29. nov 2008 13:36
Katarina jaz mislim, da je tvoj post o razvrščanju uporabnic tega foruma na tiste, ki so drugič, morda tretjič ali celo že drugič v tem mesecu, pa na tiste ki morda celo sploh niso na dieti na tej temi popolnoma neumesten. Nekaj si spregledala, da nas vse druži dieta in ni smiselno, da se ti obremenjuješ z drugimi, ki si morda kakor koli priiredijo dieto, jim pa že tako ustreza. Vsekakor pa meni tvoj prvi post zveni, kot obsojanje in čuti se ne zaželjenost vseh "drugačnih", "nepopolnih" na tem forumu. Tudi sama sem na forumu že od začetka in vem da ta forum in nasploh Kul Slo nikoli ni bila neprijazna ampak vedno polna optimizma in dobre volje. Nikoli se nismo razvrščale ampak smo si pomagale, ne obsojale ampak gledale naprej, se bodrile in skupaj veselile novih uspehov in to lahko z moje strani pričakujete vsi, ki se tukaj družimo,...... Hema jaz imam že -4 kg Jupi!!! Še vsaj -10 si želim. Kako ste se spopadle z ZELOOOOOOOOOOO raztegnjeno kožo na trebuhu po porodu? Saj jaz nekaj mažem in telovadim, samo ni nekega učinka, dajte mi povedat če bo sploh kdaj bolje? Tuna kje si? Kako ti gre? Sem malo obujala spomine ob gledanju fotografij v našem albumu. Res smo bile ta prava druščina takrat. LP.