Ločevanje živil 90. dni - 5. del

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

7. apr 2008 9:47

Dobro jutro! Tako, sem na vodi, upam, da bom zdržala, in da se bom zamotila z različnimi stvarmi. Samo, da mi hrana ne zadiši! Menjala si bom gume na avtu, kar sama, malo bom šla na obisk, malo diploma, malo tv, zvečer pohod. Upam da bo. Točka veš kaj, jaz pa sem mislila, da je bila luna včeraj 6.4 ob 5 pa nekaj zjutraj se je začela. Ne vem no, naj še katera druga pove. Saj načeloma če boš na vodi super, ampak da ne bi zgubila motivacije! Držim tudi jaz pesti za obe pa boma poročali kako nama je šlo. Odločila pa sem se, da na OH dan ne bom več pekla takih dobrot, mogoče kake palačinke, ali pa štrudl, nikakor pa ne več kinder pingvine in podobne zadeve. Veste kak so bili dobri. Ja in ker jih je toliko ostalo, sem mogla pa še 2 koščka včeraj jest ne, ko nisem imela OH. Kriza. Saj priznam, da grešim, zakaj pa nebi. Sem nekje prebrala, na enem forumu, da je dobro da si dieto prilagodiš sebi. Moj cilj je namreč bil, da me hlače ne bi več tiščale. In res vse mi je spet prav, ne rabim si odpenjat gumbov, ko se vsedem v avto, pa v trenerki nimam več občutka, da me bo razneslo. Cilj je dosežen, vse kar pride na vrsto sedaj je super. Še vedno sem na dieti jasno! Nabavila sem si tudi že knjigo naslednjih 90 dni, samo fotokopirat si jo moram še dat pa bo. Toliko z moje strani! Lep dan! kratkolaska

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

7. apr 2008 10:07

Ja Kratkolaska imaš prav, zdaj sem bolje pogledala in vidla, da je bla včeraj luna ne pa danes. No, ampak vseeno bom vztrajala kolk se le da. Mogoče bom spila kak naravni sok, če ne bo za zdržat. No, v glavnem bom vztrajala. Kratkolaska ti pa se tudi ne daj in čestitke za dosežen cilj. Jaz sem zdaj spet na začetku. Lani sem tako lepo shujšala in nora, namesto, da bi obdržala oziroma ukrepala takrat, ko sem opazla, da grejo kile spet gor ne bi bila zdaj spet taka kot na začetku. Upam, da me je to zdaj izočila in, da bom sedaj drugič tudi shujšala in delala na tem, da bom težo tudi obdržala. Malo pa me je strah aerobike, saj je moja kondicija na nuli. Če malo tečem, sem tak zadihana, da sopiham kot vlak. In me je strah, da tam ne bom zdržala eno uro. A ve mogoče katera kje se da dobit vaje za aerobiko na dvd-ju? Da bi najprej malo sama doma delala, potem pa šla na skupinsko vadbo. tocka

kratkolaska  

7. apr 2008 11:32

Tocka na dvd si lahko potegneš iz neta aerobne vaje "PUMP IT UP". To je predlagala Darja-, jaz imam posnete. To so vaje med plesom, na začetku je ogrevanje, potem pa gre vse na polno. Jaz sem lani hodla na aerobiko, pa ti povem, da tudi nisem imela kondicije, ampak se naučiš korakov in tam po 2,3 vajah prideš not. Meni je delala uporaba rok in korakov problem, zato sem se na začetku odločila samo za korake, potem kasneje, ko sem pa že bila "utečena" pa grejo roke avtomatsko same s tabo. Saj meni je tudi bilo nerodo, kako sem zgledala, ampak nimaš kaj, tak pač je. Včasih sem pa tudi počivala, ali pa vaje glede trebušnih mišič, sem pač delala, kolikor sem lahko, ostalo pa sem odležala. Saj boš videla da bo šlo, samo voljo imej! No glede pump it up aerobike ti lahko povem, da je super. Jaz jih delam običajno 20-30min pa sem cela prepotena. Res je to aktivna vaja. Ti priporočam. Šit je edino to, da ne pokažejo korakov kako gre, ampak samo delajo, tako da rabiš, da pogruntaš kako gre, in da delaš prav. Če se boš odločila poročaj kako se ti zdi! Pa še to mi je fajn, če ne morem več, dam na pavzo, si malo odpočijem, spijem vodo, in grem naprej delat. Lp! kratkolaska

kratkolaska  

7. apr 2008 18:43

Halooo! Jaz sem še vedno na vodi! Mi uspeva, kar sama ne morem verjet! Dopoldan sem spila samo eno malo kavico z mlekom, ostalo pa samo vodo. Spila sem okoli 2 litra, zdaj pa še sledi rekreacija, tuš, potem pa hitro spat, da me kaj ne zamika! Pridne bodite! kratkolaska

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

7. apr 2008 18:47

sissyp je napisal/a:
ja pa še tole me zanima, ali na OH dan katera je zraven solato? Ker v priročniku je v nobenem receptu ni, a v komentarju je napisano, da je dovoljena, tole pa me malo moti. hvala lp, sissyp
Tudi jaz sem vseskozi jedla solato povsod zraven, kjer je pasala - samo malo manj jo zabeli. Kar pa se "težaškega gospodinjskega dela" tiče pa žal res ne šteje kot telovadba - pa nič zato, saj me ne bo nihče prepričal, da pri tem ne kurim kalorij

kratkolaska  

8. apr 2008 8:57

Jutro! Danes pa sem prva! Tako punce, danes se zacenja moja 2/3 diete. Vodni dan je minil brez težav, res nisem grešila. Po začetnem dnevu sem lažja zdaj za 67,3-61,9=5,4 kg Vauuuu, kak uspeh. Res sem presrečna nad rezultatom, glede na to da se diete ne držim skozi 100%. Juhce skoraj nikoli ne pijem po obroku, pa vmes je bila Velika noč, 2 rojstna dneva, pa še kaka 2 dni bi lahko dodala kot posledico "nadnaravnih pojavov". Res sem vesela. V četrtek bo natanko en mesec zacetka diete in takrat se bom tudi izmerila, da vidim kje manjkajo cm. Zdaj pa težko pričakovan zajtrk. Najprej voda, potem pa sok iz sveže iztisnjenih pomaranč, nato pa grem s kolegico v Mb. Danes sem na meseku. Tamala (sestra) ima fax do 15 ure in nama prinese pleskavice v lepinji. Mmmmmmm, njami! Moj cilj je dosežen, sem že včeraj napisala, da mi je bilo pomembno, da so mi vse cunje ponovno spet prav. V naslednjih 2 mesecih bom zelo vesela če izgubim še 4-5 kg. Manj kot 57 nisem imela zadnjih 5 let, pa še tudi da bi shujšala ne vem na 52 kg ne bi bilo razlike, ker sem drugačne konstrukcije. Lepo se imejte! kratkolaska

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

8. apr 2008 10:27

Čestitke Kratkolaska - kar tako naprej - naj te trenutni uspeh ne uspava

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

9. apr 2008 13:44

Lp Naj vam še jaz kaj napišem...tudi meni gredo dnevi kar prehitro,ne gredo pa kg ki stojijo že cel mesec pa še kakšen gor se napiše...je pa res da se ne držim .Skoz je neki vmes,al je kaka fešta al si nimam čas skuhat kaj posebej zase...no in danes sem jaz na postu se pravi na vodi,če bom seveda zdržala. Moj uspeh je v petih mesecih 14-15 kg kar je tudi nekaj a ne samo sama sem kriva ker se zdaj zadnji mesec res nisem držala drugače bi bila že na začrtani teži... No moj namen je do poletja spravit dol vsaj še 6-8 kg . Zdaj ko bo bolj toplo bom začela kolesarit,za boljšo voljo sem si kupil števec za na kolo,ki ima ful funkcij bog si ga vedi če ga bom sploh znala uporabljat...zdajle sem imela delo na vikendici pa malo doma na vrtu...pa to mi je bila rekreacija. Mi je pa sine že pred enim mesecem al pa še več iz neta potegnil Pum it up,pa še nisem začela ker enostavno ni bilo časa. Ja kdaj pa potem sploh bo??????????" Darja -

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

9. apr 2008 18:05

Tako sem nesrečna kot tale moj medo,ker sem lačna,ampak sem zdržala do zdajle upam da bom še mal... Grem pa zdajle kuhat segedin za jutri pa bom mogoče ne ne bom............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Res fora zdržiš cel dan na vodi,pa še aktivna sem bila a zdajle bi se pa najedla... Darja -

kratkolaska  

9. apr 2008 18:34

Dajmo Darja- zdrži! Vem kako hudo je! Napij se vode ali pa si naredi kak lahek kapučino. Ne vem no, mogoče ti bo lažje. Vem pa kako je če moraš še kuhat zraven! Boga! Ampak, poglej če si cel dan zdržala, pa boš ja še teh par uric. Hitro spat potem! Držim pesti, da ti rata! Pri meni vse po starem, danes sem jedla riž z gobicami in solato, pa ne vem lačna sem po rižu. Krompira se bol najem, pa ne vem zakaj. Jutri pa si bom naredila široke rezance z zelenjavno omakco, zvečer pa grem na sladoled v Slovensko Bistrico. Si mislite 20 km se bom peljala na 2 kepici sladoleda. Eh, samo enkrat se živi, zraven tega pa imajo tako zeloooo dobrega. Njami, komaj čakam. kratkolaska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti