1. apr 2008 10:34
Ja Silicij oz. ime izdelka je Originalni Silicea balzam je menda najbolj čisti vir silicija, ki ga človek lahko direktno uživa. Sicer ga imamo v telesu in se po 21. letu postopno začne izgubljati oz. ga s hrano ne moremo dovolj nadomestiti. Balzam je tekočina, priložena je dozirna žlička in 1x dnevno to žličko zmešamo z vodo, sokom čimerkoli samo ne alkotom in spijemo. Učinek je viden nekje po 1 mesecu, priporočjivo pa je daljše uživanje (vsaj 3 mes). Resnično se vidi izboljšanje na debelini las, poganjajo nove, izboljšajo se nohti (niso več krhki in lomljivi), skratka učinkuje zelo dobro na telo in na vsa vezna tkiva. V navodilih piše: Preskrba našega organizma s silicijem postaja s staranjem čedalje slabša. Ob pomanjkanju silicija, koža, kolagen, vezivno tkivo v arterijah, kosti in hrustanec postanejo krhki. Temu se izognemo tako, da zaloge silicija obnavljamo. - Tako piše proizvajalec! Jaz se definitivno strinjam, saj sem ga sprobala in sem resnično zadovoljna. Upam, da bo koristil tudi vam, samo ne obupat, to je tek na daljšo progo! LP Janja