Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

18. nov 2005 6:55

Dobro jutro še od mene. Meni je pa prav hecno, Marjanca, ko se oglašam iz službe.Ponavadi to delam doma. Ja jaz tudi komaj čakam danes. Sem sicer na sadju , ampak sem se odločila, da bom celi dan na sadju, zvečer pa malo nekaj al meso al rižek, se še nisem odločila, ko je pa oboje v kitajski zakon.V ponedeljek bo 14 dni od kar sem začela in je samo 2 kg manj. Pa dober, saj je bolje da gre bolj počasi, ne? Zdaj moram pa delat, bo že čas, da začnem. Se beremo in se vidimo. Čao, Rmeli

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

18. nov 2005 7:20

Dobro jutro, sončice! Nič se ne morem pohvalit z dobrim počutjem, tako da jutri najbrž romam k zdravniku, danes pa prej domov, da se popoldne malo odpočijem in se zvečer prikažem v kitajski na srečanju, vsaj za kakšno urico, da vas vidim, poslikam, prisluhnem vašim zgodbam, se nasmejem vašim vicem, nekaj podegustiram, potem pa hitro domov med tople rjuhe. Marjanca, če te mehanik pusti na cedilu, te komot vzamem s sabo, vsaj v eno stran, samo za nazaj bo problem, ker jaz najbrž ne bom prav dolgo zdržala... Kaj zdaj, a boste prinesle kakšno staro sliko s sabo, a ne? Tuna, upam, da nam ne boš kar razdelila naših priponk z imeni, ampak se bomo najprej malo igrale ugibanje, katera je katera. Najboljša recimo dobi tvojo sončnico, ha ha ha... Lep dan in čim krajši čas do večera. Encijan

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

18. nov 2005 7:25

Hojla, deklice! Evo, dan D je tukaj. Smo pa kot najstnice, ki se pripravljamo na randi. Doma se mi samo smejijo. Je mož rekel, da če ne bi vedel, kam grem, bi bil še ljubosumen. Včeraj mi je moja šefica rekla, da bi bilo dobro, če bi danes malo ostala, ker moramo nekaj do konca naredit, pa ona nima drugače časa. Pa sem ji prav lepo povedala, da kdor nima dosti cel teden, tudi v petek ne bo pulfra odkril (to z delom se sploh ne mudi, samo njej se je dvignilo, da bi bilo dobro končat). Sploh pa imam že zmenjeno in nikakor ne morem ostat. Tako, domovina je rešena. Z Rmeli imamo že doma vse dogovorjeno in Celje, prihajamo! Bog ve, če se ne bodo jutri o nas pogovarjali kot zadnjič o Škotih, vesele in prijazne deklice okupirale kitajsko restavracijo. Ha, ha, ha! No zdaj bo pa treba zaslužit plačo! Čim lepši dan vsem! Gobica

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

18. nov 2005 8:28

Dobro jutro mlade dame Komaj že čakam sem kot najstnica pred prvim randijem.Nemorem dočakat popoldneva. Sedaj sem malo potelovadila in šibam še kaj pospravit da nebo jutri nepotrebnih komentarjev.Kako da imamo zmeraj probleme pri varstvu svojih možekov z otroci pa nobenega problema. Tuna jaz bom pripeljala še eno kolegico ki pozna dijeto nima pa možnosti sodelovati v našem čveku.Upam da nebo zaradi tega kakšne zamere. Helena svaka ti čast da še kar vstrajaš bi mogla priti malo k tebi da me naučiš ustrajnost in trme. Dušanka tvoji smeškoti so pa super upam da je tvoja noga tudi vredu. Aja še eno vprašanje (sam težim) ali ima celj več izvozov iz avtoceste in če ja na katerega morem zapeljt ven.Samo lokacijo gostilne sem najdla na karti nevem pa kateri izvoz. Želim vam prijeten dan in mirne živce do večera potem pa odklop. Čao jaca

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

18. nov 2005 9:16

Jaca nikakor ne smeš ven na Lopati, se pravi drugi izvoz za Celje, lej Jaca če boš imela probleme raje pokliči pa te bo Lanes prišla iskat. Prijateljico le pripelji s seboj, tudi moja prijateljica, ki je že 12 dni na dieti pride. Več nas bo boljše bo. Lanes ne piše, ker ji je mrknil računalnik, vas pa vse lepo pozdravlja. Sva šle včeraj preverit v našo Kitajsko če vse štime in je tko lepo notri, prostor bomo imele za se, še malo skrite bomo, da ne bomo vsem na očeh. Skratka mojo št. imate z Lanes vas čakama, če bo bilo kaj samo pokličite, pridemo po vas. Lepo preživite dan...pa ne preveč jest, šparajte se za zvečer... Lp tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

18. nov 2005 9:59

Juhuhuuuuuuuuuuuu ! Pa mo res take, kot da bi šle na prvi zmenek s fantom. Mene kar razganja ! In veste kaj počnem ? Ves dopoldan, dokler ne bom morala po avto, bom v postelji, v čudežni tišini in s knjigo v roki. Pa saj se da uživati tudi zastonj ! Se sploh ne spomnim, kdaj sem si nazadnje privoščila tako lenoben dan, kot je danes. Pa še tehtnica me je razveselila zjutraj, tako, da me kar razganja. Encijan, hvala za prijazno ponudbo, vendar bo moj avto popravljen, tako, da se ne rabiš gnjaviti z mano. Bom pa poiskala nekaj slik, da boste videle, kakšna sem bila nekoč, v "dobrih" časih. Jaca, ni panike. Ti kar pripelji svojo prijeteljico s sabo. Tako, sedaj pa spet nazaj v posteljo ! marjanca45

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

18. nov 2005 10:06

Punce tudi jaz sem že vsa nestrpna..sicer imam ogromo dela, ampak mi bo uspelo danes priti v Celje! Otroci so v varstvu, jaz pa takoj po službi skočim domov, pod tuš se oblečem in v Celje. Se bom potrudila kakšno sliko poiskat od prej, pa upam, da ne bom pozabila fotoaparata....torej punce se vidimo zvečer!!!!!!!!!!! claudia12

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

18. nov 2005 10:09

Marjanca, kako sem ti fouš. Ampak ti tudi privoščim. Ravno včeraj sem možu rekla, da bom eno nedeljo cel dan v pižami in kolikor se bo dalo dolgo v postelji. Moram si malo baterije nafilat. Ampak vem da ne bo s tega nič. Pa drugič. Kriva bom pa sama, ker me takrat ko lahko, kar odnese s postelje in si hitro najdem okupacijo. Mene pa tako glava boli, da mi jo bo razneslo. No vse kar je prazno boli .... Gobica

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

18. nov 2005 10:40

pridie še v klepetalnico na en čvek lp katti

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

18. nov 2005 12:56

Preživela sem zobozdravnika. Res vas je veselje brati, ko se tako pripravljate na zvečer. Imejte se skrajno lepo in malo mislite na tiste, ki ne bodo z vami. Zdaj pa grem delat. lp hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti