Ločevanje živil 90. dni - 5. del

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

2. apr 2008 9:49

Pozdravljene! Včerajšni dan je minil po planu. Večerjala sem princeske, mmmm, so bile dobre, pojedla sem 3 kose. Saj sem potem to skurila, sem šla na orbitrek, bila pridna in naredila 12 km , danes pa upam, da grem na pohod. Sem na sadju. Spila sem 2 dl naravnega soka iz pomaranč, za kosilo bo juhca iz zelenjave, pol pa še kak sadež in ogromno vode. Upam, da bo lep dan. Joj v ponedeljak me čaka vodni dan, ne vam če bom zdržala. Kaj ve ste pile samo vodo, ali lahko npr. kombiniram s čisto juho, svežimi sokovi? Saj vem, da ne smem, ampak me zanimajo vaše izkušnje. Tako lepo se imejte! kratkolaska

macadamia  

član od: 17.5.2007

sporočila: 217

2. apr 2008 10:40

Jutro! Kratkolaska, upam, da to ne bo vplivalo nate, ampak jaz vodne dneve kar izpustim. Samo enkrat sem bila ves dan na vodi in sem ga večina prespala, saj sem bila povsem brez energije... Potem sem še 2x poskusila, ampak se je slabo končalo, tako da tega ne prakticiram več. Drugače pa imam danes beljakovinski dan. Za zajtrk 1,5 dcl ananasovega soka, obvezna kava z mlekom, 3 neo angini ker me boli grlo , za kosilo pa bo sir, natančneje kroglice mozzarelle. LP macadamia

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

2. apr 2008 11:30

Krompirjevi svaljki ali njoki pod katero skupino spadajo-hvala za odgovor. kuharca37

macadamia  

član od: 17.5.2007

sporočila: 217

2. apr 2008 11:32

Po mojem mnenju v škrobni. Seveda potem zraven ne jem kruha. macadamia

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

2. apr 2008 16:39

kuharca37 je napisal/a:
Krompirjevi svaljki ali njoki pod katero skupino spadajo-hvala za odgovor. kuharca37
Pomešane beljakovine (jajca) in škrob - na OH večerjo

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

2. apr 2008 17:54

Pozdravček! Kaj počnete na tak dolgočasen in deževen dan? Jaz se spravljam likat. Darja- nisem Sevničanka, ampak prihajam iz okolice Rogaške Slatine. V Sevnici imam najboljšo prijateljico. Kje iz Sevnice pa si ti pa koliko si stara? Kratkolaska, jaz na vodni dan pijem veliko vode pa tudi čaj z medom in limono pa tudi kaka bela kava pade. To je moj mislim, da že 5. krog te diete, tak da se ne držim več tak dosledno kot sem se prejšnje kroge. V mesecu dni sem shujšala samo 4 kg, glavno je to, da gre dol, da se ne redim. Ja, po mojem so svaljki in njoki tudi na OH večerjo, ker vsebujejo vse sestavine. Pridne bodite. PAPA saby

LUCKY DAY  

član od: 21.2.2008

sporočila: 37

2. apr 2008 19:05

pozdravljene,po dolgem času še od mene sem mela tolk enga dela da si je tud računalnik mal odpočinil....... Tako, kljub mojim grehom , ki so me doleteli v preteklih dneh((((imel smo namreč eno fešto,pa velika nočje bla,pa krst smo meli in sem mal mogla pečt pa veste kako zgleda,če pečeš , moraš tud mal probat))))je tehtnica še zmeraj kar fer Tako in zdaj štartam naprej,dans mam sadni dan((vsaj mislim)) ob vsej tej moji zmešnjavi, sem čisto pomešala dneve , sicer ne vem kako ,ampak sem jih..... vmes sem mela tud vodni dan , ki pa se ga žal nisem čisto držala v enem mesecu mi je tako šlo dol celih 7 kil upam da bom dovolj vztrajna še naprej lepo se mejte in kar se da vztrajajte in ločujte......... ČAUČI lucky

LUCKY DAY  

član od: 21.2.2008

sporočila: 37

2. apr 2008 19:07

aja pa še to::lep pozdravček tudi vsem , ki ste se nam pridružile v tem času , ko sem bila jaz odsotna bodite pridne ČAO

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

3. apr 2008 8:06

Dobro jutro,kje pa ste danes?? Jaz sem že v polnem teku. Pečem zajčka z zelenjavo.....zajtrk pa seveda spet proso in kivi... Darja -

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

3. apr 2008 9:17

Dobro jutro! Danes sem pa slabo spala sanje so bile grde. Bljak! No zdaj pa gren na Ptuj v knjižnico po eno knjigo pa v Interspar in v Perutnino Ptuj po pečene perutničke za starše, meni pa se lušta ražničev, pa si bom privoščila enega za kosilo in enega za večerjo. Njami! Lepo se imejte! kratkolaska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti