Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

11. nov 2005 11:32

Končno se je odprla debata o prebavi. Na to vprašanje sem že sama večkrat odprla debato, pa so bili odgovori zelo skromni. S to dijeto se je moja prebava čisto spremenila in to na slabo. Pred dijeto nisem imela težav s prebavo, vendar se je zdaj stvar uredila. Meni je zelo pomagalo kislo zelje. Očistila sem se kot je treba. Zdaj pa grešim (ne veliko, vendar skoraj vsaki dan) prebava je normalna, tako kot prej. Smile, kislo vam bo zagotovo pomagalo. Sončen pozdrav iz toplih krajev, kjer čez dan še vedno nosimo poletno garderobo. Migla

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

11. nov 2005 11:46

Hojla! Oj,Migla,ne nas dražit.Jaz imam čist otrdele prste. Pri nas pa tud sonček sije,megla se je že razkadila.Grem sam mal na dvorišče,da se mal nadiham svežega zraka. Katty,jaz sem odlično,se nimam kaj bunit! Men prebava dobro deluje,tako,da vam ne morem nič svetovat. se grem za kakšnih petnajst minut nastavit soncu,grem dvorišče pomest,pa bo še mal rekreacije zraven. Marjanca,ti pa uživaj popoldne s knjigo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

11. nov 2005 11:55

Marjanca tudi jaz sem že cel teden za ubit...groza... Moja prebava se je s 3md popravila na bolje. LP tuna

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. nov 2005 11:56

Punce jaz sem pregledala, primerjala statistiko. Stanje: KATASTROFALNO!!!!!!!! Odločitev je že padla: V ponedeljek nastopi boj!! Kaj boj VOJNA! Pa bomo videli kdo bo prej odnehal kilogrami al jaz. Pa to ni več normalno. Lp. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

11. nov 2005 12:29

Marjetka cvetka ti dam prav za tvojo odločitev, če ne gre pač ne gre. Prav tako sem se sama odločila. Ker ne gredo kile nič dol, sem se sprijaznila s tem, čeprav po pravici povedano zelo, zelo težko je psiha trpela da je kar pokalo. Preko trupel pa tudi ne moremo, smo prav fejst punce vse, tiste malo bolj in malo manj... Če ne bo in bodo prišli tudi za nas boljši časi in kilogrami bodo kar puhteli Korenzu, mislim da za srečanje ni ovire, bova našli sredino. Stanujem blizu Lesc. Pa ti? Rožica se ve kdo bo odnehal - KILOGRAMI !!!! lp beba

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

11. nov 2005 12:38

Tako, jaz sem se odločila, da pride dieta na vrsto naslednje leto, saj bi jo bilo zdaj verjetno pretežko izvajati; v decembru imamo praznovanje dveh roj.dnevov, po božoč, pa novo leto....Slika pride, ko se vrnem v Ljubljano - sem za nekaj dni pobegnila v Portorož na sonce. Bom pa tudi tam spremljala, kaj se dogaja na kulinariki. LP nada

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

11. nov 2005 12:47

NadaM ravno zdaj bi bilo dobro prešaltat na zdrav način prehranjevanja, da ne boš ob 2 rojstnih dnevih in božiču pridobila nove kg, ki jih boš potem po novem letu spravlala stran. LP tuna

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

11. nov 2005 13:00

nadaM stinjam se s tuno. Lani sem pred prazniki na hitro pridobila kar nekaj kg in še nažirala se nisem, smo pač take sorte. Bodi previdna da ti potem ne bo žal. beba

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

11. nov 2005 13:02

To mi delaj Rožica! Naj grejo k vragu vse naj,naj dobrote,mi se ne damo,kajne! Zunaj je bilo pa tako lepo,oh le zakaj moram v službo ravno takrat,ko najbolj sonček sije. Grem pojest krompirček in solato,za večerjico bo pa solata z sirom.Juhuhu! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

11. nov 2005 13:17

Vidim,da nas je kar nekaj,ki imamo težave s prebavo.Mene ne premakne nič,ne zelj,ne repa... Včasih sem po kosilu spila kakšno zelo sladko kavo,pa me je pregnalo,,da je bilo veselje.Zdaj pa še tega ne smem,ampak,če se ne bo nič premaknilo bo treba tudi to prej kot me zacementira. Danes je tako lep sončen dan,da migre kar na jok,ker sem cel dan v službi,pa še jutri in nasledni vikend tud.Naj živi inventura!i jesen

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti