Ikea

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

24. avg 2007 9:53

Lidika, prav imaš. Da ne govorimo o razno-raznih mojstrih, ki ti najprej dva meseca obljubljajo, da bodo sigurno prišli pogledat (npr. centralno napeljavo), da pripravijo predračun. Ko sva z možem delala stanovanje - groza. V devetem mesecu nosečnosti sem bila, ko sva lahko končno zaključila s kopalnico (1 teden pred rokom!), zaradi "mojstrov", ki polagajo ploščice. Ali pa, ko so nama risali kuhinjo... Z Lesnino (v Hočah) nisem nikoli imela problemov (jih tudi zdaj nimam - sem nazadnje kupovala jogije za posteljo in sem bila zelo zadovoljna z njihovim pristopom), ampak ko nama je ena "kao" svetovalka risala kuhinjo (sem imela skico zraven) mi je tupila, da kuhinja, kot sem si jo zamislila, ni možna. Se je nekaj trudila (nama vzela 2 uri časa), naredila pa nič. Nazadnje sva jo šla iskat v Celje (sem ravno takrat slišala eno reklamo na radiu o ugodnih cenah), ne morem vam povedat kako lepo kuhinjo so mi zrisali. Izbrala sva dizajn, se je gospod vsedel za računalnik in smo bili v 30 minutah fertik. Res pa je, da sva pa potem čakala na njo malo več kot en mesec. Kuhinja pa je po 8 letih še vedno tako lepa, da jo želim "prenest" v hiško, ko se bomo preselili. Vedno je odvisno na koga naletiš, koliko je ta zavzet.

balonka  

član od: 9.3.2007

sporočila: 548

24. avg 2007 17:05

Pozdravljeni! Rabila bi en nasvet glede otroških sob in dodatkov v ikeji.Jaz sem pač ena od tisti,ki še v tej prekrasni trgovini nisem praga prestopila.Ampak sem pregledala katalog 2007 in sem videla par prav zanimivih stvari,ki bi nam prišle prav.So določene stvari,ki jih pri nas nisem zasledila pa tudi kar smešno ugodne so.Pa me zanima, če to še imajo .In ali mi lahko pomagate kako naj si pogledam ali imajo še kaj več.

pinka  

član od: 17.6.2004

sporočila: 929

24. avg 2007 17:11

V trgovini je še več stvari, kot jih je v katalogu. Jaz sicer nimam otrok, ampak imava posteljo in omaro iz ikeje že en lep čas, pa je še vse OK. Pa tudi vizualno so stvari zelo lepe. Na www.ikea.at je že nov katalog 2008 in ga lahko na netu prelistaš! Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 24. avg 2007 22:11:32

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

24. avg 2007 17:19

Za otroke imajo v Ikei tak cart stvari. Komi čakam, da bom tudi jaz lahko kaj kupila. Jelenckova

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

25. avg 2007 20:11

Otroke ali pohištvo? Loni Makaroni

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

26. avg 2007 0:57

Do nedavnega sem imela predsodek pred pohištvom iz Ikee (do raznih doatkov in pripomočkov ne, samo do pohištva). No, potem me je svakinja prepričala, da smo kupili spalnico v Ikei - in kaj naj rečem? Superca. Enostavna za sestavo, stabilna, nič ne škirpa in se ne maje (kljub moževim 110 kg), hvalžena za vzdrževanje. Tudi svetila in pregrinjala, blazine, vse je obstojno. Otroške sobe, kar so bile od Ikee, so zelo dobro prestale vse udarce, zadetke puščic in pikada in kar je še poškodb, ki jih pohištvu naredijo otroci...

Se pa da tam, na kraju samem, ko v živo vidiš, še veliko bolje kombinirati kot zgolj po katalogu. Čepravs e tega vedna splača temeljito prelistati.

Ne bi pa nikdar v Ikei kupila sedežne, pri nas doma daleč najbolj uporabljano opremo v stanovanju. Morda zato, ker se v Ikei vse tako hitro spreminja in da ta del pohištva vendarle ne bi bil tako trajen in trden, kot naj bo sedežna. Ali pa gre samo za moj predsodek?

Kakorkoli, V Ikei vedno kupim več, kot nameravam, pa čeprav grem samo po eno samo svetilko. Mamamia

mamamia

pina colada  

član od: 8.9.2005

sporočila: 52

17. sep 2007 16:05

IKEA hiške- ali morda kdo pozna internetno stran s hišami, ki stojijo pred Ikeo v Graz-u? Lp pina colada

pina colada  

17. sep 2007 16:49

Hruškabanana, najlepša hvala!!! Ravno to sem iskala pa nisem vedela, kje naj iščem Lp. pina colada

pina colada  

15. okt 2007 16:44

Ali kdo morda ve, koliko lahko največ naročiš v enem kompletu iz Ikee, da ti pripeljejo na dom z DHL? Ali je kaj omejeno in koliko plačate, če vam dotsavijo robo na dom? Se to izplača? Lp pina colada

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti