14. nov 2005 6:37
Dobro jutro, rožice moje !
Evo mene iz mrka. ma ste pridne med vikendom, da rabim kar nekaj časa, da vas preberem.
NadaM, ko sem brala, kako sta se z možem sprehajala ob morju, se mi je kar milo storilo. Mi pa na celini, pa v megli, sonca dobimo le za vzorec, da nas tu in tam malo " razrajca", potemm pa spet izgine. Blagor tebi !
Marjetka cvetka, bravo, da ti pesniška žilica še deluje. Meni že kar nekaj časa nič ne pade pametnega na papir. Pa o tehle krmilcih si pisala. Nisem gledala, ampak tipi so za obesit, ženske pa za glavo pozdravit, da se jim tako pustijo. To je bolana ljubezen in ne tista ta prava !
Rožica, danes je tvoj dan D, kaj ? Držim pesti in vem, kako ti ni enostavno. Res je, da v kolikor želi človek obdržati težo, mora biti kar strog pri hrani in si ne dovoliti kaj preveč grehov. Se neverjetno maščuje. Ne kar takoj, ampak se to nekje lepo nalaga, potem pa bum !
Rmeli, 18.11., ko se dobimo je v petek, da nas ne boš iskala v soboto, kot si napisala !
Včeraj smo praznovali roj.dan mojega velikana in edini greh, ki sem ga naredila je bila francoska solata, ki sem jo pojedla. Sem si mislila:"Pa kaj za vraga je ne bom do konca življenja več jedla ? Ni šans !" Ostalo pa je bilo meso in zelenjava. No, pa torta kasneje. Ampak mi dol visi, ker mi tako preštevanje in strogo kontroliranje že gre tu in tam res na živce.
Danes pa je ponedeljek, ki ga preživim v Mb pred šolo s knjigo v roki in bo sadni dan. Sem pa tiste viške, ki so se mi nabrali, res v glavnem že spravila s sebe, tako, da sem kar boljše volje.
Helena, nič ne pretiravaj z laufanjem, če ti je slabo. Pa kaj to pišem, ko si že zunaj v temi in mrazu !
Jaz sem včeraj, ko sem prišla domov, pregonila na sobnem kolesu 15 km (45 minut znojenja) in vsaj nekaj tiste franscoske pokurila. Predvsem pa sem imela manj slabo vest.
Riba ribica, upam, da imaš očala, skozi katera boš videla le sonce in ne več te zoprne megle in nizke oblačnosti !
marjanca45