Izpadanje las

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

7. dec 2008 10:22

Tekočina se imenuje VELFORM Hair graw plus.Pojdi na stran Topšhopa tam vse piše. lp goga

Košuta  

član od: 8.7.2008

sporočila: 199

8. dec 2008 6:23

Tudi meni se je zdaj ustavilo. Ukrepi (začela pred enim mesecem): - absolutno črtala z jednilnika kokakolo, tuno, ogrsko salamo (stvari, s katerimi sem prej absolutno pretiravala, raje ne govorim), zmanjšala količino kave (namesto 3-4 zdaj samo zjutraj); - vsak dan tableta Mg+Ca+Zn - obloge, ki ji jih je svetoval Receptor. Morda je to to, morda čisto kaj tretjega, kaj pa vem. Rezultat: najprej komaj zaznavno izboljšanje, zdaj pa normalno izpadanje. 20 zjutraj ob česanju, pa še čez dan tu pa tam kakšen. Mladih ful. Ne morem verjet. Upam, da bo trajalo. Košuta

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

10. dec 2008 7:30

gogad je napisal/a:
Tekočina se imenuje VELFORM Hair graw plus.Pojdi na stran Topšhopa tam vse piše. lp goga
Že včeraj sem tole naročila,poročam o uspehu.. petardica

smrk10  

član od: 22.1.2009

sporočila: 1

22. jan 2009 12:18

Pozdravljeni vsi skupaj, vidim da se v glavnem na tem forumu oglašajo ženske z problemom izpadanja las. Mislim pa, da je ta problem še v večji meri moški. Zanima me naslednje: Ali ima kdo kakšne izkušnje z Laserskim glavnikom (Androhair) katerega oglaševanje je mogoče zaslediti? http://www.finechance.com/androhair.htm Ali ta stvar deluje? lp smrk10

seedmix  

član od: 6.2.2009

sporočila: 1

6. feb 2009 9:33

jaz bi pa naročil malo več komadov VELFORM HAIR GROW PLUSa iz tujine. Če bi rad še kdo dobil skoraj pol ceneje isti produkt kot iz reklame naj me kontaktira na infoaddress007@gmail.com seedmix

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

6. feb 2009 10:14

A kuhaš tud kaj?

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti