Ločevanje živil 90. dni - 5. del

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

23. maj 2006 15:21

Mimca, od prvega kroga so minili 3 meseci. Tako tudi priporočajo. V prvem krogu sem izgubila 15 kg. Vemveš res je, da tudi na vzdrževanju lahko zigubiš kakšen kg. Jaz sem izgubila 2kg. Prehranjevala pa sem se podobno kot opisuje Smotka. Nisem si vnaprej določila kakšen dan bom imela. Smotka in Angelina j pozdravljeni med nami! Tudi jaz včasih spremljam forum mojplanet, vendar se na kulinariki počutim bolj domače. Zdi se mi, kot da klepetam s prijateljicami na kavici... Skratka lepo mi je tu! Če kdaj punce bolj malo napišejo, mi kar nekaj manjka! Rožica, kar pridruži se mi. Bom zelo vesela! En sončkov pozdravček moki

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

23. maj 2006 20:16

Saj jaz bom kar neki nadaljevala v tej smeri,ker sem vmes,ko se grešila za Veliko noč,dobila spet prebavne motnje,ki sem jih imela pred dieto,pa še ostale že pred tem opisane težave so v istih dveh dneh že priletele na plano.Pa sem hitro šla nazaj,na pravo pot.Nočem več te teže nosit za seboj,nočem takih težav,ko sem videla,kako lepo se jih da odpravit.Samo,še daleč sem do nekje normalne teže.Zdaj,v teh treh mesecih pa sem izgubila 15 kg.wow.Bravo jazRožica šlauhec pa še vseeno imam tudi jaz malo,no,poletje je,pa za vsak slučaj,če se kje utapljam pred kako slaščičarno v slinah,hahahahahahah. ps Encijan,če bi imela sadike od encijana,ti jih dam, bo v jeseni že cvetel. Pa ostanimo v cvetju vemves

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

23. maj 2006 20:57

Punce, zdravo! Ali ste opazile med recepti zelo dobro zelenjavno jed CAPONATA? Z mojimi kilogrami pa je tako kritično, da že premišljujem oz. se odločam o 3. krogu. To se bo zgodilo v naslednjih dneh. Pri meni pomaga, če nekaj javno povem, zato mora delovati tudi tokrat. Čestitam pa vsem, ki ste poročale o svojih uspehih. Tudi jaz bom riba-ribica

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

23. maj 2006 21:03

Po dolgem času vas spet pozdravljam.Od mojega prvega kroga je minilo skoraj leto dni-kilce pa porazne.Včeraj me je gospa vaga končno prizemljila-o cifri raje ne sprašujte in sem se odločila da se vam ponovno pridružim.Danes sem brez pregreh zvozila,jutri pa novim zmagam naproti. Bernarda

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

23. maj 2006 21:21

kaj res paše kuskus pod Š dan? do sedaj sem mislila da paše pod OH dan ... različne info dobivam ;) kam paše? Zajčica

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

23. maj 2006 21:50

Zajčica, pogledala sem v Rinino knjižico in ugotovila, da je kuskus na OH dan. Ravno jutri je to moj dan. Kako pa si ga ti pripraviš? moki

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

23. maj 2006 22:05

tako kot npr. riž... z zelenjavo, s kakšno omakico ... men je tut sam dober :) Zajčica

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

24. maj 2006 7:10

Dobro jutro v deževni dan. Riba ribica tudi jaz bi morala v ponovni krog 3md, moje kile nevarno naraščajo moja rit je spet takšna kot je bila pred dieto, ja nekaj bo potrebno narediti, a kaj ko nimam volje začeti. Punce a se dobimo jutri ob 17.h na kavi? Lp tuna

naja1  

član od: 26.4.2006

sporočila: 66

24. maj 2006 8:42

Dober dan vsem. Tudi jaz se že nekaj časa nisem javila. Malo sem prejšnji vikend grešila, ker smo imeli praznovanje, čeprav vem, da to ni izgovor. Kile trenutno nočejo dol, zato sem se odločila, da danes naredim vodni dan, potem pa po programu naprej. A bo kaj narobe? Kar pa se tiče kolesarjenja ni nič novega. Vsak dan si vzamem čas in naredim vsaj 20 km. Moram povedat, da sem postala že pravi odvisnik. Moki, vemves, Smotka, BRAVO! Vse ostale, ki začenjate pa kar pogumno. Splačalo se nam bo, a ne? Želim vam lep dan, čeprav deževen naja1

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

24. maj 2006 8:43

Jutro! Kolk sem jaz slabe volje. Deževni dan mi prav paše k mojemu razpoloženju. Tuna in riba-ribica, tudi jaz razmišljam o novem krogu, pa nimam čist nobene volje. Jutri pa spet potujem na jug in kdo hudiča bo pol hujšal. Si v ene tednu komaj prebavo zrihtam nazaj. Sej ni slaba hrana, samo preveč jo je. Mi mora čimprej kliknt, drugače bo katastrofa. Mejte se lepo! Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti