Ločevanje živil 90. dni - 5. del

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

10. nov 2005 12:19

Encijan podobna variant prehranjevanja kot ga omenjaš je v drugem delo 3MD ki je tudi izšel pri Rini in sicer je naslov knjižice Naslednjih 90 dni. Jo imam doma in sem opazila da so dnevi razporejeni približno tako kot ti praviš. Pa še za kosilo in večerjo ni vedno isto. Če imaš za kosilo škrob so za večerjo proteini. Pa veliko užitkov Čao! any

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

10. nov 2005 12:24

Ja se strinjam Encijan! Glede ozimnice mi je potem že tako odveč, ker jem bolj enolično. Pač saj veste je treba potem pojest, da vse skupaj ne zgnjije če smo že kupili. Po drugi strani pa je spet dobro, da imaš vedno nekaj pri roki. Vsekakor pa se ni za bati, jaz še vseeno kupim sadje kar se mi lušta tako za sproti, predvsem za sadni dan. Drugače pa so mi jabolka fina, ker me izredno nasitijo. Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

10. nov 2005 12:27

Punce,nč si ne bom premislila! tako sem se odločila in pika! Pa tud ne bom dovolila,da mi bodo šle kile gor! Takole je,v dobrem letu sem dala skozi dva cela in tretjega pol kroga in očitno je to preveč in resnično potrebujem en dolg odmor.Bom se pa trudila,da ne bodo šle kile gor. Sadni zajtrki mi itak ostanejo,bom si pa privoščila več beljakovin,ker jih tudi jaz močno pogrešam,predvsem mlečne izdelke. Zdej pa grem na kosilo.Mmmmmmmm! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

10. nov 2005 12:49

Izgleda da smo ugotovile prve posledice 3MD. Tudi meni dišijo samo mlečni izdelki. Jogurt bi jedla za kosilo in večerjo. Skoraj vsak dan pojem 0,5l EGO za večerjo. No in seveda še zraven kaj konkretnega, bi rekel moj oče. :) Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

10. nov 2005 13:22

Zanimivo, kot bi brale moje misli. Že dolgo planiram, da bom imela po končanem (prvem) krogu 3md sadne zajtrke in mlečne večerje. Moj oče ni "zdrav", če zvečer ne poje skodelice podrobljnega kruha v vročem mleku. Poleti pa je bilo kislo mleko itak zakon. jankica

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

10. nov 2005 13:23

Vsi in vse lepo pozdravljene. Vidim da se vam vsem nekaj dogaja (prehranjevalnega in zdravstvenega). Pa se vse nekako pošlihta. Žal mi je da nisem iz okolice Celja, ker vidim da ste punce da dol padeš, samo mene se še manjka . Me z Gorenjske, saj sploh ne vem če katera je pa smo poden. Še Luthien se nič ne oglasi, ne vem kaj je zdej to ? A so vse že suhe?? Rmeli čestitke za tretji krog. Jaz sem že v drugem obupala, sem pa zgubila 3kg. Sedaj se držim svoje diete in sem pridna na orbitreku, pa ne gre ne gor ne dol. Bo že !!! Encijan ta orbitrek je čisto v redu si se pravilno odločila, jaz ga imam in ga pridno uporabljam. Ko ga sprobaš pa napiši kakšno odstopanje porabe kalorij med uro in orbitrekom imaš. Pri meni je groza, 140% manjša poraba je po uri, vendar vsak reče naj verjamem uri. Se katera od vas drži oziroma se je držala diete iz knjige naslednjih 90 dni in kakšen je rezultat ? Pošiljam lepe in kot vem z edinega konca Slovenije SONČNE POZDRAVE !!! beba

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

10. nov 2005 13:29

Beba tudi pri nas v Celju sije sonce. Vendar ko jaz končam s kuhanjem in pospravljanjem, se ta že skrije, tako da nič ne uživam v njem. Lep sončen dan tuna

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

10. nov 2005 13:31

Any (korenzu), zaporedja dni nisem mislila tako, kot sem napisala, upoštevala bom zaporedje, kot je v 3MD (recimo 1. teden B-Š-OH-S-B-Š-S, 2. teden pa B-Š-OH-S-B-OH-S), pa saj ni bistveno, hočem doseči samo to, da čez konec tedna ne bo S dni in da je nekaj več beljakovin. Če mi bo špilalo, vam sporočim, sicer pa tudi... Marjetka Cvetka, prav imaš, da vztrajaš pri svojem, najbrž res rabiš odmor. Meni se zdi, da je 1 krog 3MD na leto čisto dovolj, 3 mesece pavze je kar premalo. Morda pa tudi tale novembrski čas, ko nas včasih še vreme spravi v slabo voljo, pa še dnevi so kratki, res ni pravi za tako veliko zadevo, kot je 3MD. Beba, komaj že čakam danes popoldne, da greva z mojim dragim po mašinco, me veseli, da si zadovoljna z njo. Odstopanje porabe kalorij pa definitivno je, ker pri orbitreku nič ne vpišeš podatkov o uporabniku in je to (vsaj po moje) nek brezvezen podatek, saj je poraba kalorij popolnoma drugačna pri nekom s 50 kg kot pri nekom s 100 kg. Srčni monitor vsaj te nastavitve ima, ampak jaz v tole s kalorijami vseeno ne zaupam preveč... Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 10. nov 2005 13:47:10

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

10. nov 2005 14:11

Tudi jaz imam zelo rada sadje in tudi veliko denarja porabim zanj. Tako, da kar prihranim pri ostali hrani, zapravim za sadje. Kupujem pa vse kar je trenutno na tržišču in ni v najvišjem cenovnem razredu, kamor se že uvršča npr. grozdje. Kar stisnilo me je pri srcu, ko berem da prekinjate z dieto. Ampak, če dobro premislim ima vsaka po svoje prav. Vsaka sama najbolj pozna svoje telo in brez zveze se je mučiti preko vseh meja. Konec koncev pa rezultati so že od prej in če bo to ostalo bo prav super. Dva sadna dneva še posebno kazenska pa meni ne bi znesla. In motivacija bi mi padla čisto na nulo. Zato tega mučenja ne priporočam nikomur. Imejte se lepo! varja

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

10. nov 2005 14:33

Ja kaj pa se danes dogaja, da nekatere kar obupavajo? To pa ne, raje bom vstrajala in nadaljevala, sem se ravno navadila na ta režim prehrane, pa še dragi me podpira. Tudi goljufanju oz. grehom sem se nekako uspela upreti in sem kar pridna, bi rekla (če te drugi ne pohvalijo, se moraš sam, a ne?). No upam, da bodo tudi rezultati vidni - vse ob svojem času. Sem pa vesela vaših sončnih pozdravov, saj je pri nas v Ljubljani taka megla, da bi jo lahko rezal in to sedajle ob pol treh popoldan. Pa sem tako upala, da bo kaj sončka! Morda jutri! sem spila, sedaj pa moram kuhati kosilo, ker sta moja dva verjetno že na poti domov. Lepo popoldne Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 10. nov 2005 14:34:19

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti