Izpadanje las

Tim  

član od: 14.12.2003

sporočila: 11

1. apr 2008 10:34

Ja Silicij oz. ime izdelka je Originalni Silicea balzam je menda najbolj čisti vir silicija, ki ga človek lahko direktno uživa. Sicer ga imamo v telesu in se po 21. letu postopno začne izgubljati oz. ga s hrano ne moremo dovolj nadomestiti. Balzam je tekočina, priložena je dozirna žlička in 1x dnevno to žličko zmešamo z vodo, sokom čimerkoli samo ne alkotom in spijemo. Učinek je viden nekje po 1 mesecu, priporočjivo pa je daljše uživanje (vsaj 3 mes). Resnično se vidi izboljšanje na debelini las, poganjajo nove, izboljšajo se nohti (niso več krhki in lomljivi), skratka učinkuje zelo dobro na telo in na vsa vezna tkiva. V navodilih piše: Preskrba našega organizma s silicijem postaja s staranjem čedalje slabša. Ob pomanjkanju silicija, koža, kolagen, vezivno tkivo v arterijah, kosti in hrustanec postanejo krhki. Temu se izognemo tako, da zaloge silicija obnavljamo. - Tako piše proizvajalec! Jaz se definitivno strinjam, saj sem ga sprobala in sem resnično zadovoljna. Upam, da bo koristil tudi vam, samo ne obupat, to je tek na daljšo progo! LP Janja

Tim  

član od: 14.12.2003

sporočila: 11

1. apr 2008 10:36

PS: okus ni ne vem kaj. V bistu je brez okusa, samo v vodi oz. soku plavajo mičkeni kosmiči. Približno tako kot pri aspirinu, ko ga stopimo v vodi. V ustih ostane malce kosmat okus, splakneš s pijačo in je. LP Janja

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

2. apr 2008 7:04

bom poskusila tudi to,ja.. Darja -

darja-  

2. apr 2008 7:46

Zmiksala sem si robide in not dala proso,joj kako gre težko dol,čedalje težje Darja -

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

3. apr 2008 7:43

poskusi dat proso v kak breskov sok, jaz tam v tistega od Spara, k je breskev in žito narisano. In včasih dodam še malce medu, to mi je kar ok.

darja-  

3. apr 2008 9:27

Ja Natalija danes sem spila s kivijem,je bilo kar ok. A se je kateri stanje že izboljšalo??? Ja saj vem, da ne more bit tako hitro, pa vseeno... Darja -

NNATALIJA  

član od: 2.9.2003

sporočila: 142

3. apr 2008 9:32

joj, k te nočem strašit, a včeraj sem prala lase...polno las v tušu in ...po mesecu in še malo prosa nič bolje. A Darja- vztrajali bomo dalje....frizerka pravi, da traja 3 mesece ena doba lasu...

smrketa  

član od: 21.3.2005

sporočila: 261

3. apr 2008 11:17

darja- je napisal/a:
Zmiksala sem si robide in not dala proso,joj kako gre težko dol,čedalje težje Darja -
Jaz ga pojem ali z jogurtom (proso zmešam s samo toliko jogurta, da dobim kašico - ostali jogurt pojem na koncu, da popravim okus) ali pa s čokolinotom. Zmešam res majhno porcijo in dodam proso - se skoraj ne opazi. (Zdaj sem kupila čokolešnik brez sladkorja, neka bolj zdrava varianta, je super!) smrketa

darja-  

4. apr 2008 10:49

Ja tudi jaz bom poskusila s čokolinotom,ki ga imam rada... Darja -

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

4. apr 2008 20:04

Jaz proso stresem v celi jogurt in brez problema pojem,učinka še ni ker jemljem šele en teden.Zmeljem ga v mlinčku za kavo.Danes sem si kupila silicijev balzam,ena žlička je že v meni,upam da se bo kje poznalo.Zanima me koliko časa traja ena flaška ,je kar majhna za to ceno. lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti