Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

25. avg 2008 15:32

Linolina ne obupaj! Kaj naj rečem jaz, ko se res držim diete, (edini greh v 8 dneh je bil 1 dcl cvička) pa sem se v teh osmih dnevih še celo zredila za 2 kg?!? pa vseeno vztrajam in upam da se bo obrnilo. Mora se! Tudi pri tebi bo kar naenkrat cifra padla, boš videla. Issi

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

25. avg 2008 18:24

Evo končno se je premaknilo in sem šla dol točno osem kil. Še tri in sem na 57, pa sem si ok! Tudi jaz sem danes malo boljše volje, ker sem se zjutraj tehtala in ker sem imela danes sladoled! lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

25. avg 2008 19:02

Drage sotrpinke ne obupajte takoj, čeprav kile ne grejo nikamor. Moja tehtnica je 20 dni kazala isto težo. Potem, ko sem že malo obupavala, me je pa zjutraj prijetno presenetilo in sem šla kar 2 kg dol. Sedaj sem "zgubila" že 19 kg. Iz konfekcijske 54 sem prišla na 46/48. To pa se kar lepo pozna. Še vedno sem okrogla, a veliko manj kot prej. Zato ne obupat, vstrajat. lep pozdrav vsem Vandolina

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

25. avg 2008 19:52

Vandolina čestitke!!! Priznam, da ti kar malo zavidam. No, saj obupati še nimam namena, pravzaprav se sama sebi čudim, da imam tako močno voljo. Sploh mi ni težko, lačna sploh nisem, z lahkoto se odpovem ponujenim dobrotam - pravi čudež zame. V soboto sem celo otrokom pekla muffine, pa me sploh niso zamikali. Niti poskusila jih nisem. Očitno je res v meni dozorela odločitev za dieto, zato mi ni težko. verjamem pa, da bo čez kakšen mesec težje, ko si že malo naveličan, ampak se tolažim s tem, da bodo takrat že kakšni rezultati in mi bo to dajalo moč in motivacijo. Obupala še ne bom, malo razočarana pa sem na trenutke. Issi

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

25. avg 2008 21:13

ooooo blagor vam punce. Jaz sem danes prvi dan, ampak nisem začela z mesom ampak kar s sadjem, saj se moram po takšnem vikendu res očistit! Zgubit moram najmanj 20 kil in prav groza me je! VAndolina, koliko časa pa si že tako pridna? Čestitke! Issi tudi tebi čestitke. Sama sem bolj šibka in v zadnjih dveh letih sem začela hujšat vsaj 100x in vsakokrat popustila po parih dneh. Upam, da mi bo tokrat uspelo!! Mora mi, ker moja postava postaja brezoblična!!! Uh, se vidmo punce. Marina5

Vandolina  

26. avg 2008 14:53

Marina5, danes mi je 78 dan dijete in imam sadni dan. Do sedaj mi je uspelo shujšati le s točkovno dijeto, vendar se mi zdi, da ni preveč zdrava, saj ješ lahko neomejeno meso, sir, hrenovke, jajca in take stvari, ogromno točk pa imajo sadje in zelenjava, to pa ni tako zdravo. S to dijeto sem zelo zadovoljna in bom nadaljevala tudi drugi del. Če bo potrebno, bom vseskupaj ponovila. Lep pozdrav vsem Vandolina

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

27. avg 2008 8:25

Pozdravljene punce, Za mano je drugi dan in moram reči, da se je z občutkom lakote prav prijetno zbuditi. Kako malo je potrebno, da si človek vesel in zadovoljen. Če bi se tako počutila zvečer, pred spanjem, bi bila bitka dobljena. Ampak zvečer mi hodijo po glavi prigrizki in želja po slanem, sladkem ali kakšnem drugem slastnem prigrizku. Danes imam na jedilniku za zajtrk domače slive. Za kosilo bo cela skleda zelene solate s krompirjem in par cvetov karfjole in isto za večerjo. Komaj čakam! Kako pa je kaj z vami? Zelo malo se oglašate. Opažam, da še ni pravi čas za diete, verjetno ste tudi še na dopustih in pač paše dobro jesti. Kakorkoli že, jaz se bom oglašala, saj sem tako vesela, da sem se končno pripravila do malce discipline. Močno se namreč bojim, da bom, po stari navadi, že v četrtek tako lačna in bom obupala. Doma imam namreč še tri Milka čokolade in en bananin čips in to moram še danes spraviti v promet, da bi me jutri ne nosilo in bi ne pojedla vsega naenkrat. A ni to hudo, da moraš stalno misliti na to kaj bi lahko pojedel in česa ne smeš. Opažam namreč, da se meni celo življenje odvija in vrti okoli hrane. Najprej razmišljam o tem kaj bom pojedla, potem pa razmišljam o tem česa ne bom pojedla. Vesela bom, če bom imela na temle, nekdaj tako živahnem forumu, malce družbe. Oglasite se punce, saj je v družbi prijetneje odrekati hrani in se veseliti prvih uspehov. LP Marina5

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

27. avg 2008 10:19

Končno se mi je prikazala magična številka spredaj 59.800. vodni dan bi morala imeti danes, pa sem ga prestavla na nedeljo, ko je še luna. Itak sem zadnjič držala enega viška, da sva se ujeli z mamo pri dnevih, ki ona ima tudi ločevalno in pol, ko grem k njej na kosilo, da kuhava za obe enako. Marina5, tudi meni se je prej vse vrtelo okoli hrane in če sem se lotla kake dijete sem zdržala le dva dni in pol spet po starem. Pri tej ločevalni pa sem prvič res vstrajna. 21. junija smo bli na Pagu in sem rekla možu, da naj me kar slika v kopalkah, da bom imela za spomin, ko shujšam in sedaj se res dobro vidi razlika.Takoj naslednji dan, ko smo prišli z dopusta sem res začela. Zgleda, da res ni čas za dijete, ki je tako malo ljudi med nami. Če še koga mika, naj se nam pridruži in veseli ga bomo, pa bo vsem lažje! Lep pozdrav vsem! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Vandolina  

27. avg 2008 19:08

Draga Marina5, tiste čokoladice si kar nastavi, da jih boš lahko gledala, ko te prime, da bi jih pa pojedla, popij rajši kozarec vode, če to ni dovolj, popij še enga. Boš vidla, da to res pomaga. Pri nas so čokolatini v skledi na mizi, pa mi še na misel ne pride, da bi si ga vzela. Edino, ko je tisti dan za sladoled, si ga pa privoščim. Punca vstrajaj in rezultati bodo tukaj. Marina5 koliko kg pa imaš, oprosti radovednosti. Jaz sem jih imela 107 sedaj pa jih imam 88 in bom še naprej hujšala, da pridem vsaj do 70 kg. Celo dijeto bom morala ponoviti, pa nič zato, bojo pa rezultati bolj sladki. Pozdravček vsem! Vandolina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti