi pri nas. Sporočilo je spremenil(a) silva dne 23. avg 2007 10:43:49

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

23. avg 2007 10:41

Midva bova po vsej verjetnosti šla kupit dnevno sobo v Ikeo, no, kavča ne, drugo pa. Meni je Ikea pohištvo izredno všeč. Jelenckova

cherry  

član od: 5.6.2006

sporočila: 409

23. avg 2007 11:05

Ikea je nasploh zelo "customer-friendly" oziroma kupcu prijazna. Razlogi so bili že našteti, tako da temu samo še pritjujem. :) Imam pa kar veliko izkušenj tudi z Ikeinim pohištvom, od malih do velikih kosov. Nekaj stvari imam že veliko let, pa se jim ne pozna nič bolj kot kakšnemu "domačemu" pohištvu. Morda pa samo še ta podatek: niti enkrat se še ni zgodilo, da bi v kompletu kar koli manjkalo ali da bi kar koli narobe pripravili zame (nekatere večje kose ti pripravijo v posebnem skladišču). Na svoje "travmatične" izkušnje z velecenjenim Rutarjem pa bi najraje kar pozabila. Sestava pohištva je enostavna, mislim, da jo s tako luštnimi navodili tudi kak manj ročno spreten človek brez velikih težav zmore. Navaden in križni izvijač ter kladivo pa si mislim, da ja mora imeti vsak doma. Kaj veliko več pa ne rabiš. Skratka, jaz sem s svojimi nakupi zelo zadovoljna, še posebej ko pomislim na razmerje cena/kvaliteta. Tisti, katerim je Ikea "pod častjo", pa naj pač ne gredo tja, pa je problem rešen. Vsakemu svoje, ne? cherry Sporočilo je spremenil(a) cherry dne 23. avg 2007 11:06:45

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

23. avg 2007 13:39

uf, ste malo sitne? kr neki napadate. js je nimam, jo ma pa prijateljica, pa tud kavč so mogli po par letih, 5 al 6 dat k tapetniku da jim ga je na novo oblekel, tak se je zgulu. ma tudi postlo. škripa ko stara korbca, pa je hčerka težka manj kot 50 kg in samska ;) . tak... sej ne rečem, odvisno pač za kolko let kupuješ pohištvo. a ti je v interesu več kuhinj zamenjat v tem odbobju, ko imaš res kvalitetno le eno naprimer. da ne bo pomote. men so ikejine stvari zelo lepe in zelo rada se sprehajam po ikeji in kupujem vazice, svečnike, kakšen kuhinjski poceni pripomoček. študentsko stanovanje bi si rada opremila iz ikeje, če bi mela denar in voljo, pa če bi blo moje ;). ko bom pa enkrat kučo sezidala, bom pa dala noter kaj kvalitetnejšega. lepo se mi je pa zdelo od njih, da ko enega navoja za lučko ni blo v paketu, da sm samo mejl napisala in sem ga prejela po pošti. bannanna

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

23. avg 2007 14:05

Nismo sitne, samo nam je všeč, če nekdo svoje trditve argumentira. Ker midva imava tudi njihovo posteljo pa ne škripa. Zato je fajn slišat kaj nekomu ni ok, ker si lahko potem bolj pozoren npr. na kvaliteto blaga pri kavču, ipd.

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

23. avg 2007 14:11

galyka je napisal/a:
Nismo sitne, samo nam je všeč, če nekdo svoje trditve argumentira. Ker midva imava tudi njihovo posteljo pa ne škripa. Zato je fajn slišat kaj nekomu ni ok, ker si lahko potem bolj pozoren npr. na kvaliteto blaga pri kavču, ipd.

Galyka seveda ne škripa, ko je že "ulaufana" .

jade

Kozmeja  

član od: 7.12.2005

sporočila: 409

23. avg 2007 14:21

Povsem jasno je, da ima Ikea kvalitetne in tudi nekvalitetne stvari. Moja kuhinja je ok, tudi vse ostalo, kar sem tam kupila, je ok, nekatere stvari tudi po več kot 10-ih letih. Enako je kot pri vseh ostalih podobnih trgovinah - kaj je dobro in kaj pač ni. Skušaš izbrati tisto, kar je dobro in seveda imaš lahko včasih tudi smolo. Vsekakor pa za enak denar tudi drugje ponavadi ne moreš dobit nič boljšega. Kozmeja

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

23. avg 2007 14:36

Meni so všeč veeeeliiika parkirna mesta za družine z malimi otroci blizu vhoda, mmm... Ko v miru parkiraš avto, odpreš vrata, daš v miru ven voziček, brez da bi gledal, kdo te bo kje odnesel.

Česa takega pri nas še ni, ne? (pri nas je 50 mest za invalide, Starši z dojenčki/otroci pa so pozabljeni...)

lidka

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

23. avg 2007 14:40

jade Parkirišča so pa zakon! Po tem bi se lahko zgledoval marsikateri naš nakupovalni center, sploh pohištveni. Mogoče je pa to zato, da vzameš pri njih dostavo in ne pelješ stvari sam domov? Sporočilo je spremenil(a) galyka dne 23. avg 2007 14:40:30

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

23. avg 2007 15:15

Najina pojstla tud ne škripa. Jelenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti