Ločevanje živil 90. dni - 5. del

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

11. mar 2008 20:25

joj res lepo in zelo poživi  bi lahko še meni pokazali če nisem preveč vsiljiva in zahtevna

hvala in lep pozdrav

-pika

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

11. mar 2008 20:36

OJ!! Danes je za mano sadni dan. Vidim, da delam napako, ker vsake toliko časa pojem banano. Bo pa v naprej bolje. SOS kilogramčki so se vstavili, nočejo it več dol Jem skoraj po pravilih,če le moram, ne grešim skoraj nič. Tečem po 1 uro na dan(sicer lahkoten tek, vendar je pa le), pa nič. Kaj delam narobe? Saj na začetku se je poznalo, tako, da sem imela prav veselje, sedaj pa,... . Lepo se imejte barbay

ann  

član od: 15.2.2007

sporočila: 343

11. mar 2008 20:59

Imaš prav Kristalka, kar se sadja tiče. Jaz sem do zdaj pretiravala s sadjem, pa so mi tam na Hipoxiju govorile, da se sadja ne sme preveč, da rajši več zdravih beljakovin( ribe, perutnino, skuto), pa sem bila trmasta in nisem nič poslušala. Ravno sem se vrnila iz dveurne telovadbe (1ura pilates + 1ura aerobike). Moram rečt, da že dolgo nisem s tako lahkoto delala, še tiste tazahtevne vaje iz pilatesa (mali most, riba, deska) sem kar nekako uspela izvest. Joj kakšna razlika je sedaj ali pa septembra lani ko sem začela. Med vadbo sem popila 1,5 litra vode. Za danes sem se odločila, da ne bom večerjala, zjutraj sem eno sadje, dopoldan še en kos, pol pa za kosilo rjavi riž in regrat s česnom. Sklenila sem, da si v času hujšanja ne bom nič solila, ker imam občutek, da se mi voda nabira zaradi soli v hrani. Sem se pa prijavila še za en tretma hipoxija(12 obiskov), ker centimetri-obseg so šli kar nekaj dol (primer pri merjenju najbolj zgoraj-5 cm). Jutri pa OH dan, se že veselim, da bom končno enkrat spet pojedla sladico in to brez slabe vesti, pa rebro čokolade. Lahko noč! ann

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

12. mar 2008 11:00

-pika je napisal/a:

joj res lepo in zelo poživi bi lahko še meni pokazali če nisem preveč vsiljiva in zahtevna

hvala in lep pozdrav

-pika
Glej ZS

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

12. mar 2008 12:19

Kristalka hvala ti sem pogledala sprobala bom pa kasneje ker zdaj nimam časa me pač delo priganja sem samo malo vmes pogledala zdaj pa hitro delat

se tipkamo

čaooooooo

-pika

s.marinka4  

član od: 12.12.2007

sporočila: 121

12. mar 2008 12:22

Kristalka , ker si tko računalniško razgledana bi te tudi jaz vprašala, kako to narediš oz. mi pokažeš. Drugače pa vas berem, sam časa za pisanje je bolj malo, kg kar stojijo in se nič ne topijo sem pa optimist in bom nadaljevala. V nekaj mesecih pa ni hudič, da ne gre nekaj kg dol, kolikor bi se jih rada znebila Vsem novim in vztrajnim pa želim veliko uspeha pri izgubljanju odvečnih ..... čao s.marinka4

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

12. mar 2008 14:47

Mi je ful všeč ker spet neki novega vem,veste,sine mi je skenclu smeškote pa sem kar jezna.Drugače sem zdajle prišla iz službe in sem najprej prebrala,kaj je novega... Da kg stojijo,pa ni nič novega,sicer se ne sekiram preveč ker jih imam že 15 manj ampak nadaljevat pa bo še treba,do poletja je še daleč.. čao Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 12. mar 2008 14:48:28 Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 12. mar 2008 14:49:04

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

12. mar 2008 14:53

yoy  

član od: 7.1.2008

sporočila: 58

12. mar 2008 15:54

Punčke bok Kar nekaj časa me ni bilo ampak preberem pa vas vsak dan . Kako se lepo podpišete ampak jaz nimam pojma kako se to naredi niti ne vem kaj pomeni tistiZS. Veste sem bolj levo usmerjena kar se tega tiče. Drugače pa je moj 55 dan diete in izgubila sem 11 kilogramov, nekaj malega sem tudi grešila ampak ne veliko. Če se kateri ljubi naj nam napiše kako se naredijo ti lepi napisi saj vidim da tudi druge ne vedo. Grem malo na sprehod in se še kaj slišimo. Lep sončen pozdravček z Dolenjske lp yoy yoy

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

12. mar 2008 16:36

yoy je napisal/a:
kaj pomeni tistiZS. Veste sem bolj levo usmerjena kar se tega tiče yoy
ZS = zasebno sporočilo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti