Ločevanje živil 90. dni - 5. del

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

13. nov 2005 20:06

Punce, ve ste tako pridne, pri nas pa pečemo mafine, a k sreči tudi nekaj razdelim okrog, da jih preveč ne gledam, ker se lahko mimogrede kaj zgodi. Malo sem zanemarila sadne dneve, zato sem se odločila, da bom imela vsak ponedeljek sadni dan, ker drugače samo odlašam na jutrišnji dan, dnevi pa tečejo. Verjetno sem človek, ki mora imeti vse vnaprej splanirano. Tako je jutri v načrtu tudi eno veliko pešačenje, vsaj zame veliko, ker mi je za kolesarjenje premrzlo. Jutri me čaka pa zelje na dva načina, seveda poleg sadja. Lp riba-ribica

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

14. nov 2005 0:00

Hojla! Claudija12, kako si? Si se že kaj pocajtala? Kaj pa telekomovci, ali so že kaj napredovali? Pa Piciko Ireno tudi pogrešam, daj javi se nam malo. Za prijeten začetek novega delovnega tedna pa en vic: Ugrabitev letala Mujo in Haso se sprehajata po hangarjih na letališču in si ogledujeta ogromna potniška letala. Pa vpraša Mujo: »Le kako lahko ugrabijo tako veliko letalo?« Haso odgovori: »Bedak, saj ga ne ugrabijo na tleh, ampak v zraku, ko je čisto majhen!« jankica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

14. nov 2005 3:03

Dekleta, dobro jutro!! Danes sem se zbudila v bolečinah želodca.Trenutno, ko tle sedim bom verjetno šla bruhat, ker mi je zelo slabo.Verjetno je bilo kaj preveč??? Danes je na vrsti statistika.Šlo je 1kg minusa, tako, da sem že -9kg sklatila.To se pravi78kg kaže na tehtnici!! Joj, kako se slabo počutim!!Grem teč, če bom lahko!! Rmeli, hvala za spodbudne besede.Vsak si zbira šport, ki mu je všeč.Jaz na orbitreku, ne bi dolgo vzdržala, ker imam sobno kolo in se še ni letos zgodilo,da bi se na njega vsedla. Lepo se imejte!!! Grem na zrak, kako mi je slabo!!! Čao,čao!! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

14. nov 2005 5:02

Dobro jutro! Včeraj ste bile pa malo bolj redkobesedne. No, Martinovo je mimo, in smo pojedli, popili, danes pa do kosila, potem pa bo pela ajdova kaša z gobicami, pa še kakšna bo tudi! Danes pa le poročajte, kako ste se imele, bo po moje prav zabavno obiskovati forum. Helena, vse čestitke na zguibljenem kilogramu, upam pa, da ne boš zbolela, ampak sem prepričana, da te bo tek pozdravil in boš po tuširanju "kot nova". V upanju, da se sonček le pokaže, vsem lep pozdrav Dušanka

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

14. nov 2005 6:37

Dobro jutro, rožice moje ! Evo mene iz mrka. ma ste pridne med vikendom, da rabim kar nekaj časa, da vas preberem. NadaM, ko sem brala, kako sta se z možem sprehajala ob morju, se mi je kar milo storilo. Mi pa na celini, pa v megli, sonca dobimo le za vzorec, da nas tu in tam malo " razrajca", potemm pa spet izgine. Blagor tebi ! Marjetka cvetka, bravo, da ti pesniška žilica še deluje. Meni že kar nekaj časa nič ne pade pametnega na papir. Pa o tehle krmilcih si pisala. Nisem gledala, ampak tipi so za obesit, ženske pa za glavo pozdravit, da se jim tako pustijo. To je bolana ljubezen in ne tista ta prava ! Rožica, danes je tvoj dan D, kaj ? Držim pesti in vem, kako ti ni enostavno. Res je, da v kolikor želi človek obdržati težo, mora biti kar strog pri hrani in si ne dovoliti kaj preveč grehov. Se neverjetno maščuje. Ne kar takoj, ampak se to nekje lepo nalaga, potem pa bum ! Rmeli, 18.11., ko se dobimo je v petek, da nas ne boš iskala v soboto, kot si napisala ! Včeraj smo praznovali roj.dan mojega velikana in edini greh, ki sem ga naredila je bila francoska solata, ki sem jo pojedla. Sem si mislila:"Pa kaj za vraga je ne bom do konca življenja več jedla ? Ni šans !" Ostalo pa je bilo meso in zelenjava. No, pa torta kasneje. Ampak mi dol visi, ker mi tako preštevanje in strogo kontroliranje že gre tu in tam res na živce. Danes pa je ponedeljek, ki ga preživim v Mb pred šolo s knjigo v roki in bo sadni dan. Sem pa tiste viške, ki so se mi nabrali, res v glavnem že spravila s sebe, tako, da sem kar boljše volje. Helena, nič ne pretiravaj z laufanjem, če ti je slabo. Pa kaj to pišem, ko si že zunaj v temi in mrazu ! Jaz sem včeraj, ko sem prišla domov, pregonila na sobnem kolesu 15 km (45 minut znojenja) in vsaj nekaj tiste franscoske pokurila. Predvsem pa sem imela manj slabo vest. Riba ribica, upam, da imaš očala, skozi katera boš videla le sonce in ne več te zoprne megle in nizke oblačnosti ! marjanca45

helena45  

14. nov 2005 7:01

DOBRO JUTRO!! Sem v postelji in se zdravim z artičokinimi kapljicami, če bo kaj pomagalo!! Marjana, saj sploh ne vem kaj me je vleklo v mrzloto in v dež, komaj sem prišla nazaj domov!! Sem se spomnila, da sem jedla zvečer bučnice in verjetno je bilo premastno!!Kakšna packa???? Grem nazaj počivat!! Naj vam bo deloven teden čim krajši!!! Čao,čao!! helena45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

14. nov 2005 7:13

Dobro jutro hujšarice! Riba ribica, Marjanca in Rožica jaz se vam pridružujem danes, Marjanca in Riba Ribica vama pri sadnem dnevu, Rožica tebi pa pri strogem režimu prehranjevanja. Mater kako dobro sem jedla ta vikend...Njami..res je bilo super, samo danes se počutim zelo napihnjeno in debelo, pa hlače me tiščijo. Sploh ne upam stopit na tehtnico... No tako imam danes sadni dan, jutri pa B dan... Pa da vam povem kaj sem jedla...da vam malo potešim radovednost... V petek smo imeli martinovanje pri nas...jedli smo prebranec, ga moj ful dobrga naredi, kračo in krompirjevo solato, no tukaj še nisem jedla, sem pa kar nekaj bambusov ruknila, smo imeli zelo dober vin. V soboto pa nas je en kolega povabil na gosko, kako je dobro večerjo pripravil...pri njih samo on kuha, njegova punca pa sploh ne zna kuhat...kako je nekaterim lepo, a ne...je naredil rdeče zelje, ki sem ga jaz jedla prvič, no tak tak...ne bi ravno ubijala zanj, pa mlince in gosko filano s kostanjevo filo in jabolki, za umret dobro...sem se tolk napokala, kot že dolgo ne...bilo je božansko...pa seveda spet nekaj bambusov.... V nedeljo pa smo šli k moji mami...pečena račka s suhimi slivami...božansko..filana s kruhovim nadevom, pa krompir pa solata...njami...pa sem spet kot pridna punčka vse pojedla...Danes pa...sitost, napihnjenost,slabo počutje...pa seveda sadni dan...ali bolje da rečem prečiščevalni... RMELI - RETEK 18.11 Pa še nekaj o prebavi...Ali poznate dopolnilo k prehrani Algea...baje so zelo dobre tablete za uravnavanje prebave...baje se jih je 3 mesece vsaki dan in se ti vse pošlihta...si jih je nabavila moja soseda, ki ima tudi ful probleme...Bom mal pobrskala po netu in vam kaj posredovala... Tako zdaj grem pa na mandarine in kavico... LP za enkrat... tuna

helena45  

14. nov 2005 7:24

Tuna, ko berem kaj vse ste jedle, bi šla kar bruhat, ker mi vse gre na bruhanje!!! Marjanca tvojemu sinu želim vse najboljše!!!Tudi moj sin je imel v soboto rojstn dan! Imava škorpijone!!A, ne!! by helena45

tuna  

14. nov 2005 8:02

Čestitke vajinima sinovoma, moj pa ima rojstni dan čez 14. dni... Helena saj tudi jaz bi zdajle najraje bruhala, a bom morala potrpet da se mi vsa hrana prebavi, jutri bom že malo lažja...madona mi je treba pojest vse kar vidim... Lp tuna

tuna  

14. nov 2005 8:20

Evo Dušanka en za dobro voljo....ha,ha,ha.... Policaj se sprehaja po parku in vidi Janezka, ki se igra v pesku. "Kaj > delaš, fant?" > Janezek: "Policaja." > Policaj: "In kako ga delaš?" > Janezek: "Pa tako: malo peska, malo vode in malo dreka, pa je policaj." > Policaj se razjezi: "Dreka? Da tega nisi nikoli več delal, ali pa te > bom s pendrekom! Si razumel?" > Janezek: "Ne bom več, stric." > Naslednji dan gre policaj spet mimo peskovnika in Janezek spet nekaj > modelira. Vpraša ga: "Kaj pa danes delaš?" > Janezek: "Vojaka." > Policaj: "In kako ga delaš" > Janezek: "Malo peska in vode, pa dobim vojaka." > Policaj: "Kaj pa drek?" > Janezek: "Ne gre. Če dodam drek, spet dobim policaja." tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti