27. avg 2008 8:25
Pozdravljene punce,
Za mano je drugi dan in moram reči, da se je z občutkom lakote prav prijetno zbuditi. Kako malo je potrebno, da si človek vesel in zadovoljen. Če bi se tako počutila zvečer, pred spanjem, bi bila bitka dobljena. Ampak zvečer mi hodijo po glavi prigrizki in želja po slanem, sladkem ali kakšnem drugem slastnem prigrizku. Danes imam na jedilniku za zajtrk domače slive. Za kosilo bo cela skleda zelene solate s krompirjem in par cvetov karfjole in isto za večerjo. Komaj čakam! Kako pa je kaj z vami? Zelo malo se oglašate. Opažam, da še ni pravi čas za diete, verjetno ste tudi še na dopustih in pač paše dobro jesti. Kakorkoli že, jaz se bom oglašala, saj sem tako vesela, da sem se končno pripravila do malce discipline. Močno se namreč bojim, da bom, po stari navadi, že v četrtek tako lačna in bom obupala. Doma imam namreč še tri Milka čokolade in en bananin čips in to moram še danes spraviti v promet, da bi me jutri ne nosilo in bi ne pojedla vsega naenkrat.
A ni to hudo, da moraš stalno misliti na to kaj bi lahko pojedel in česa ne smeš. Opažam namreč, da se meni celo življenje odvija in vrti okoli hrane. Najprej razmišljam o tem kaj bom pojedla, potem pa razmišljam o tem česa ne bom pojedla.
Vesela bom, če bom imela na temle, nekdaj tako živahnem forumu, malce družbe. Oglasite se punce, saj je v družbi prijetneje odrekati hrani in se veseliti prvih uspehov.
LP
Marina5