Ločevanje živil 90. dni - 5. del

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

17. nov 2005 19:39

OJLA Vidim,da ste pridne,še vedno aktivne in da se vam dogaja.Še vedno vas prebiram,ko utegnem seveda ,pa se mi zdi kot,da vas že vse poznam bolj od blizu.Še naprej bodite tako pridne in imejte se skrajno fejst. joli

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

17. nov 2005 19:49

joli je napisal/a:
OJLA Vidim,da ste pridne,še vedno aktivne in da se vam dogaja.Še vedno vas prebiram,ko utegnem seveda ,pa se mi zdi kot,da vas že vse poznam bolj od blizu.Še naprej bodite tako pridne in imejte se skrajno fejst. joli
joli

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. nov 2005 20:05

Marjanca,ha,ha,sej se nisem tako opicanila,sem se sam hecala! No,nekaj od tega je res.Zdaj iščem samo še varstvo za možeka,ki je sicer do desetih zvečer v službi,sam jaz ne mislim bit tako hitro doma! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. nov 2005 20:31

Punce,a ste videle,zdej imajo na kulinariki še Klepetalnico.Poglejte na levo,pritisnite in se pogovarjate! Danes menda samo testno! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

17. nov 2005 22:33

Res sem vam vsem skupaj malo fouš(vam zavidam), za jutri. Ve se pripravljate za lepše, jaz pa popoldne v službo kjer je najbolj smotan majster, ki me sploh ne prebavlja in me zato tudi toliko bolj zaj....Saj veste, slabše delo težje delo.....Zato tudi delam šolo(prekvalifikacija). Pa še zobarja imam, me je strah za znoret. Dušanka ti si ga imela danes, če sem prav videla. Jaz poganjam paniko že cel teden. Bom mislila na vas, ko bom na stolu. Migla, Sarica,Dušanka se mi zdi, da bo jutri treba piti veliko vode, pravijo da pomaga če se ti kolca. Pa še na forumu bo tema popoldne, ker vas ne bo. Slike pa OBVEZNO.Prosim!!!!! Mejte se lepo!!!! hema

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

17. nov 2005 22:54

Kaj pa klepetalnica? Bo tudi tam dolgčas? Hema, zakaj se nam nisi pridružila - je bilo prav zabavno! Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

18. nov 2005 4:25

Dobro jutro kolegice!!! Danes je pa mrzlo!!Zeblo me ni, tako, da še bom kar vztrajna zjutraj s tekom. Ja, danes pa fešta, jaz sem bila z vami na zabavi že ponoči. Marjetka Cvetka,tudi jaz imam problem z varstvom svojega moža, tako, da je še vprašaj zabava!!! Hema, saj sem tudi jaz pospravila kolo, samo prevoza nisem imela, ker sem avto peljala mehaniku!!! Punce lepo se imejte, zvečer se pa vidimo nasmejani!!! Dušanka, za klepetalnico še slišala nisem, jo grem iskat!!! Joli,daj se večkrat oglasi, toliko fajn punc je vas bilo, kar poniknale ste!!Le zakaj???? Čao,čao helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 18. nov 2005 04:28:45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 18. nov 2005 04:31:05

DUŠANKA  

18. nov 2005 5:55

Ja punce, pa kaj je z vašimi možmi, a jih morate čuvati? OK, če je bolezen, nič ne rečem, ampak pri teh letih Danes pa boste uživale pri kitajcih. Bom v mislih pri vas. Helena45, danes imava Š dan, torej ne boš lačna, imajo fuuuullll dober riž brez meseka, pa pri njih še nisem zasledila. Uživajte, slikajte se, in dajte se videti v Galeriji, da bo malo več slik notri. Lep dan kljub megli (vsaj pri nas močvirnikih) Dušanka

DUŠANKA  

18. nov 2005 6:15

Za vse, da boste malo dobre volje prišle v službo, en vic, ki sem ga včeraj slišala od znanke: Tri prijateljice na Prva: Moj Marko ima pa zelo topla jajčka! Druga: Moj Pavelček ima šele vroča! Tretja molči. Drugi dan na tretja pride z modrico na očesu. Ja kaj pa je s tabo, vprašata prvi dve tretjo! Tretja: Sinoči sem pobožala mojega Petra in ugotovila, kako mrzla jajčka ima. Pa sem ga vprašala, zakaj nima tudi on tako vročih kot Marko in Pavel!!! Torej previdno pri vprašanjih! Uživajte! Dušanka

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

18. nov 2005 6:26

Dobro jutro, drage moje rožice ! Kako mi je čudno, ko to pišem doma. Ampak mi paše tale fraj dan. Si ga bom naredila po svoje, čeprav mi ga bo krojil tudi mehanik. Vidim, da je zunaj vse belo. Termometer kaže pri nas -2,2 °C. Počelo je počelo ! Zima prihaja. Dušanka, saj sem videla klepetalnico in nekaj malega napisala, samo sem bila tako mrtvo zaspana, da se mi ni dalo. Je pa hec, če se pogovarja dosti ljudi. Je treba kar dobro slediti. Torej, drage moje, danes je dan D. Glede svojih mož se nič ne sekirajte. Se bodo že znašli brez vas. Najprej bo malo jeze in slabe volje, potem pa se bodo že ohladili. Glavno je, da se bomo imele fino. Potem je vsako tečnarjenje lažje prenesti. Moj otrok je zelo vesel, da me ne bo doma, ker bodo s prijatelji lahko pri nas, saj je zunaj prav zoprno mrzlo. No, eden moškega spola, s katerim ni problemov. Helena, koliko mora biti mrzlo, da ne boš tekla zjutraj ? marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti