Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

17. apr 2008 7:56

darja- vse najboljše (malo pozno, ampak menda še tudi drži!) :) kratkolaska - čestitke za sprejeto dispozicijo!!! Hja, ne vem, kje so vse ostale ... ? Mogoče tako natančno hujšajo, da ni časa za forum. :))) se hecam A res nobena ne je kalčkov v času ločevalne? Marna Sporočilo je spremenil(a) Marna dne 17. apr 2008 07:56:45

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

17. apr 2008 8:24

Ne Marna kalčkov ne jem,jih nisem še nikoli če povem po pravici... Hvala za voščilo. Sem se pa zdajle pošteno urezala in kar noče nehat tečt... Darja -

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

17. apr 2008 18:37

Marna jaz imam zelo rada kalčke - na B-dan z mesom namesto druge solate. Jih pa ne pripraavljam sama. Darja- upam, da ni hujšega - ja kaj si pa rezala, a je bilo premalo mesa

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

17. apr 2008 19:18

pozdravljene punce! No tako, pa da se malo javim. Sem v rahli gužvi. Smešno se sliši, ampak je res. "Friziram" diplomo malo se hecam, ampak je res. Sem že čist nervozna zaradi tega, kopiram takst iz enega naslova oz. poglavja v drugega ker tam bolj paše. Eh, še sama ne vam kaj več delam. Upam, da bo kmalu konec. Napisat moram še tri delne sklepe in enega končnega, drugo pa imam. Joj komaj že čakam. Dieta poteka po planu, danes sem na škrobu, jutri oh. Darja- tudi jaz upam, da ti ni hudega. Punce, danes sem brala knjigo "Naslednjih 90 dni" Moram rečt, da so jedilniki zelo, zelo zanimivi. Kje je pa kaj naša Točka, me zanima kako je kaj z aerobiko. Jaz sem zdaj mislim da po 14 dnevih delala pump it up, pa ne vem če sem preveč delala, ali sem pa prav delala, ker so me mišice bolele zdaj pa čakam kolegico, gremo spet na naš večerni ritual (pohod). Lepo se imejte, pa pridno ločujte! kratkolaska Sporočilo je spremenil(a) kratkolaska dne 17. apr 2008 19:19:34

darja-  

17. apr 2008 20:46

Haloooo,ja punce nič ni hudga sam sine mi pomiva posodo....za neki pa so poškodbe dobre... Kristalka rezala sem korenček za omako,tolk se trudim spet bit pridna pa sem mal prej jedla paradižnik in feto... Ja zdaj ko ne pazim na hrano je problem ta da sem ful napihnjena kot da sem noseča...ampak naj vas potolažim da smo tovarno že zaprli ha,ha,ha... lep večer Darja -

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

17. apr 2008 20:58

Pozdravljene punce! Ja moja aerobika še miruje. Sem se odločila, da bom najprej začela doma in ko bom kondicijsko bolj pripravljena šla tudi fitnes studio na aerobiko. Kratkolaska s kateraga programa pa si si dol potegnila PUMP IT UP? Jaz mam emule pa me nekaj zabava, da se ne morem conectat. Zato lepo prosim za pomoč. Začela sem že malo migat, sicer ni dosti, ampak zjutraj ko se vstanem delam malo razgibalne vaje. Prehrana se me drži, pazim kar jem in počasi se bo že pokazal napredek. Tudi vam želim veliko izgubljenih kg do poletja. Lepo se imejte in se kmalu spet kaj oglasim. papa tocka

darja-  

18. apr 2008 20:44

Ja kaj pa je danes to da vas ni nikjer...pa saj niste vse v službi pa vsepovsod tudi ni sijalo sonce... Ja saj vem škoda je dneva da bi sedele za računalnikom,tudi jaz nisem.Zdajle sem dobila stol za pet minut ...potem pa moram spet ven iz sobe. Jutri je nov delovni mdan (vsaj zame),tak da se bom počasi spravla v postlo. lahko noč Ja še to dieta je neki čist mim-trenutno.................................................... Darja -

darja-  

18. apr 2008 20:47

Še nekaj za lahko noč da boste lažje spale Darja -

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

19. apr 2008 11:55

Kristalka - torej jih ješ samo na B-dan...? no, ker meni so tako dobro in toliko jih imam, da jih kar vsak dan kombiniram s solato. Na kg se nič ne pozna, tako da mislim, da ni tako zelo narobe. Ali pač??? Sicer pa sem včeraj bo sadni dan bolj slabo speljala - nekomu sem mogla postrečt z malico in sem seveda tudi jaz "pomagala"... potem pa sem še čokoladico dobila pa je šla še tista v maloro (beri: moj želodec) Pa se spet nič ne pozna na kilah. Imam jaz srečo .... Aja - pa ugotovila sem, da mi ne paše več, če veliko jem zvečer (torej, malo pred osmo). Zadnjič sem tako pozno jedla, ker sem pozno prišla domov, pa še kar veliko (dve polovici polnjene bučke), pa sem bila tako napeta. Nikoli več!!! Zdaj sem bolj pridna. Ta teden je bil čist čudn. Ker sem na Š-dan bila ves dan na faxu, nisem jedla drugega kot cel dan samo kruh (dve polnozrnati štručki in doma en kos kruha), ker v trgovini nimajo kar tako krompirčka (razen čipsa, ki pa je premasten) - lahko pa bi si kupila konzervo fižola pa bi izgledala malo čudno... Verjetno je bilo OK, da sem se tut držala samo kruha tisti dan, ker se spet ni nič poznalo na kg. Ta teden sem torej spoznala, da se da tudi improvizirat malo, pa kg vseeno gredo dol... In najvažnejše - še kaka kilca pa sem bom lahko pohvalila, da imam 10 kg manj! Juhu juhu juhuhu!!!!!! lepo se imejte! Marna

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

19. apr 2008 14:45

Marna nič ni narobe, če ješ kalčke vsak dan s ali v solati - tudi jaz bi jih, če bi jih sama "pridelovala". Imam jih zelo rada, ko jih kupim, jih prihranim za k mesu - ti pa kar uživaj in dober tek s kalčki. Tudi z moje strani juhuhu za kilce, ki se ti topijo Drugače smo pa v današnji dan čisto prestrašeni stopili - ob 4. zjutraj nas je zbudil in še bolj prestrašil potres - 5. nadstropje se je kar precej treslo, tako, da so se predali kar sami odpirali. Močno upam, da se ne ponovi Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 19. apr 2008 14:48:53

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti