4. apr 2008 21:08
Silicea gel in Sikapur sta dve imeni za eno in isto stvar. Cena je pri obeh podobna, to je 9 evrov, le da je Silicea gela 2 dcl, Sikapurja pa 5 dcl.
4. apr 2008 21:08
Silicea gel in Sikapur sta dve imeni za eno in isto stvar. Cena je pri obeh podobna, to je 9 evrov, le da je Silicea gela 2 dcl, Sikapurja pa 5 dcl.
4. apr 2008 21:46
Sy,mislim da si nekaj pomešala.Sikapur je gel za želodec in mislim da Silicea gel in Sikapur dve različni stvari.Vsaj tako sem prebrala na Top trade. lp goga
6. apr 2008 17:42
smrketa je napisal/a: | ||
|
7. apr 2008 20:55
Tudi jaz imam precej hude težave z lasiščem. In hudo jezo na dermatologinjo, ki se je stvari napačno lotila, ker me sploh ni dobro pogledala. Najprej mi je odsvetovala vso kemijo na lase.
Obstaja tudi endokrinologinja, ki je prav tako svoje delo opravila šlampasto, tudi ona me je površno pogledala. Laboratorijski izvid je bil po moje narejen skrbno, izključila je možno diagnozo, ker ni vseh simptomov. Po naključju sem prebrala članek o em obolenju, ker sem imela tudi težave s hipoglikemijo, in v tem poljudnem članku piše, da ne nastopajo vedno vsi simptomi.
Dve leti kasneje me je moj osebni zdravnik popolnoma po nepotrebnem nafilal z Osepenom 1500. Sama sem šla še h ginekologinji, ki pa je potrdila izključeno diagnozo, ker sem jo že pred pregledom vprašala. Med simptomi so tudi težave s kožo in lasiščem.
( Zdravniki hočejo, da jim pomagaš, sami se malo trudijo, potem pa so užaljeni,ker so pacienti preveč " pametni":)
Dobila sem zdravila, za katera sem bila prepričana, da bodo pozdravila tudi moje lasišče. Žal ni bilo tako.
Sem pa po naključju s tem problemom povezala moje težave s črevesjem, ki jih imam od tistega nepotrebnega antibiotočnega šoka pred petimi leti in lasišče. V času, ko sem izvajala masažo črevesja, po članku v Naši ženi in vaje za vrelec mladosti, kratek čas pila čaj iz hrastovega lubja, so moje težave čudežno izginile. In se vrnile, ker nimam nobene vztrajnosti.
Ne vem, koliko imam prav, ampak prepričana sem, da je črevesje bistveno bolj pomembno kot mislimo. Črevesje je odgovorno za transport hranilnih snovi v telo, tudi za lase in nohte in zapacano in bolano pomeni nezmožnost izkoriščanja hrane.
F r i n a
7. apr 2008 21:16
Močno izpadanje las lahko povzroči tudi zmanjšano delovanje ščitnice, tako da je priporočljivo narediti teste krvi glede ščitničnih hormonov.
9. apr 2008 13:29
Ja tudi ščitnico sem si pred časom že dala pregledat...zdaj čakam na to mikro kamero, če pa ne bo tu nič pa grem delat še laboratorijske teste. Za enkrat pri meni ni stanje nič bolje pa vsak dan jem vitaminčke in proso...no ja saj je komaj mesec mimo. Darja -
13. apr 2008 20:11
Nobena nič ne napiše,kakšno je stanje.Pri meni je še slabše kot je bilo.Lasje so po treh dneh ful mastni, pa ful izpadajo kar po 5 jih naenkrat potegnem iz glave...res ne vem kdaj se bo tole umirilo. V sredo imam tisti pregled z mikro kamero pa bom videla kaj bodo rekli. Darja -
13. apr 2008 20:31
Mogoče pa bi pomagalo pitje kakšnih prehranskih dopolnil, kot je B kompleks, pa svetlinovo olje? Mijan
16. apr 2008 6:52
Mijan,saj jem vitamine... Danes pa imam dopoldan tisti pregled z mikro kamero,pa da vidimo kaj mi bodo povedali... Darja -
16. apr 2008 7:43
Mogoče bi katera poskusila Harologi. Imajo izredno dobre rezultate z zdravljenjem lasišča. Osebno poznam kar nekaj ljudi, ki so bili skoraj brez las. Z redno uporabo njihovih izdelkov, se je stanje bistveno popravilo. Moj sin, ki je najstnik in ima polno glavo prhljaja - no ja, ga je imel, dokler ni pričel masirati lasišče s koprivinim pripravkom. V iskalnik vtipkajte harologi in odprla se vam bo njihova stran. PACKAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Orehova potica po receptu moje mame