21. apr 2008 14:26
Pozdravljene!
Kako ste?
Jaz prav dobro, čeprav sem utrujena, tak da še komaj tipkam. Namreč 3 ure skupaj sem kosila travo, najprej na ono, za porivati, pol pa na lakserico. Bila sem že pot tušem in prav paše.
Sem več kot na polovici diete in sem prav zadovoljna. Glede na to, da se diete ne držim 100%, saj si tu pa tam privoščim belo kavo, kapučino in pa čaj z medom, gredo kile vseeno dol. Tehtala sem se prejšnji teden in tehtnica mi je pokazala 8 kg manj, tak da sem prav zadovoljna. Glavno mi je to, da mi bodo motoristične hlače spet kot ulite...malce so mi še tesne. Treba je spravit dol grehe od zime...
Včeraj pa sem bila na Krvavcu, bil je zaključek sezone, bilo je fenomenalno, nekajkrat sem se šla peljat, nato pa sem se parkirala na plažo na sonček, kjer sem uživala maximalno. Imeli so tudi Lužo včeraj, to je, ko se spustiš s smučami po hribu in priletiš v bazen...eni pridejo do konca bazena, brez da bi bili mokri, drugi pa pridejo ven gnili...voda v bazenu pa je imela samo 2 stopiniji...
Aja, tudi sama pridelujem doma kalčke in jih tudi obožujem, jem jih kadarkoli, ni važno, če imam solato, jih dam med solato in so mi prav dobrega okusa. Punce, katere vrste kalčkov pa jeste, kateri so vam najbolj všeč?
saby