28. okt 2008 12:59
Ja zgleda, da je zdej začel cajt za viroze. Me veseli Marina5, da si boljša, ti gaja1, se pa pocajtaj.
vandolina, mene pa zanima kje kupiš tisto ješprenovo kašo in kako izgleda. mogoče jo bom tudi jaz naredila, samo si jo moram kupit, ki tle v naši trgovini je nimajo. Drugače jaz lih ne obožujem ješprenja, moram pa probat ta recept. No moj mož se je počasi štufal teh rižot, pa kus kusa, pa raznoraznih kaš, tako, da sem mu naredila v nedeljo klobase, zelje in pražen krompir. Naš petletnik obožuje klobase!!! še dobro, da je trlica in ni straha, da bi se poredil, prej obratno. Danes sem ga tehtala in je šel pol kile gor!!! Bravo sine, zdej ma celih 19kil. je rekel, ko je stopil na vago, da če je kaj shujšal?! zgleda, da je moja dijeta slabo vplivala nanj. Sem mu lepo razložila, da bog nedaj, da bi shujšal, ki pol to pomeni, da ni nič zrasel in da z mišicami ne bo nič. Čeprav tisto z mišicami več ne pali, ki mu mišičnjaki niso všeč. In pol je bil zadovoljen, da ima 19kil.
no zdej se pa poslavljam. kar napišite, če ste pogruntale kakšen dober recept, ki pride za nas v poštev. z veseljem bom še kaj sprobala. zdej , ko sem na porodniški imam cajt, pol pa,...
P.s. sem si kupla knjigo od Montija, samo je še nisem predelala. Tisto, ko je modra platnica z kozarcem vina. Pišejo vsa živila, ki imajo visok glikemični indeks in, ki redijo,...
Katarina K
http://katarinak.moj-album.com/
Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 28. okt 2008 20:04:25