Ločevanje živil 90. dni - 5. del

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

11. apr 2008 9:16

Jutro! Danes ja pa oblačno, škoda. Na sporedu imam sadni dan, čez dan sadje, za kosilo pa si bom naredila prvič pečeno sadje. Upam, da bo dobro. Drugače pa je danes petek, tako, da pride moj dragi k meni. Juhuhu Zdaj pa grem oprat zimske gume, da jih pospravim do novembra, če mi bo si bom pa še avto oprala. Včeraj sem šla v trgovimo pa sem si privoščila eno lepo srajčko (izgovor da rabim za razgovore za službo) V glavnem, da je razlog. Glede vaganja pa sem se odločila, da se vagam zdaj v 2 mesecu diete, ki baje gre bolj počasi dol, samo po sadnih dneh, pa še to upam, da mi bo ratalo po vsakem drugem sadnem dnevu. Bomo vidli sproti. Ne bi rada izgubila motivacije. Točka kako pa kaj tvoja aerobika? Veste kaj se je meni zgodilo? Na pohod sem imela obute nogavice, ki imajo na stopalih neke tačke iz gume (kot nogavičke za dojenčke in malčke) in seveda sem dobila ogromen žulj, tako, da zdaj šepam. Uživajte! kratkolaska

LUCKY DAY  

član od: 21.2.2008

sporočila: 37

11. apr 2008 15:36

lep pozdrav, Spelci ,lahko si podava roke , tud jaz še dojim in povrhu vsega še ločujem. Pride kakšen dan , ko se glih ne držim 100%, zato je verjetno tud uspeh malo manjši( dober 1 mesec pa pol , samo 8 kg) , ampak bo že boljš . Zdej sicer že dodajam sadne in zelenjavne kašice , pa mesne juhce (naša pikica je stara že skoraj 8 mesecev). Koliko pa maš ti starega otročka? No da ne bom preveč zašla s teme, danes sem na meseku (piščančje belo, pa solatka in sem po dveh urah še vedno tako sita,da je kar hudo,(če bo skus tako , mi še večerjat ne bo treba) Lep se mejte,pridno ločujte in držmo pesti ena za drugo Č A U Č I l u c k y LUCKY DAY

spelci  

član od: 1.4.2008

sporočila: 276

11. apr 2008 16:21

Hej punce. Lucky day moja punči je stara 6 mesecev in morava tudi počasi uvajat drugo papico. Sicer bi se ona raje samo dojila, ampak morava se potrudit zaradi prebave. Se že opogumljam, da se vam pridružim. Zaenkrat pa bom poskusila črtat sladkarije, kar pa bo najtežje. Ko postanem živčna bi jedla samo čokolado (sladke radosti študija). Čestitam ti za -8kg, si lahko srečna! Pa veliko sreče za naprej, držim pesti, ko pa se opogumim bomo pa še kakšno rekle. Lucky day poljubček tvojemu sončku;) spelci

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

11. apr 2008 17:16

LUCKY DAY - zakaj pa "samo - 8 kg"? Meni se to zdi čist OK! Bravo!!! Marna Sporočilo je spremenil(a) Marna dne 11. apr 2008 17:17:18

LUCKY DAY  

11. apr 2008 23:53

hvala Spelci za poljubček. Ja sladkarije , sladkarije.............jaz bi jih čist prepovedala delat jih,pa prodajat in pečt tud........sicer pa :vsako slabo je za nekaj dobro ,kajne?? Marna : , imam občutek, da če bi se čist držala , bi bilo več , pa še vodnega dneva se nisem vzdržala ,,pa se tolažim, ah saj bom pa naslednjič....in ta dan se bliža z neverjetno hitrostjo.....da vidm kaj bo zdej?? Tako dost za danes, grem spat , sem dans neverjetno utrujena, saj veste, gospodinjska dela , pa trije otročki ,ki so neverjetno zahtevni((no vsak po svoje, ni take hude sile)),bo bolš, saj tako hitro rastejo........................ lahko noč P.S.:Spelci , tudi tvojemu sončku enga lubčka za lahko noč.......čeprav že malo pozno.......... sladke sanje Sporočilo je spremenil(a) LUCKY DAY dne 11. apr 2008 23:55:41

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

12. apr 2008 10:27

Kratkolaska na aerobiko še nisem začela hodit, ni še blo plače. Za ono PUMP IT UP, pa je ne najdem na internetu, da bi si jo dol potegnila. Od kje ste jo ve vzele. S katerega programa ste si jo dol vzele? Jaz napredujem lepo počasi, zjutraj je za zajtrk cornflakes z mlekom, za malico kakšen jogurt ali pa sadje. Za kosilo obvezno ločujem, za večerjo oziroma popoldansko malico pa je tudi ponavadi kakšno sadje ali jogurti. Mogoče si 1x na teden privoščim, da pojem kaj druga. Počasi mi bo že uspelo, pa če zgubim samo 5 kg, pa potem počasi še ostalo bom zelo zadovoljna. Sladkarijam se izogibam kar se le da, če se mi že zalušta sladko pojem kakšen majhen košček čokolade(npr. ono malo čokoladno bananico- je čist dovolj ali pa milkyway). Sem končno ugotovila, da mi ni potrebno goro čokolade pojest, da potešim željo po sladkem. Končno mi je uspelo, se kontrolirati kolikor se da. V torek sem dobila od kolegice VELIKO MILKA lešnikovo čokolado in sem vedela, da če bom jo imela doma, da bom zagovoto posegla po njej in je preveč pojedla, zato sem jo shranila pri fantu, saj tako vem, da je ne bom jedla, zato pa jo bo pojedel fant, ko mu bo z sladko. Njemu itak ne škodi, saj je itak suh- kako je to nefer, vsak dan je hitro in nezdravo hrano, pa ne gre niti kg gor Dobro punce, fajn se imejte, lep vikend vam želim. Moj ne bo tako lep, saj delam danes popoldan in jutri cel dan. papa tocka

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

12. apr 2008 10:52

Jaz željo po sladkem premagujem z čokolado iz Lidla.Ecuador se imenuje, ima 70% kakava,z hrustljavo karamelo in pa koščki pomaranče.Ne pojem cele,da se ve,košček ali dva,mi je čisto zadosti. Drugače sem danes na škrobu,riža bo navrsti,kako jo obožujem,njami. Lep dan želim! renata69

spelci  

član od: 1.4.2008

sporočila: 276

12. apr 2008 13:42

Mala spi mami pa na kulinariko... Ja, Lucky day, ni čudno da si utrujena pri treh otročičkih... Jaz imam dve punčici in moram rečt, da res čist prehitro rastejo... Vedno bolj kaže, da bo šla najstarejša prej v šolo, preden diplomiram... Drugač sem pa ravno včeraj pekla in se moram pohvalit, da sem samo poskusila potem pa pustila na miru... Mam še nekaj koščkov, vendar ne, naj pojedo drugi. Tocka in renata69 dobre sta, da se lahko čokoladi upreta... Bom poskusila svojo čokolado oddat otrokom pa bo. Za vse držim pesti!!! spelci

LUCKY DAY  

12. apr 2008 14:19

RENATA69,tud jaz sem danes na škrobu, pa sem skuhala kar zelenjavno rižoto,pa je blo kosilo za vse, razen tavelka punca je mal s "tabelim" gledala....... Nič kaj prijetno ni zunaj , piha da če vse odnest,tako da bo dans kriza , še na srehod ne bomo mogle it,se bomo mogle not držat,pa daaaleeč proč od hladilnika..................AH BO ŽE............... LEPO SE MEJTE, PA PRIDNE BIT ČAO.,.,.lucky

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

12. apr 2008 16:06

Pozdravljene tudi z moje strani! Ravno sem prišla s potepa po Mariboru. Sem že pozabila, kako si utrujen, ko letaš po trgovinah. Sama sem čist hin. Jaz pa imam danes meso, mmmm. Zdaj pa se poknem pred tv, pa malo polenarim, saj je res vreme čist mimo. Tako sem hin, da se mi niti razmišljat ne da. Upam, da bom do večera ok, da grem malo na orbitrek, drugače pa ne vem kako in kaj,.... Lepo se imejte! kratkolaska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti