7. apr 2008 9:47
Dobro jutro! Tako, sem na vodi, upam, da bom zdržala, in da se bom zamotila z različnimi stvarmi. Samo, da mi hrana ne zadiši! Menjala si bom gume na avtu, kar sama, malo bom šla na obisk, malo diploma, malo tv, zvečer pohod. Upam da bo. Točka veš kaj, jaz pa sem mislila, da je bila luna včeraj 6.4 ob 5 pa nekaj zjutraj se je začela. Ne vem no, naj še katera druga pove. Saj načeloma če boš na vodi super, ampak da ne bi zgubila motivacije! Držim tudi jaz pesti za obe pa boma poročali kako nama je šlo. Odločila pa sem se, da na OH dan ne bom več pekla takih dobrot, mogoče kake palačinke, ali pa štrudl, nikakor pa ne več kinder pingvine in podobne zadeve. Veste kak so bili dobri. Ja in ker jih je toliko ostalo, sem mogla pa še 2 koščka včeraj jest ne, ko nisem imela OH. Kriza. Saj priznam, da grešim, zakaj pa nebi. Sem nekje prebrala, na enem forumu, da je dobro da si dieto prilagodiš sebi. Moj cilj je namreč bil, da me hlače ne bi več tiščale. In res vse mi je spet prav, ne rabim si odpenjat gumbov, ko se vsedem v avto, pa v trenerki nimam več občutka, da me bo razneslo. Cilj je dosežen, vse kar pride na vrsto sedaj je super. Še vedno sem na dieti jasno! Nabavila sem si tudi že knjigo naslednjih 90 dni, samo fotokopirat si jo moram še dat pa bo. Toliko z moje strani! Lep dan! kratkolaska