Ločevanje živil 90. dni - 5. del

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

9. apr 2008 18:37

Darja zdrži,ne popusti zdaj. Čeprav vem iz lastnih izkušenj,da to ni mačji kašelj. Drage ločevalke,v vašo sredino stopam tudi jaz.Rada bi shujšala vsaj 10 kg zaenkrat,če bi mi to uspelo,bi bla zelo vesela.Velika sem 170,težka pa 85.Se pa lahko pohvalim,da sem imela največ 92,od tega bo nekje 4 mesece in mi je uspelo z lahko ločevalno,to pokurit.Zdaj bom v službi začela z vegetarijansko malico,tako mi bo lažje,da bo potem meso samo doma za kosilo. Za zajtrk že približno 2 meseca pijem na tešče 6 dcl vode in čez tričetrt ure(mislim,da je to prispevala Kristalka) pojem sadje(1 komad)ker sta mi dva preveč.Tak,da upam,da mi uspe.Dvakrat tedensko po pol ure telovadim,da razgibam celo telo.In ni vrag,da se nebi,kaj stopilo. Želim nam uspešno hujšanje. renata69

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

9. apr 2008 19:51

dober večer. Povedati moram,da sem uspešno skuhala in še nič jedla....sem karakter a ne?Ja koliko časa,sem pa prva dva meseca zdržala brez grehov,zdaj pa imam taka čudna obdobja,najbrž si mislim,da bom že shujšala do poletja ampak topli dnevi so tu...pa takrat,ko si najbolj želiš da gredo kg dol pa nočejo in tako bo najbrž tudi pri meni,zato je skrajni čas da se spet vzamem v roke in nadaljujem,najbrž bom pa morala spet bolj tule viset,ker drugače mi ne bo uspelo.... Darja -

darja-  

9. apr 2008 19:54

Takole bi pa jaz šla danes v posteljo........... Darja -

spelci  

član od: 1.4.2008

sporočila: 276

9. apr 2008 22:16

Prebiram vaša sporočila in držim pesti za vse ;) Na ločevalni sem bila pred enim letom pa sem mogla nehat zaradi nosečnosti. Zdaj pa čakam na naslednjo priložnost, ker kile nečejo same stran. A ma katera slučajno izkušnje s to dieto med dojenjem? Jaz namreč še vedno dojim, pa pravijo da ni dobro, da bi imela zdaj to dieto zaradi izčrpavanja organizma. Ampak kile mi grejo pa že pošteno na živce!! spelci

darja-  

10. apr 2008 14:29

Spelci,dobrodošla. Ne morem ti dat ne vem kakšen nasvet,ker ne vem če bi tvojemu dojenju ta dieta lahko škodila,napišem pa ti lahko svoje mnenje:če bi jedla vsaki dve uri(kot naj bi mamice ki dojijo) in zraven res velko "zdrave"zelenjave,ti po moje ne bi škodilo. Sicer se pa moraš kot doječa mamica izogibati recimo morskih sadežev,hobotnice,skratka čistilcev morja...pa ribe samo enkrat na teden...pa veliko sadja in zelenjave...malo si skreiraj zdrave obroke,si jih razdeli na več manjših in po moje lahko začneš...bo še katera kaj napisala pa bomo primerjale naša mnenja. Danes sem jedla kislo zelje in meso že ob 11 dopoldan ker sem bila res lačna,saj sem včeraj zdržala na vodi...zdajle pa niti nisem lačna,bom jedla ob ene 17. lepo popoldne.. Darja -

darja-  

10. apr 2008 16:44

Zaspanke kje pa ste danes saj ni tolk sončka da bi se grele.... Darja -

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

10. apr 2008 17:20

spelci je napisal/a:
Prebiram vaša sporočila in držim pesti za vse ;) Na ločevalni sem bila pred enim letom pa sem mogla nehat zaradi nosečnosti. Zdaj pa čakam na naslednjo priložnost, ker kile nečejo same stran. A ma katera slučajno izkušnje s to dieto med dojenjem? Jaz namreč še vedno dojim, pa pravijo da ni dobro, da bi imela zdaj to dieto zaradi izčrpavanja organizma. Ampak kile mi grejo pa že pošteno na živce!! spelci
Dobrodošla Tule najdeš debato na tvojo temo: http://mojplanet.si/forum/viewtopic.php?t=29 Tule pa je odgovor avtoric ločevalne http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/dojenje

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

10. apr 2008 17:36

Renata69 dobrodošla Delaj tako kot si napisala, vmes pa pridno ločuj, če se le da s čimmanj grehi in seveda - stopilo se bo P.s. Velja za vse, ki upoštevate - v soboto ob 20.32 nastopi prvi krajec - dan za tekoče zadeve.

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

10. apr 2008 19:00

Pozdravljene! Danes sem bila na OH! Za kosilo testenine z zelenjavo, za večerjo sladoled, mmmmmm, je bil dober. Zdaj pa čakam kolegico da gremo na našo turo (8km). Ful mi paše takšno razgibavanje, mislim da bom to kar pogrešala, ko se bom preselila. Jutri imam sadni dan, mislim si naredit pečeno sadje. Lepo se imejte še naprej! kratkolaska

spelci  

član od: 1.4.2008

sporočila: 276

10. apr 2008 21:58

Kristalka in darja- obema hvala za odgovor. Tako kot vedno, so tudi na forumu (iz linka) deljena mnenja. Sicer pa je pri meni največji problem čololada, jem največkrat 3x dnevno in največ zvečer... Saj vem, da je to čisto narobe, ampak zvečer bi lahko pojedla celo kravo... Danes bom raje malo klepetala z vami in šla nato spat. Vam sporočim če mi bo uspelo.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti