21. maj 2006 15:32
Hojla!
Claudia, Moki in Mimca - lepo, da ste se oglasile.
Moki, mene malo mika (kmalu bom šest mesecev na vzdrževanju), toda bojim se, da doma ne bom imela več take podpore kot prvič. Pravijo, da zdaj pa že lahko spet začnem "normalno" jest. Saj jem skoraj vse, toda na kombinacije pa le pazim. Bojijo se, da bi spet vsak dan posebej kuhala zase, v tem času pa bi bilo lahko že precej narejenega. Ja, sezona se je začela. Tako da te bom, Moki, le močno podpirala v mislih in z besedami.
Mimca, vi ste pa itak ena taka super uspešna druščina - bravo. Praviš, da ne veš, kaj bi na škrobni dan. Ravno danes je objavljen recept za ričoto, narediš brez mesa, pa bo.
http://kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6621
Pa še nekaj predlogov: riž in krompir na sto načinov, fižol v juhi, solati, prebranec, čičerika za spremembo, grah, prosena kaša, ajdova kaša (z gobami, zelenjavo), ješprenj in ričet brez mesa,...
Nekaj predlogov je pa tudi v skupnem albumu.
Neli5, včaraj sem prvič pripravila čemaž z bučkami (prej čemaža sploh nisem poznala!!!) in je bil fantastičen
.
Marjetka cvetka, jaz pa Eurosonga nisem spremljala, sem se pa zmagovalcev na posnetku kar malo ustrašila
.
Pogrešam tudi Hemo - le kje si ti in kako ti gre?
Mejte se!
jankica