3. apr 2008 9:58
Jaz sem pa danes tako lačna da komaj čakam da bom jedla tako diši po hiši... Darja -
3. apr 2008 9:58
Jaz sem pa danes tako lačna da komaj čakam da bom jedla tako diši po hiši... Darja -
3. apr 2008 16:38
Pozdravljene. Darja se mi zdi, da tisti tvoj zajček sem v Zasavje diši - s čim si ga pa začinila. No ja, glede na uro ste ga gotovo že pospravili, tako, da se zastonj oblizujem - drugič pa kaj po hitri pošti pošlji Sicer pa nič novega - vzdržujem in ločujem še naprej, kaj mi pa drugega preostane. Malo vsak večer telovadim - zelo pogrešam vodeno telovadbo, ki je je žal konec. Bo treba še kak evrček prišparat pa kaj, ko mi vsak takoj spolzi iz rok Saj bo kmalu poletje pa gremo plavat...pa na bljižnji hrib se bo treba kaj povzpet. Me pa zadnji čas prijema, da imam v rokah raje kvačko ali pletilke kot pa pohodne palice
3. apr 2008 17:43
kristalka - in prav super ti pašejo pletilke in kvačka v roke, saj iz njih nastajajo same lepe reči!!! Bravo! Drugače pa sem jaz tudi še vedno pridna. Danes so moji kilogramčki prvič skočili pod 70 kg in jaz sem presrečna in zmotivirana še za naprej!!! JUHUHU!!! Pa tudi ljudje okoli mene opažajo, da me je nekaj manj. Marna
3. apr 2008 19:06
Čestitam Marna - naj ti ne zmanjka volje in motivacije - poznam to veselje, ko enkrat sedmica zgine - jupiiii
3. apr 2008 21:00
Dober večer punce! Kako smo kaj? No jaz sem spet nekaj naredila za sebe, ravno sem prišla iz sprehoda. Danes pa smo naredile kar velik krog, intenzivno smo hodile uro in pol. Zdaj pa bo pasal tuš in pred tv. Jutri pa pride dragi na vikend k meni. Verjetno boma šla kaj zapravlat po trgovinah,... Lepo se imejte! lahko nočko! kratkolaska
4. apr 2008 5:50
Dobro jutro! Danes sem pa bila prepričana, da bom prva tu gor;) Pri meni ni nič kaj novega, še vedno se borim z samodisciplino, je zelo težko, ampak počasi bo. Zdaj pa grem delat seminarsko nalogo. Pridne bodite in se še oglasim kaj. papa tocka
4. apr 2008 9:18
Točka si pa res zgodnja sicer sem pa tudi jaz že cstala ob 6 uri ko gre sine v šolo... Zdajle že kuhak riž in omako iz korenčka in mešane zelenjave... Darja -
4. apr 2008 10:41
Danes dobim seme krompirja z rdečim mesom.Eno uro že sedim za rsčunalnikom in ne nejdem niti ene informacije,a katera to zadevo pozna?? Darja -
4. apr 2008 10:56
En velik krompir samo zate darja- blažkaa
4. apr 2008 11:01
Super Blažka sam ni rdeč........................moj bo boljši,bom nalepla slikco... Darja -Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Enostavna zelena juha