Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

16. sep 2008 21:01

Vandolina, hvala, ker nas bodriš in iskrene čestitke ob tvoji zmagi nad kg.Tudi jaz imam kar par oblačil, ki so mi precej široke in to je ful dober občutek.Zato zdaj raje pomerjam stare obleke kot pa da se tehtam. Edino skušnjavi pečenega kostanja ne vem če se bom zmogla upret. Issi hitro okrevaj, jaz sem to že dala čez.Ampak še vedno imam občutek, da nisem popolnoma zdrava in tudi jaz manj pijem in tudi kolesarit sem nehala, najprej zaradi prehlada, zdaj pa zaradi vremena. Ampak gremo pogumno naprej. tisa 58

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

17. sep 2008 8:21

Dobro jutro, mene pa takooooo zebe in ravno danes imam še sadni dan. Kar vidim kako me bo cel dan zeblo. Zunaj je prekrasen dan in idealen bi bil za kakšen vzpon ali za nabiranje gob. Tako bi se celo ogrela. Tukaj v službi pa samo sedim in me zebe. Tako, tole je bila doza jamranja :o)! Drugače sem prima. Prima se počutim, če ne grešim in ne vem zakaj me to ne izuči, saj me vsak greh prav potolče. Zakaj si človek ne more reči NE in se tega tudi držati? A ima katera kakšen trik, da takrat ko jo prime skušnjava uspe ubežati. Verjetno je to tisti kozarec vode ane. Malce treninga in mogoče bom osvojila tudi sama metodo kako prelisičiti samo sebe. Issi, upam, da ti je uspelo vodni dan prebroditi le ob vodi?!!! Mene ta še čaka in sicer prihodnji teden. Opazila pa sem, da so mi hlače že zelo na komot in res vesela. Nove garderobe še nekaj časa ne bom kupovala, saj imam stare v vseh številkah :o) Sy, hvala za tvoj nasvet. Bom res med obroki kakšno kumaro ali pa jabolko pojedla. Rožica in Tabina, dobri sta, da se takole pripravita do ponovne discipline in odpravljanja viška kil, preden je višek prevelik. Pridne bodite punce in hvala za vse spodbudo. Sotrpinka Marina5

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

17. sep 2008 8:33

No, jaz sem preživela. Grešila nisem, sem pa premalo spila - tam nekje okoli litra v celem dnevu. Vem da to ni dobro, je pa vseeno bolje kot grešiti, ne? Tako bi se rada stehtala, pa nimam tehtnice. Grem ob 11h na kontrolo k zdravniku, pa bom verjetno stopila še do lekarne, da se stehtam. Poročam o rezultatu. Danes pa beljakovinski dan. Tudi sanja se mi še ne, kaj naj skuham... Zrezke in solato, mogoče sataraš, ali pa popečeno zelenjavo s sirom? Se vidi, da sem bolna doma in imam preveč časa za razmišljanje Issi

ELMA  

član od: 19.4.2008

sporočila: 93

17. sep 2008 8:56

pozdravljene suhice Še jaz se mal oglašam , , vredi se počutim , no včasi sem lačna , ampak uztrajam ,danes je moj 10 dan Š.D bom naredila si krompirjevo solato .Z veseljem vam sporočam da imam -2kg , na začetku sem imela 87 zdej jih imam 85 .....BRAVO JAZ Zdi se mi pa da se je nekam ustavlo , da kg nagrejo več dol , ali je to mogoće zato ker manj tekoćine spijem čez dan ... ELMA

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

17. sep 2008 9:44

Elma mave enak problem(čeprov jz spijem tekočine dosti) :) men tut ne gre več dol.. no pardon 2,5 kg :) pa mam danes 17 dan... ja učer sm preživela muko hehe, zvečer vsi okol mene z neko hrano in jogurti in kosmiči in ne vem kaj.... jz pa kr požirala slino hehe..Juhu!! :D _tmickena_

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

17. sep 2008 10:04

Pozdravljene, ravno ugotavljam da imam jutri celodnevno obvezo- in sadni dan...grrrr. No, za večerjo bo ziher popečena banana s prelivom gozdnih sadežev, da bom potešila lakoto. Se mi zdi, da če ne pojem česa toplega, bi kar skozi nekaj grickala... Marina5... jaz sem celo tako dobra, da že dve leti počnem samo to, da se MISLIM prehranjevati po ločevalni dieti, pa mi rata max 3 tedne, potem pa spet po starem. te pa ta način prehranjevanja zasvoji. kar morda ni slabo, škodi zagotovo ne. Kar se pa ustavljanja padanja kg tiče- izmerite se obsege. ko se kg-ji ustavijo,pa cm intenzivno padajo. preverjeno. zato je to razlog za dodatno motivacijo, nikakor ne obupat. zdi se mi celo, da je prelomen tisti tretji teden, ko jaz padem, tisti, ko se naenkrat zelo vidi, da hujšamo.... pravkar pijem čaj, kr me zebe kot cucka. ko bi se vsaj malo ogrelo še. včeraj sem šla zvečer tečt, pa me danes že grlo boli. hja, jesen je še dolga... in potem zima... upam, da bom spravila predlanski kombinezon na tazadnjo :D tabina

Seni  

član od: 20.8.2008

sporočila: 25

17. sep 2008 12:09

Danes imam sadni dan….kriza na celi črti …..tehtnica se ne premakne…. Zebe me kot cucka…. No ja to je tisto ko pravijo da je saki drugi krog hujšanja težji kot prvi…držim se ne delam prekrškov… Sodelavka ima rojstni dan iz kuhinje voham dobrote …..jas pa veselo zobljem oreščke in vodo pijem… Seni

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. sep 2008 12:36

Hojla Tabina živjo. A bova jo tokrat midve mahnile skupaj? Res je stara klapa se zbira, le javljamo se malo slabše. Tudi Sy se spomnim še iz starih časov pa Lisička, Tuna,... a ste še vse na dieti? Marjetka Cvetka kje pa si ti? Sem večkrat opazila da redno spremljaš forum. Ja tudi jaz sem brez problama zdražala sadni dan. danes kuham polnozrnate špagete in solato, za večerjo pa bo že nekaj. Je izbira ogromna, želje po sladkem pa za enkrat še vedno prevelike. Tabina res te zasvoji ta 3MD. In kar nasmejala sem se, ko sem prebrala tvoj jedilnik, že po tem vidim, da sva obe polni idej, kaj kuhat. Meni so nekatere kombinacije preprosto tako zelo všeč, da komaj čakam da pridejo navrsto. Tudi ta ideja z banano ni slaba. Res te zasvoji in točno vem, da mi ne bo težko, ko se enkrat vpeljem. Zdaj pa bova morale skupaj premagat ta prvi najtežji klanec na tej poti. Se že veselim tistega super počutja, ki pride s takim nažinom prehranjevanja. Punce gremo s polno paro naprej!!!!! LP

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

17. sep 2008 13:07

Evo mene iz lekarne. Joj, tako srečna po tehtanju že dolgo nisem bila; po prvem vodnem dnevu, se pravi 30. dan diete -7kg!!!!!!!!!! Kako sem vesela, kar skakala bi od sreče! Ampak do cilja je še dolga pot.... Issi

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. sep 2008 14:16

Issi Ni važno kako dolga je pot, važno je da veš da si na pravi poti. BRAVOOOOOOOOOOOOOO!!!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti