Izpadanje las

seherezada  

član od: 19.11.2006

sporočila: 256

27. mar 2008 23:40

Nisem prebrala vsega, je preveč strani. Mogoče je katera že napisala, a vseeno ... pred leti so moji mami po premočni trajni zelo na veliko izpadali lasje in v skrajni sili, ko ničesar drugega ni pomagalo, si je v lasišče vmasirala čebulin sok. Ne vem točno, kako dolgo je to delala, ampak stanje se ji je vidno popravilo. Probaj, škoditi ne more. seherezada

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

28. mar 2008 13:36

Packa lahko bi napisala s katerimi barvami se barvaš..pa kateri šampon kupiš. Tudi moja frizerka uporablaj dobre barve (Kadus),vsaj pravi da so pri njej pa sem kupila šampon Rising ali nekaj podobnega.. Darja -

PACKA  

član od: 23.9.2003

sporočila: 344

29. mar 2008 21:08

darja- je napisal/a:
Packa lahko bi napisala s katerimi barvami se barvaš..pa kateri šampon kupiš. Tudi moja frizerka uporablaj dobre barve (Kadus),vsaj pravi da so pri njej pa sem kupila šampon Rising ali nekaj podobnega.. Darja -
Harologi. PACKA

darja-  

31. mar 2008 8:58

LP Sem poštudirala,da je mleto proso čist naraven diuretik.........prebava super ja, še vedno pa mi grozi pleša.. Darja -

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

31. mar 2008 9:45

Po mojem mnenju dolgoročno proso s svojimi učinkovinami pripomore k boljši kvaliteti las, verjamem, da čudežev pa ne dela. V vsakem primeru škodi ne, bo pa naše črevo bolj hvaležno... katjushka

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

31. mar 2008 13:18

Darja-.... moje izkušnje: bila na pregledu s kamero....meni je bilo to zelo zelo nestrokovno in ...brezveze. Prav žaljivo, kot da nič ne vem o tem. Zdravila sem se tudi pri endokrinologu ( hormonska terapija ) in jemala kontracepcijo zaradi las. Stanje se ni izboljšalo nič. Niti po vichyijevih ampulah (ki so povzročile celo prhljaj), pri drugi kuri pa ne. Pa šampon njihov. Pa zdaj naravni šamponi....umivanje s praškom neem in oreščki,.... pa jemanje vitaminov... raznoraznih...trenutno že kaki 2 leti od NatureWelth (al neki podobno no). Delala sem obloge lasišča, več variant: jajce+ricinusovo olje, pa cimet+ oliv.olje, pa orehovo olje... tinktura iz kopriv , čaj s kopriv....za umivanje in uživanje. Zdaj že več kot en mesec redno jem belo proso- zdrobljeno v kavnem mlinčku. Ni rezultatov še, a nadaljujem. Slišala sem za en laserski glavnik. Ki baje prekrvavi lasišče in sigurno zboljša stanje. Katera ve kaj o tem? Vsekakor masaža po moje najbolj pomaga....če imaš poštimano od znotraj. Jaz mislim, da imam zelo neprekrvavljeno in kot "mrtvo" lasišče povrhu. No, če je katera z izkušnjami še kakšnimi, naj pove. Sigurno je vzrokov ogromno in treba je probat, kaj konkretno kateri odgovarja. Ker je res neprijetno imeti te težave....se mi zdi, da če imam frizuro ok, sem cela "zrihtana" če pa ne, nobena obleka ne pomaga. žal. lp!!!

Tim  

član od: 14.12.2003

sporočila: 11

31. mar 2008 14:26

Pozdravljene, tudi jaz sem imela po vseh takih in drugačnih težavah probleme z izpadanjem las. V neki reviji sem zasledila rekalmo za Silicijev balzam, ki je v tujini precej poznan in razširjen balzam za lase in nohte. Trenutno se tudi pri nas vrti reklama na televiziji. Torej naredila sem kuro z pitjem Silicijevega balzama in lasje so resnično postali močnejši, manj so izpadali, dobili so lesk, pa tudi nohti so močnejši. Kura traja najmanj 2 do 3 mesece ampak po mojih izkušnjah je učinek zagotovljen. Če koga slučajno zanima se dobi Silicijev balzam tudi pri nas v lekarnah in Sanolaborjih. Še en nasvet, če bo komu zanimiv. LP Janja Janja

darja-  

1. apr 2008 7:31

Natalija,kot da bi brala svojo zgodbo izpred nekaj let,samo da se zdaj ponavlja...tudi jaz sem že bila na tem pregledu(nič posebnega udotovljeno),pa na krvnih preiskavah,pa ....in začela z hormoni tako kot ,ampak sem zdaj imela kar mir,razen ob letnem času,kot vsi...zdaj pa spet vse od začetka s tem da hormone še vedno jem(čez 4 mesece jih nameravam prenehat...).. 16.4.imam pregled z mikro kamero,bom videla kaj bodo rekli,potem bom pa šla še na krvne preiskave... Ja Tim sem že slišala za silicij da je super...bom se še pozanimala oziroma lahko mi razložiš,kako se uživa,okus... Darja -

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

1. apr 2008 7:58

Darja- , tam sem unmu endokrinologu rekla, da ostalih takih problemov nimam, le lasje....da bi bila njihova "tipična" bolnica. Pa je rekel, da imam srečo pač. Ko sem unmu s kamero povedala za to terapijo, mi je govoril ravno obratno kot je res- zato mi je bilo tako nestrokovno, da sem bila prav užaljena, na kaj vse padem. Itak sem vedno tarča kakšnih takih, k majo take fine nasvete. Vsak svojega zagovarja...ne peri las prepogosto (naj bom skoz grda in se počutim še bolj obupno???) pa jej proso, potem bo sigurno vse ok, pa mama zdaj teži z glino.... mislim, da je težko najti nekaj kar pomaga. Morda najbolj pomaga zaupanje, da ne bo pleše čisto.... frizerka zanč je rekla, da je to zelo zastarano stanje in čisto neprekrvavljeno.... tko da: vera, masaža!!!! in proso in koprivine korenine. To se mi zdi največ. Tudi nohte imam obupne, scepljene, scefrane do pol nohta, postrižene čist v nulo.... pa so vsi izvidi krvi vedno ok. Pa sem jemala biotin, itd...itd....mazala nohte z vse sorte laki za veliko denarja.

honestsoul66  

član od: 16.9.2007

sporočila: 47

1. apr 2008 8:23

Še moj problem...po pranju las si sploh ne upam dat balzama, ker imam takoj polno banjo las...:( prav tako si jih moram zalo previdno razčesavat...bom še jaz poskusila s tem "silicijem" honestsoul66

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti