19. apr 2008 11:55
Kristalka - torej jih ješ samo na B-dan...? no, ker meni so tako dobro in toliko jih imam, da jih kar vsak dan kombiniram s solato. Na kg se nič ne pozna, tako da mislim, da ni tako zelo narobe. Ali pač???
Sicer pa sem včeraj bo sadni dan bolj slabo speljala - nekomu sem mogla postrečt z malico in sem seveda tudi jaz "pomagala"... potem pa sem še čokoladico dobila
pa je šla še tista v maloro (beri: moj želodec)
Pa se spet nič ne pozna na kilah. Imam jaz srečo ....
Aja - pa ugotovila sem, da mi ne paše več, če veliko jem zvečer (torej, malo pred osmo). Zadnjič sem tako pozno jedla, ker sem pozno prišla domov, pa še kar veliko (dve polovici polnjene bučke), pa sem bila tako napeta. Nikoli več!!! Zdaj sem bolj pridna.
Ta teden je bil čist čudn. Ker sem na Š-dan bila ves dan na faxu, nisem jedla drugega kot cel dan samo kruh (dve polnozrnati štručki in doma en kos kruha), ker v trgovini nimajo kar tako krompirčka (razen čipsa, ki pa je premasten) - lahko pa bi si kupila konzervo fižola
pa bi izgledala malo čudno... Verjetno je bilo OK, da sem se tut držala samo kruha tisti dan, ker se spet ni nič poznalo na kg.
Ta teden sem torej spoznala, da se da tudi improvizirat malo, pa kg vseeno gredo dol...
In najvažnejše - še kaka kilca pa sem bom lahko pohvalila, da imam 10 kg manj! Juhu juhu juhuhu!!!!!!
lepo se imejte!
Marna