Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

15. sep 2008 15:23

Marina, potem si pa vmes med kosilom (npr. makaroni) in večerjo (sladico) privošči kakšno solato ali pa ne-sladko sadje, npr. jabolko ali grenivko. Mislim, da bi ti moralo malo umiriti želodček do večerje in da te ne bi tako močno zagrabilo sladko. Hudo je s tem cukrom, tud js mam s tem problem.

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

15. sep 2008 15:28

Marina5 Katarina K uživa na dopustu, vendar ti uživaš v "hrani", ti, ti paconka. Saj smo se že zmenili, ko te prime huda "požrešnost", je treba zagrabit flaško z vodo!!!!!!!! Jaz sem končala prvi del hujšanja, sem zadovoljna. Prva runda je dobljena. Upam, da bom tudi naprej pridna in da bom shujšala še kakšen kilogramček(vsaj do 85). Potem pa bom vse skupaj ponovila, ker hočem priti vsaj do 75 kg. Skrbi me samo kam bo šla moja odvečna koža. Na nogah je vse ok. samo na rokah mi pa koža visi, ne hudo, ampak jaz jo vidim. Malo od starosti in malo od hujšanja. Ali obstaja kakšna fajn kremica, da se koža malo povleče nazaj? Pa še to, dobila sem svoje prve kaubojke, me je častila hči za pridno hujšanje. BOMO ZMOGLE? BOMO JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Pozdrav vsem Vandolina

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

16. sep 2008 8:11

Dobro jutro punce, Vandolina, prav imaš. Vse to je meni jasno že naslednji dan, da je voda rešitev namreč. Ampak jaz bi rabila batine tisti moment ko me zagrabi, čeprav mi tudi tvoje "post festum" kreganje malce pomaga. Kar se tiče krem je bolj težka. Lahko ti priporočim hladno prhanje in pa mogoče ročke za telovadbo. Na dolgi rok je to gotovo najbolj uspešno, čeprav bodo prvi uspehi vidni šele čez kakšen mesec. S kremami pa meni ni nikoli uspelo, kljub temu, da sem par let nazaj zanje zmetala ogromno denarja. Veliko uspeha pri nadaljevanju hujšanja in veliko sexi pohodov v novih kavbojkah ti želim :o)) Lepo se imejte. P.S. Zdaj sem spet pridna in ne grešim. Najbolj sem vesela, da se zvečer ne bašem!!! Marina5

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

16. sep 2008 9:59

Vidim da ste pridne ,tudi sama se vam bom morala pridružit,ker sem se spet zredila... Redno prebiram kaj pišete in vidim da vas je kar veliko... lp petardica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. sep 2008 10:45

Hojla punce! Prvi dan je za mano. Čeprav v glavi še ni vse jasno da sem na dieti, sem se včeraj odločila, da ne časkam več na dan D ampak sem včeraj usekala prvi B dan. Sicer sem tekom dneva skoraj pozabila da sem začela in bi skoraj romal prigrizek v usta tako mimgrede, ena čokoladka. Pa sem se zadnji trenutek spomnila, da sem zdržala več kot pol dneva in takoj odložila in segla po jabolko. Bravo jaz, upam da se v 14 skuliram spet na tak ritem prehranjevanja, ker potem je vse lažje. najtežje je začeti. Marina si pa tudi jaz včasih privoščim, še popoldansko sadno /zelenjavno malico. Tudi stročji fižol sem vedno jedla v kombinaciji in vseeno hujšala. Fižol pa vedno le na Š!!! In vedno z krompirjem. Nekako mi je pri tej dieti prirasla k srcu kombinacija kuhani krompir in fižol. Tudi solata in ostala zelenjava je na sporedu vsak dan tudi na OH. Saj bistvo vsega je v tem da jemo več solate in druge zelenjave, veliko vlaknin da nas čimbolj nasiti in požene peristaltiko z večjo hitrostjo naprej. Torej navalite na zelenjavo,..., še vedno je bolje pojesti eno jabolko ali korenček več, kot se kesati po sladki požrtiji. Danes bo za kosilo zelenjavna rižota z solato iz radiča in krompirja, njami.... Se še kaj tipkamo, by

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

16. sep 2008 11:13

Hm, mene pa ne mara ta dieta : al je pa samo to da spijem tolk vode hehe.. Drugače pa jaaaa danes 16 dan juhuhu! Včasih si mislm ojej tmala v kaj si se mogla spravt.. in posebej razmišlam to ob sadnih dnevih (k ga mam lih dans juhu) Ampak BOM-O zmogle _tmickena_

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

16. sep 2008 14:32

Pozdravljene! Hehe, se spet stare face zbiramo..ni kaj. 2 leti je mimo, kajne rožica:D si pa izbrala isto varianto kot jaz. zjutraj sem se odločila in evo mene. Nekaj pridobljenih kg-jev od takratne evforične hujšarije, ampak je pa druga struktura postave. Zo je najbrž moj tisoči poizkus ponovno vztrajati do konca. V glavnem se bom sem zatekala po ideje, kaj jesti.. čez dve uri;) čeprav imam iz prejšnjih let literature in idej za cel fascikel. danes je šlo s fižolom in krompirjem, včeraj na B dan s tuno. jutri pa testenine. najbrž bo samo kakšna ciabatta z zelenjavo, ker bom v službi. zvečer pa palačinke z marmelado. problem imam, da premalo pijem; razen kave.... Z rekreacijo se pa kar nekaj trudim. Pa ve? Se beremo.... tabina

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

16. sep 2008 15:40

pozdravljene Pa se spet malo oglašam, da malo pojamram.Po odličnem začetku, se mi je izgubljanje teže kar malo ustavilo.Še vedno ne grešim, razen skavo kateri dodam malo mleka.Zdaj sem se odločila, da se bom stehtala pa vodnem dnevu, danes imam 42 dan, da ne bom spet slabe volje. Pozdrav tisa 58

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

16. sep 2008 18:48

tisa 58, ne obupaj, saj bo šlo. Je en čas, ko negrejo kg nikamor, potem pa grejo spet dol. Danes se mi je zgodilo, po dolgem času, ko sem gledala v trgovini majčke, pa mi je trgovka pokazala iz navade št. 54,da sem rekla "joj, to je pa zame preveliko"! JUHUHU! Tako lep občutek. Punce vztrajat, ne se pustit pošasti "požrešnosti - "! Pozdrav vsem Vandolina

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

16. sep 2008 18:53

Jaz imam pa danes prvi vodni dan. Pa mi ne gre najbolje... Grešila sicer (še) nisem, ne morem pa dovolj pit. Mislim, da sem spila komaj kak liter. Močno sem prehlajena, ves dan v postelji in niti pit ne morem. Me pa že pomalem želodec boli, ker v njem ni nič drugega razen vode in tablet. Joj, pa tako bi en topel čajček z medom in limono! Issi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti