Ločevanje živil 90. dni - 5. del

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

4. avg 2008 8:38

OJLA PUNCE

Zdej pa konec dopusta in dosti nažiranja in sem se odločila da se malo spravim k sebi ker to nikamor ne pelje.Odločitev je padla in danes začnem z ločevalno dieto pa me zanima če je še katera na začetku,da mi bo mogoče lažje za vspodbudo pa mi doste tudi starejše  kandidatke ki ste že dale nekaj čez in vam ni več tako težko zdržat.

Prav strah me je začetka,vendar se bom potrudila ampak pravijo nikoli ne reci nikoli.

Zdej sem si že nalila vodo da ne pozabim piti drugače pa me čaka prvi beljakovinski dan mesek in solato pa seveda zjutraj dve breskvice.

Za zdaj bo dovolj in veselo na delo.

lp

deanna  

član od: 12.2.2008

sporočila: 49

4. avg 2008 11:28

Pozdravljene, pa se zopet javljam. Danes je moj 54 dan. Uspeh do sedaj -11 kg. Sem zadovoljna. Glede na to, da se kdaj pregrešim ( sladko!!!!!!!!!) mislim, da sem kar uspešna. Vztrajala bom še naprej in upam, da bom delala čim manj prekrškov. Pika, najtežje je gotovo na začetku. Sploh, dokler se ne navadiš manjših in predvsem drugačnih obrokov. Meni je in mi še vedno predstavlja največjo težavo želja po sladkarijah. Se skušam zadržat, pa vendar mi kdaj pa kdaj kak priboljšek kar sam od sebe skoči v usta. Pacek nemarni! Drugače bi pa absolutno priporočala gibanje. Jaz in moje kolo sva sedaj, po vseh prevoženih kilometrih, že kar velika prijatelja. Vglavnem Pika, drži se in gremo naprej. Pozdravček, deanna

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

4. avg 2008 15:55

_pika, kar pogumno! Jaz imam danes 36 dan in sem šla dol sedem kil. Me pa čaka ta teden še en izredni vodni dan, da se ujameva z mamo, tako , ko grem k njej z otrokoma za en teden, da bova imele isto za kosilo. Bo lažje za kuhat. Kar pogumno začni in pol, ko ti bojo šle kile dol, boš sproti sama dobivala zalete za naprej! Mene pa zanima, če je kje kaka na forumu, ko ima za it dol vsega skupaj nekje deset do dvanajst kil. Me zanima, če se pol samo ustavi, ko greš zadosti dol?! ( prej sem imela 68, sedaj imam 61 in bi šla rada dol največ nekje56 kg- to je 12kil).Kaj se samo ustavi in ti držiš vseh 90 dni? Ima katera izkušnje? Čestitam tudi tebi deanna, za tvojih -11 kil!Le tako naprej! lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

5. avg 2008 11:19

HAJ

Hvala za vspodbudne besede in moram se kr malo pohvalit da sem z lahkoto preživela prvi dan brez grehov.Danes pa sem si privoščila mrzle domače breskvice ki so prav pasale.Za kosilo pa si bom privoščila skledo solate s krompirjem mmmmmmmmmm zelo dobro obožujem solate.

Deanna in Katarina vama pa čestitke za izgubljene kilograme in veselo napej do zaželjenega cilja.

Danes nam se obeta prečudovit sončni dan zato ga najlepše izkoristite.

lp

kurtizana eva  

član od: 21.7.2008

sporočila: 3

6. avg 2008 20:01

Drage kolegice, rada bi vam zaupala, da sem tudi jaz hujšala po tej dieti in bila najprej dvakrat neuspešna potem pa mi je vendarle ratalo. Predvsem zaradi vas. Berem vas že več kot 2 leti, nikoli pa vam nisem pisala, čeprav ste mi zelo pomagale (in tudi pomagali - da ne diskriminiram moških sotrpinov v boju s kilogrami). Torej hvala še enkrat in zdržite vsi tisti, ki ste pravkar v bitki! kurtizana eva

spelci  

član od: 1.4.2008

sporočila: 276

7. avg 2008 13:30

Najprej vsem lep pozdrav! Moja mala pikica je že precej velika, zato sem sedaj na dieti. Sicer se tudi pregrešim (sladkarije), vendar mislim da bo kar šlo. Danes je 12 dan in sem na sadju. Za kosilo sem si naredila popečeno mešano zelenjavo (bučke, korenje, brstični ohrovt) in veliko solate. Sicer je malo težje kuhati za 6 članov, ampak mi kar gre, danes so drugi jedli še popečen krompir in meso. Ima še katera danes sadje, ju3 beljakovine,...? Vsem obilo uspeha v boju s kilogrami. špelči

tuna1  

član od: 10.8.2008

sporočila: 49

10. avg 2008 17:56

Halo, halo stare hujšarice ROŽICA, ENCIJAN, ROBIDA in MARJETKA CVETKA, kako sem bila vesela ko sem zagledala vaše poste. Tudi jaz že lep čas nisem bila na forumu. Rožica čestitam za novega člana, Marjetka Cvetka tebi pa za vstrajnost. Jaz sem še vedno na dieti samo da imam zdaj 14 kg več kot takrat ko smo se spoznale. Lep pozdrav tudi vsem sodelujočim na forumu. TUNA tuna1

romantika  

član od: 12.8.2008

sporočila: 2

12. avg 2008 9:37

-pika je napisal/a:

OJLA PUNCE

Zdej pa konec dopusta in dosti nažiranja in sem se odločila da se malo spravim k sebi ker to nikamor ne pelje.Odločitev je padla in danes začnem z ločevalno dieto pa me zanima če je še katera na začetku,da mi bo mogoče lažje za vspodbudo pa mi doste tudi starejše  kandidatke ki ste že dale nekaj čez in vam ni več tako težko zdržat.

Prav strah me je začetka,vendar se bom potrudila ampak pravijo nikoli ne reci nikoli.

Zdej sem si že nalila vodo da ne pozabim piti drugače pa me čaka prvi beljakovinski dan mesek in solato pa seveda zjutraj dve breskvice.

Za zdaj bo dovolj in veselo na delo.

lp

Pozdravljene vse, ki se borite ali ste se borile proti odvečnimi kg. Sem nova, berem pa vaše besede že dalj časa, končno pa sm zbrala pogum, da se javim tudi sama. Ker nimam nikogar ob sebi ki bi mi pomagal sm se obrnila na vas s prošnjo po motivaciji, kakšni vzpodbudni besedi ali kakšnemu dobremu predlogu. Že sedaj se vam najlepše zahvaljujem. Če sem odkrita sem že čisto obsedena s kg, le te pa se kar nabirajo in nabirajo. Trenutno jih imam najbrž že okrog 100, zato je res skrajni čas da se spravim k sebi. Leto in pol nazaj sem rodila dvojčka in od takrat sm pridelala 30 kg. Potem si lahko predstavljate kakšna grozota hodi naokrog. Odločila sem se da danes pričnem. Tako strah me je, ker je bil strat podoben že ničkolikokrat in nikoli nism zdržala več kot nekaj dni. Je kje ša kakšna taka pojava pa ji je vendarle uspelo? Hvala vam punce za vse vaše predloge, vaše besede in kot sm že rekla upam da mi tokrat z vašo pomočjo vendrale uspe. AHa še nekaj, je kje kakšna punca iz okolice Kranja in išče koga za skupen tek, vadbo itd? Morda bi nama skupaj le uspelo. lep pozdrav vsem Romana romantika

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. avg 2008 10:47

Živjo Tuna! Hvala. Tudi jaz iščem motivacijo za nov začetek. Vesela bi bila, da bi se spet zbrala ena fajn klapa in da bi ta "naš" forum spet malo bolj zaživel. Verjetno nas bo po dopustih veliko več. Sem v fazi zdaj pa res v ponedeljek začnem, upam da bo ta ponedeljek čimprej prišel. Rada bi izgubila vsaj 10kg. Se še javim kaj. LP Rožica.

romantika  

član od: 12.8.2008

sporočila: 2

12. avg 2008 13:06

Pozdravljene vse, ki se borite ali ste se borile proti odvečnimi kg. Sem nova, berem pa vaše besede že dalj časa, končno pa sm zbrala pogum, da se javim tudi sama. Ker nimam nikogar ob sebi ki bi mi pomagal sm se obrnila na vas s prošnjo po motivaciji, kakšni vzpodbudni besedi ali kakšnemu dobremu predlogu. Že sedaj se vam najlepše zahvaljujem. Če sem odkrita sem že čisto obsedena s kg, le te pa se kar nabirajo in nabirajo. Trenutno jih imam najbrž že okrog 100, zato je res skrajni čas da se spravim k sebi. Leto in pol nazaj sem rodila dvojčka in od takrat sm pridelala 30 kg. Potem si lahko predstavljate kakšna grozota hodi naokrog. Odločila sem se da danes pričnem. Tako strah me je, ker je bil strat podoben že ničkolikokrat in nikoli nism zdržala več kot nekaj dni. Je kje ša kakšna taka pojava pa ji je vendarle uspelo? Hvala vam punce za vse vaše predloge, vaše besede in kot sm že rekla upam da mi tokrat z vašo pomočjo vendrale uspe. AHa še nekaj, je kje kakšna punca iz okolice Kranja in išče koga za skupen tek, vadbo itd? Morda bi nama skupaj le uspelo. lep pozdrav vsem Romana romantika romantika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti