11. nov 2005 8:45
Dobro jutro, sončice!
Moj drugi sadni dan je 100% uspel in trenutno sem polna energije in elana, upam, da bo tako ostalo čim dlje. Varja, jaz sem se s tem nagradila, ne kaznovala
Kazenski sadni dnevi tudi meni niso uspevali, pa sem ugotovila, da je precej pomembno, s katere plati gledamo na celo zadevo. Pa včeraj mi res ni bilo težko, ker sem bila cel dan zdoma in sem bila na jabolkih in mandarinah, zvečer pa me je doma čakalo grozdje, vmes in pred spanjem pa sem spila še malo vode. Danes bo na vrsti
ali pa piščanec, nekaj zelenjave in obvezna solata.
Ja, Marjanca, pri meni je čas precej probematičen, zato pa sem se odločila za orbitrek, pa začela bom vsaj na B dan v službi hoditi na malico oz. kosilo ali pa si jo prinesti od doma. Orbitrek imam sedaj doma (juhej), danes ga bova z mojim dragim sestavila, potem pa ne bo več izgovorov za neaktivnost. Hema, jaz trenutno nisem niti mislila dati 100.000 zanj, niti takšnega nisem videla. Imeli so jih za 140.000 ali 190.000 (tam okoli), to so pa že takšni z boljšim računalnikom, ki ima precej programov in je že bolj namenjen za kak fitness oz. vsaj za več ljudi. Da bi ga uporabljala samo jaz (in mogoče še kdaj moj mož) se nama je zdelo preprosto preveč. Morda ga dobim oz. si ga privoščim za kako okroglo obletnico, če bom tega pridno uporabljala. Aha, zraven je še merilec srčnega utripa, pa se mi zdi ful zakompliciran v primerjavi s Polarjevim, ki ga že imam, tudi navodila so bolj skopa, tako si bo treba kar vzeti čas, pa ga naštudirat, na prvi vtis ima glede na ceno kar precej funkcij.
Marjanca, smeškoti pa se skrivajo v S-u desno zgoraj nad oknom, kjer pišeš sporočilo, res je precej novih, a v glavnem za pluske (naročnike plus paketa), pri osnovnih je novih le ene par, Marjetka Cveta jih je že našla. Sicer pa je med nami nekaj pluskov (a ne, Dušanka), pa nas boste vi razveseljevali s tistimi ta lepimi...
Encijan