Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

29. mar 2008 19:13

s00s zakaj pa se tvoj post kar naprej ponavlja - mislim ta s seznamom - dovolj je enkrat, ostalo pa zbriši Barbay - uživaj na fantovščini - ja, a niso tam samo fantje al kako?

mesni  

član od: 1.2.2008

sporočila: 196

29. mar 2008 19:20

naj še mene en na seznam napiše ker se sama ne znam mesni

s00s  

član od: 15.3.2008

sporočila: 8

29. mar 2008 19:23

ne vem zakaj se ponavlja s00s

s00s  

član od: 15.3.2008

sporočila: 8

29. mar 2008 19:23

Sem ga samo enkrat oddala. s00s

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

29. mar 2008 19:39

Pozdravljene stare članice in seveda 2 novinki Jaz tudi samo grešim. Nisem še začela na novo, ta teden mi ni uspel. Sem se pa odločila (in to čisto resno), da pa od ponedeljka začnem strogo. Ko delam zjutraj vstajam že ob 5 in ne zdržim do malice v službi, zato imam eno vprašanje. Je fejst narobe, če jem zjutraj cron flakes z mlekom, za malico pa sadje? Kosilo pa imam okrog 13. Vem, da bo zdaj spet težje kg dol dat, ampak vidim, da nas je vedno več in mi mora uspeti. Samo skupaj moramo držati pa bo Odločila sem se, da bom ločevala(ne po določenih dnevih) in vsak četrti dan vključila sadni dan. Ta teden sem res pošteno pretiravala in me je strah stopit na tehtnico, ker se bojim, da sta se tista 2 izgubljena kg spet vrnila. Punce držite se in želim vam lep preostanek vikenda papa tocka

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

29. mar 2008 19:51

Pozabla sem dopisat, da je moja želena teža priti do 52-53 kg. Torej shujšati 10 kg- upam, da mi bo uspelo v 4-ih mesecih. V sredini aprila bom tudi začela hoditi na aerobiko- nažalost sama, ker nimam nobene kolegice, ki bi lahko hodila z mano. Upam, da zato ne bom izgubila poguma in vseeno hodla na aerobika. Hodila bom 2x na teden- kaj pravite, bo dosti vplivalo na izbubljanje kg, glede na to, da se z ničemer ne ukvarjam in nimam kondicije? Je katera kdaj hodila na aerobiko? Kakšne so vaše izkušnje? Kratkolaska meni je ostalo še 7 izpitov do konca, potem pa še diploma. Sem 4. letnik faksa. tocka

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

30. mar 2008 8:10

Dobro jutro - bo treba prej vstati - ura je za eno več Tocka pozdravljena spet nazaj. Takole ti bom rekla - glede na tvoj cilj boš do želene teže v 4. mesecih prišla le z doslednim ločevanjem - odpade vse tisto: "kaj če bi..." Aerobika bo ob tem pomagala in pripomogla k ohranjanju mišične mase, ki jo ob hujšanju zgubljaš. Pa srečno z dieto in pri izpitih. Mesna, te damo na seznam, samo nisi napisala od kje si (ali pa sem spregledala?)

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

30. mar 2008 14:33

Pozdravček vsem puncam še od mene Glede vzornega ločevanja se ne morem ravno pohvaliti, lahko pa napišem, da sem se v petek razvajala s prijateljico v savni, včeraj smo se šli družinsko razvajat v novi bazenski kompleks v Laško in prišla nazaj totalno razočarana Stari del se mi zdi veliko boljši, lepši in bolj praktičen. Kaj pa vem, mene ni prepričal. Sta pa hčerkici uživali. Danes smo izkoristili sonček in se že pred kosilom sprehodili okrog ta velikega velenjskega jezera, si privoščili brancina in mediteransko zelenjavo ter zeljno solato (sem pa na OH dnevu; toliko o grešenju). Jutri pa nas naš ati (in moj preljubi) zapušča Za teden-dva-tri-štiri....pojma nima kako dolgo Saj bomo preživele. Sedaj pa grem ven, ker me moji že nestrpno pričakujejo. Le preostanek prelepe nedelje vam želim blažkaa

s.marinka4  

član od: 12.12.2007

sporočila: 121

31. mar 2008 8:28

Ojla, Po dolgem času se spet oglašam in začuda sem celo prva. V tem času ni bilo nič kaj novega,sem pa vas kar redno brala. Kg gredo poooooočasi dollllllll, migam, fitnes vabi ampak do maja upam, da se bom spravla v kostim, ki visi v omari (kar je tudi moj cilj) vmes pa po malem grešim (vendar veliko manj, kot včasih in že to je zame napredek) in sedaj grem nazaj na delo. lepdan in lepo se imejte

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

31. mar 2008 8:53

LP Zunaj sije sonček jaz pa kuham in pospravljam...nimam veliko časa ker grem kmalu v službo.Vikend je bil spet poln grehov,sicer majhnih so pa bili,kg pa stojijo kaj pa drugega.Danes je spet nov dan zato veselo na delo. Jaz bom jedla solato in sir...kaj pa ve?? Darja -

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti