13. avg 2008 10:08
Pozdravljene sotrpinke. Še ena, ki išče motivacijo. Ko pa sem videla, da se javljajo "stare borke" sem se morala še jaz javiti. Lepo pozdravljene vse iz kluba "kitajskega večera". Prav lepo vas je spet brat. Kdaj začnemo?
Gobica
13. avg 2008 10:08
Pozdravljene sotrpinke. Še ena, ki išče motivacijo. Ko pa sem videla, da se javljajo "stare borke" sem se morala še jaz javiti. Lepo pozdravljene vse iz kluba "kitajskega večera". Prav lepo vas je spet brat. Kdaj začnemo?
Gobica
13. avg 2008 22:15
Hm, ja,....?! Punce, Kdaj začnemo? Lepo da se malo javljate "stare borke" in da se nam boste pridružile vse nove. Upam da se nas bo nabralo kaj čvek, da se bomo bodrile. Javte se kaj, da ne bo več taka tuga tu gor. Nisem vajena tega. Romantika veliko jih je ki jim je uspelo, tudi "težko kategornicam", kar nekaj sem jih spoznala. Sama sem doživela popolno spremembo izgubila 20kg,..... nepopisno lepo. Zdaj po porodu pa sem spet na začetku, sicer imam malenkost manj kg kot v prvo. Je pa bila med nami tudi kokos, ki mislim da je izgubila več kot 30 kg, upam da nisem kaj zabrkljala in da je bila to ona... Sem malo obujala spomine ob gledanju albuma na naše "kitajsko srečanje", to so bili časi,... pozitivne odvisnosti od kulinarike. :))) LP.
14. avg 2008 10:15
Lisička, a nismo pred leti (cca. štirimi) skupaj hujšale s pomočjo kulinarike? Lepo je bilo takrat, veliko smo shujšali, pa je prišla večina kg nazaj...
14. avg 2008 10:39
Ja Sy, jaz sem ta grešnica. Sem spet na stari poti, pa moram nekaj naredit za svoje zdravje. Super mi je bilo, ko smo se bodrile med seboj, tako da je že malo mejilo na odvisnost od Kul. Upam, da se nas bo našlo več, da se bomo spet spodbujale.
Jaz sem začela 12. ker ne mislim čakat na nek datum. Rekla sem si danes in upam da mi bo uspelo.
Je pa res, da tiste, ki hujšate prvič, bodite dosledne, ker drugi krogi so dosti težji.
Lp
Gobica
14. avg 2008 17:15
Hojla sotrpinke! Tudi jaz sem se po dopustu odločila, da se bo potrebno zopet malo v roke vzet. Sem na ločevalni 4 dan-sadje. Sem zelo odločena, da bom vztrajala. Drugače je pa zelo dobra knjiga za prebrat in za vzpodbudo- pa na trdna tla te postavi :Željka Augustinovič. Osnovna šola hujšanja , Kako zbrati voljo za hujšanje.Ti da kar mislit, ko jo bereš. Poizkusite, morda bo s tem kak dan malo lažji. Lep dan vsem skupaj in veliko trdne volje. linolina
15. avg 2008 20:05
ojla
No vidim da se vas je kar nekaj spet odločilo da bomo skupaj malo potrpele malo pojamrale in nam bodo kilce kar same dol zletele iz naših teleščkov .Skupaj se bomo bodrile in sem sigurna da nam uspe.
Pri meni je zdaj pravi šok ker so se moji ljubčki mislim mož hčerka in sin odločili da bodo z menoj hujšali vsaj en mesec in če jim uspe in da ne bo preveč težko bodo nadaljevali.
Ful sem vesela saj mi ni treba za njih posebej kuhat pa še če kakšno kilo izgubijo ni nič narobe tako da moram rečt mi je res lažje ko smo složni v vsem.
Danes smo imeli sadni dan in ga brez problema izpeljali saj vemo da je jutri mesek in bo spet malo več nasmeha in zadovoljstva.
Vsem pa kar korajžno sej bo
lp
p.s. upam da bomo imeli mirno noč ko nam napovedujejo grozno vreme
17. avg 2008 21:13
Evo danes sem prišla domov, sem bila na obali pri starših, ta teden in moram pogledat kaj ste pisale te dneve. jaz imam danes 49 dan ločevalne, torej sem končno prekoračla polovico. Počakam še jutrišnji sadni dan in pol se bom stehtala, čeprav mi gre sedaj zeloo počasi in malo preveč sem jedla ta teden, čeprav same dovoljene srtvari. Se ti jaz oglasim romantika, ki ti ni nobena odpisala. Dobrodošla med nas, ki hujšamo! Kar pogumno se loti dijete in glede nato, da si mlada mamica, ti bo sigurno uspelo, če se boš držala, zaposlitev pa itak imaš, da ne misliš na hrano, saj imaš dvojčka. napiši kaj kako ti gre in kdaj si štartala! Vsem ostalim pa lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
18. avg 2008 22:08
Živjo Tudi jaz sem se odločila, da udarim ločevalno dieto.Danes imam 13 dan, shujšala sem 5 kg. Sem kar zadovoljna.Res pa je, da vsak dan prekolesarim vsaj 10km. Bliža se september in vpisi v različne telesne aktivnosti.Ker sama nisem bila najbolj aktivna zadnja leta in ker imam kar precej kilogramov, vabim da bi se sotrpinke skupaj organizirale in začele malo migat.Meni so priporočili jogo.A bi se mi katera pridružila? Vse lepo pozdravljam in verjamem v nas. tisa 58
19. avg 2008 11:32
Pozdravljene sotrpinke! Pa ste zdražile in prepričale še mene - danes sem začela. Upam, da bom vztrajala do konca. Jedla niti nisem preveč, sem pa zelo nezdravo in neredno - običajno sem jedla enkrat na dan in še to zvečer. Kar čudno sem se počutila, ko sem danes prvič po nevem koliko letih zajtrkovala (dve hruški). Sodelavec je ravnokar poleg meje dišal s sendvičem, jaz pa nektarino. Malo bo sicer težko, ker delam 8h - 18h, kar pomeni da si bom moralča kosila delati vnaprej in nositi s sabo, pa bo že nekako. Trenutno imam veliko volje in zagona, upam da bo tako ostalo. Issi
19. avg 2008 15:49
Issi kar pogumno! Danes imam jaz sadje (20.dan) na tehtnici se pa tudi že nekaj pozna ;) Težko je zraven majhnih otročičkov zdržat, ker kar naprej nekaj grizljajo... Ampak bom zdržala. Je pa res, da je zajtrk zelo pomemben, jaz sem ga "uvedla" med drugo nosečnostjo. Lep dan še naprej. špelčiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
Goveja juha z valjanimi rezanci