Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

10. nov 2005 9:54

Nada tudi s slikarjem (ki ga njdete v pripomočkih) lahko sliko popačite ali čeznjo narišete kaj, da bodo ostali na njej ne prepoznavni. Veliko kreativnosti in LP! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

10. nov 2005 9:57

Živio, punce! Claudia12, upam, da se čim prej pozdraviš, bodi na toplem in toplo oblečena, ko greš ven. Imaš prav, spanje je vedno dober zdravnik. Pri tem nikoli ne moreš udariti mimo. Varja, tudi meni je telovadba dolgočasna, ampak se običajno prisilim med TV dnevnikom. Moja vsebuje razne razgibalne in raztezalne vaje, kar se jih pač spomnim. Trebušnjake pa delam tako, da noge zataknem pod kavč, roke pa nekaj časa pred prsmi, nekaj časa pa iztegnjene. Encijan, poročaj nam prosim, kako si zadovoljna z novo napravo, saj berem in berem o vsem tem, dalje pa ne pridem. Je kakšna razlika med orbitrekom in eliptikom? Moji nizki kilogrami rinejo nekako v višino, tako da se res moram popraviti, saj vem, da v vsakem naslednjem krogu grejo kilogrami težje dol. To so vaše in moje izkušnje. Nočem biti Pozdrav vsem, ki se trudijo, bolj ali manj riba-ribica

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

10. nov 2005 10:22

Pomoč prosim !! Kje je album in kje je geslo ??Vem, da sem čorava, pa kaj naj?? LP( in usmiljenje prosim ) Robida

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

10. nov 2005 10:35

Dobro jutro ali že kar dan...še malo pa gremo domov...ha,ha,ha... Rožica tudi jaz ga malo serjem, jem, jem in kar nekot jem, pridelala sem 2 kg pa še menstruacijo sem dobila..tako da ne vem ali imam te kg od men. ali od hrane...moram se vzet v roke in se odločit kako naprej. Počasi mi že gre vse na živce... Naša Kitajska pa se danes odpre, včeraj sem se peljala mimo in je bila že tako lepo porihtana....rumena fasada, iz žlebov pa visijo rdeči lampijončki, zelo je lepo...sploh ne vem če bom zdržala do petka, ne vem če ne bom že prej šla pogledat kako se imajo... Nada lahko pa slikico pošlješ Rožici pa bo ona vse uredila namesto tebe...kaj ne Rožica. Riba-ribica nekaj te zajebava tale čarunalnik, kar čez okno z njim... Claudija glej da se pozdraviš do petka... Zdej grem pa na en kofetek...Čaoči... tuna Sporočilo je spremenil(a) tuna dne 10. nov 2005 10:36:19

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

10. nov 2005 10:37

Hojla! Punce,jaz sem danes prekinila z tretjim krogom diete,saj mi sploh ne gre več.Preveč sem začela grešit,noben sadni dan mi več ne uspe.Sem po zelo tehtnem premisleku rekla,konc. Ampak bom še vedno na ločevanju znotraj obrokov in poskusila bom vsaj enkrat na teden imeti sadni dan,pa seveda še kakšnega vodnega vmes,saj ti mi delajo še najmanj preglavic. Pa vas seveda tud ne bom zapustila,kje pa,vsak dan me boste morale prenašat,kot doslej. No sklatla sem vsaj tiste tri kile,ki sem jih pridobila med timesečno pavzo,zdaj si bom pa res privoščila en doooooooolg odmor. Ja,danes bom pa seveda mesna. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

10. nov 2005 10:49

Sej pravim da jesen in zima nista pravi čas za hujšanje... Ampak zredili se pa ne bova več, kaj ne Marjetka Cvetka...to si pa ne dovoliva... LP tuna

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

10. nov 2005 10:57

Tuna,to pa res ne! Sva al niva? Seveda sva in sevada smo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

10. nov 2005 11:56

Tuna tudi jaz sem se tolažila z mens. pa saj veš vsak razlog je dober.... Za slikco pa sploh ni blema, kontaktiraj me zasebno pa ti dam meil. Marjetka pa ne še ti. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

10. nov 2005 12:11

Marjetka cvetka če mene vprašaš je bolje da še enkrat premisliš če boš res prekinila tretji krog. Meni se je spomladi maščevalo. Vseh 8 kil ki sem jih sklatila sem dodila nazaj v dveh mesecih. Tudi jaz že obupavam v tretjem krogu ker kile še vedno stojijo na 85kg. Ne gre in ne gre. V soboto grem pa še na sindikalni izlet. Saj veste kaj to pomeni! Ta dan bo šla dieta po gobe. Ampak grešila bom samo v soboto. Če me bo tehtnica zato kaznovala bom potem probala udarit dva sadna dneva zapored. V soboto sem škrobna a vrjetno bo od škroba edino kakšen krompir pri kosilu. Sem se sicer že navadila da v gostilnah ne pojem vsega ali pa se zmenim da mi dajo samo določen del obroka. Je pa tako tud če bom pridna pri hrani se definitivno ne bom odpovedala vseh degustacij v vinskih kleteh. Pa še martinovanje imamo organizirano zvečer. Sem pa opazla da nisem edina ki ne ve kje iskati album. Če je katera tok dobra mi to lahko sporoči tud na privat pošto. Sedaj pa počasi v službo ! Lep dan še naprej pa upam da se bo tale megla kaj razkadila! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 10. nov 2005 12:13:38

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

10. nov 2005 12:12

Ja punce moje drage, kaj pa je zdaj to? Pa ne kar ena za drugo zdaj odpovedovat! Rožica, sem že zadnjič opazila, da imava zelo podobne probleme, ampak sem upala, da si jih vsaj ti že ukrotila. Kako je to zanimivo, da nam tako zapašejo beljakovine, a jih jemo res toliko premalo? Meni se zdi, da sem jih po prvem srečanju s 3MD začela jesti še več, ker sem prej pojedla bolj malo mesa, zato pa več zelenjavnih juh in raznih čorb, pa krompirja, riža, solat itd., pa prej takih "napadov" nikoli nisem imela. No, res pa je, da sem prej pojedla precej več jogurta, seveda skupaj še s čim (burek, palačinke, kruh z marmelado), ne samega. No, po svoje sem tudi jaz zaključila s 3MD in bom izumila neko svojo varianto, če mi seveda uspe. V enem tednu nameravam imeti 2 S in 2 B dneva, pa 1 Š in 2 OH ali obratno (2 Š in 1 OH), seveda z upoštevanjem vrstega reda dni. Bom poskusila 2 tedna, pa da vidim rezultate in počutje. Za prvo silo se moram znebit enih 4 kil, ki me zelo motijo, potem pa mi je vseeno, če gre bolj počasi dol, samo da gor ne bi šlo. Bom gonila orbitrek, da bo joj! Riba-ribica bom poročala, kako bom zadovoljna z orbitrekom, eliptikom oz. eliptičnim trenažerjem. Kolikor je meni znano, so to le različna poimenovanja za istovrstno napravo, vsaj mislim, da ni kakih razlik, če pa že so, so manjše kot med vegetarijanci in vegani (sem našla primerjavo, kaj?). Marjetka cvetka in Tuna, bomo morale na našem srečanju z Rožico, Lisičko, pa še s katero skleniti pakt o nenapadanju (hladilnika in sladkarij), ga zapečatiti s podpisom in ga nato obestiti na hladilnik in v predal s sladkarijami, kaj pravite! Dodatno se bomo zavezale še za dobro bojno pripravljenost, za katero pa je nujen redni trening. Morda bi pa kaj pomagalo? Rmeli, ne znam ti pomagati pri garderobi, tudi meni je bila muka pri svojem maksimumu kupovati oblačila za eno poroko, zadovoljila sem se z dolgim krilom, topom in blazerjem (vse temne barve - odtenki sive), ki je delno zakril obline. Zdaj mi tista ogromna kikla služi za to, da se spomim, kakšna sem bila in kaj mi je uspelo, saj mi tudi zapeta pade dol. Ups, že dolgo nisem probala, upam, da to še drži. Sem jo hotela po drugem krogu dati zožati, pa se mi teža nikakor ni hotela ustaliti... Aja, Rožica, glede ozimnice. Saj je fino, imaš jabolka doma, ampak (vsaj pri meni) to pomeni, da moji sadni dnevi niso dovolj pestri (ker jem skoraj samo jabolka) in me premami pogled na moževo kosilo oz. obed. Četudi imam jabolka rada, se jih počasi naveličam in včeraj bi me zagotovo premamil sveže pečen kruh, ki sva ga pripeljala iz Celja, če si ne bi kupila tudi pregrešno dobrega grozdja in ga pojedla cel krožnik. Potem me kruh pač ni več ganil, pa še sita sem bila. Lep dan vsem skupaj, pa glavo gor in ne obupavat! Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti