Ločevanje živil 90. dni - 5. del

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

4. apr 2008 11:02

Kje pa si zadnje čase???Po sončku se sprehajaš,jaz pa zabušavam,čez pol ure pa v službo.. Darja -

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

4. apr 2008 11:33

darja-, kako da ni rdeč A si slepa za barve, ali kaj Drugače pa tudi sama zabušavam. S hrano seveda, zato se raje ne oglašam Saj po sončku se tudi sprehajam, pa lutam, lutam, lutam in komaj čakam večer, ko pride moj dragi domov Je pa pravkar prišel poštar in prinesel paketek za ta mlajšo hčerkico. Spet je bila izžrebana na nagradni igri. Ni kaj, res je srečnica, ker ona pa resnično velikokrat kaj dobi pa čeprav ponavadi vsi družinski člani sodelujemo Je pa dobila krasen živo oranžen t-shirt z velikanskim Hortonom spredaj in zadaj Zelo, zelo lepa nagrada le z eno pomanjkljivostjo. Poslali so ji t-shirt z oznako adult x-large, tako da jo bo lahko prvič oblekla čez kakšno desetletje, hi, hi, hi,... Nič, jo bom lepo zlikala in obesila s kljukicami v otroško sobica pa bota obe veseli, da ju Horton gleda Lep dan še naprej blažkaa

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

4. apr 2008 20:54

Blažkaa že imam seme tisti vijoličast je moj...........me pa res zanima kako bo to zgledalo na krožniku,ha,ha,ha,baje nič ne spremeni barve,ko ga kuhaš... lep večer dekline.. http://www.garden-shopping.de/shop/download/kar Darja -

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

4. apr 2008 21:05

Zanima me a res pojeste samo toliko na dan kot piše v knjigi 90 dnevna ločevalna dieta....2 kosa sadja,potem kosilo in še večerja....kaj pojeste recimo za malico saj bojo dnevi vedno bolj dolgi....recimo ko imaste dan z sladico zvečer oz tam okrog 18 ure ma saj si potem ob 21 že lačen....hvala za odgovor. kuharca37

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

4. apr 2008 22:18

kuharca37 - jaz včasih pojem tudi več... se ne držim čisto čisto... mogoče gredo zato kg malo počasneje dol, ampak se jaz zaradi tega ne sekiram preveč. lahko pa vmes poješ tudi kako sadje. Kar pa se tiče tega, da si lahko ob 21h že spet lačen pa jaz mislim takole - če že imaš v glavi, da pač po 20h naj ne bi dajal več ničesar v usta, potem pač ne. Malo trme je pri tej dieti tudi dobrodošlo. Jaz je, hvala bogu, imam dovolj. Pa vso srečo. Marna

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

5. apr 2008 8:48

Juto punce! Danes pa je spet lep sonček! Včeraj sem pekla, saj priprava je potekala že od četrtka zvečer "čabate" po receptu iz kulinarike. Mmmmmm, so bile dobre. Kaj si ti nor! Ampak smo se soglasno odločili, da bomo to pekli zelooooo poredko. Sem zaj.... in sem pojedla eno z zaseko tako fajn spraženo za ocvirke. Veste kako je bilo njami! Ampak to je pa tudi vse. Danes sem na OH. Bom spekla kinder pingvine. Upam, da me ne bo jezila čokolada na sredini. V ponedeljek imam 1 vodni dan in tehtanje. Baje sem "shujšala" v obraz. Šit, boljše bi bilo, če bi v rit No, lepo se imeljte! kratkolaska

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

6. apr 2008 20:49

Ooooo, a ni nobene? Kako pa to, kaj pa počnete, da ste tako zelo zaposlene? Moj vikend je bil kar aktiven, malo sem se potepala okrog, malo obiski, malo kavice in nakupi,... Danes sem bila na vitaminih, torej veste kaj sledi jutri? 29 DAN! VODA, VODA, VODA, VODA No bomo videli kaj bo, ali bom zdržala ali ne bom. Lepo spite! kratkolaska

sissyp  

član od: 15.2.2008

sporočila: 47

7. apr 2008 0:29

živjo sotrpinke ali kakorkoli že, moram se vam mal javt, da sem še živa...... sam pr nas se tolk dogaja, dnevi pa kar grejo,... kako vam gre kaj s kilogrami tole me zanima, ker vseh strani za nazaj ne bom prebrala,,,,, moram povedati da je danes moj 46. dan izgubila sem 8 kg, pozna se mi pa tolk, kot bi jih 15, tako na počutju, kot na obleki. In jaz še kar vztrajam, resda sem se mogoče vse skup ene 5x pregrešila bolj po mal ....... ni hudega....... telovadim nič, sem začela, pa me je še čez trebuh cukalo, glih zdej je dobrih 5 mesecev od carskega, čeprav so mi rekli, da lahko že telovadim...... no sicer sem pa v soboto že štihala na vrtu pa ni posledic.... to je tudi telovadba mar ne? tole me jezi, ko sem v knjigi prebrala, da pospravljanje stanovanja, itd ni telovadba.... ampak če jaz cel dan kot nora pospravljam, perem, likam, obešam cunje,kuham kosilo zase, za ostale člane, pa še za kašice za najmanjšo članico , jo dajem spat, previjam...... ..... zvečer al pa ne vem kdaj naj bi pa še telovadla.... lepo vas prosm, sej padem kot podrt kegelj v postlo in se zbudim tako, kos se uležem..... no tolk o telovadbi..... zdej pa grem spat. lp. sissyp

sissyp  

član od: 15.2.2008

sporočila: 47

7. apr 2008 0:31

ja pa še tole me zanima, ali na OH dan katera je zraven solato? Ker v priročniku je v nobenem receptu ni, a v komentarju je napisano, da je dovoljena, tole pa me malo moti. hvala lp, sissyp

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

7. apr 2008 8:35

Dobro jutro! Danes pa sem jaz prva. Kratkolaska saj bova skupaj danes na vodi, jaz sem tud, ker je luna. Zdaj ravno pijem zeleni čaj po dolgem času. Upam, da nama bo uspelo. Zdaj zjutraj bo kriza popoldan pa upam, da ne, ker če je gužva v službi nimam časa razmišljat na hrano. Držim pesti za naju O morju že razmišljate kaj? Midva sva ravno včeraj našla en apartma preko interneta v umagu. Sem ravnokar poslala mail za rezevacijo. Ko bo potrjeno, vam pokažem slike apartmaja, meni je ful všeč. Samo ne znam dat slik tu gor, tak da ne vem kak bom pokazala. Blažkaa ti veš? Ti nas stalno razveseljuješ s slikicami fajn bodite babike tocka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti