24. avg 2007 9:53
Lidika, prav imaš. Da ne govorimo o razno-raznih mojstrih, ki ti najprej dva meseca obljubljajo, da bodo sigurno prišli pogledat (npr. centralno napeljavo), da pripravijo predračun. Ko sva z možem delala stanovanje - groza. V devetem mesecu nosečnosti sem bila, ko sva lahko končno zaključila s kopalnico (1 teden pred rokom!), zaradi "mojstrov", ki polagajo ploščice. Ali pa, ko so nama risali kuhinjo... Z Lesnino (v Hočah) nisem nikoli imela problemov (jih tudi zdaj nimam - sem nazadnje kupovala jogije za posteljo in sem bila zelo zadovoljna z njihovim pristopom), ampak ko nama je ena "kao" svetovalka risala kuhinjo (sem imela skico zraven) mi je tupila, da kuhinja, kot sem si jo zamislila, ni možna. Se je nekaj trudila (nama vzela 2 uri časa), naredila pa nič. Nazadnje sva jo šla iskat v Celje (sem ravno takrat slišala eno reklamo na radiu o ugodnih cenah), ne morem vam povedat kako lepo kuhinjo so mi zrisali. Izbrala sva dizajn, se je gospod vsedel za računalnik in smo bili v 30 minutah fertik. Res pa je, da sva pa potem čakala na njo malo več kot en mesec. Kuhinja pa je po 8 letih še vedno tako lepa, da jo želim "prenest" v hiško, ko se bomo preselili. Vedno je odvisno na koga naletiš, koliko je ta zavzet.