22. maj 2006 23:09
Bravo vemveš. Res je samo volja, pa vse gre. Moki koliko časa je od prvega kroga, kar si končala dieto. Koliko kg ste izgubile v prvem krogu? Hvala in lahko noč mimca
22. maj 2006 23:09
Bravo vemveš. Res je samo volja, pa vse gre. Moki koliko časa je od prvega kroga, kar si končala dieto. Koliko kg ste izgubile v prvem krogu? Hvala in lahko noč mimca
23. maj 2006 6:27
Ups, Tuna, ne vem, kako da sem mislila, da imaš samo eno hčerko. Se oproščam. Vemves, čestitam . A ne, kako to hitro mine. Saj boš lahko tudi na vzdrževanju izgubila kakšen kilogramček. Mimca, da potem ne bom pozabila, vam bom kar danes zaželela uspešen vodni dan. Lep dan vam želim! jankica
23. maj 2006 9:19
jaz sem dieto prvi krog končala 14.5. tudi na http://www.mojplanet.si/ forumu aktivno sodelujem punce in fantje so tam super meni so pomagali ogromno... sicer pa jih nekaj od njih tudi tu sodeluje, če se ne motim mene bodo takoj prepoznali hehehe... a ja v prvem krogu sem zgubila 13 kg... tu sem se želela prijaviti z istim imenom kot na forumuhttp://www.mojplanet.si/ pa je žal že zasedeno... angelina j.
23. maj 2006 9:23
Predlog za škrobni dan: Leča s cvetačo http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6630 jankica
23. maj 2006 10:25
Bravo vem veš!!! koliko si pa izgubila? Ko tako prebiram kako uspešna si da je tretji krog končan, kar očitam sama sebi zakaj se nisem držaala in tako imama še zdaj zimske mišelinke okrog pasu. Moki uspešen začetek!!!! Mogoče se ti pridružim, če ne pri dieti pa vsaj pri vrstnem redu prehranjevanja. Tudi jaz sem včaraj imela B dan. čeprav je to res prehranjevanje čisto izven diete. Sem pa nekako na prehranjevanju, kjer si privoščim in se hvala bogu ne zredim. Včeraj naprimer na B dan sem večerjala sendvič iz polnozrnatega kruha , ki ga pečem sama z salamo in kumarcami. Groza!!!!! pa še košček peciva se je uvrstil med beljakovine. za kosilo pa špinača seveda s smetano in jajce. Tako rada bi, da bi dobila nekje zagon, voljo da izpeljem vsaj kakšen mesec diete in da izgubim te 4-5 kg. Vem da bi se hitro bolje počutila. Pa nekako ne gre. Tokrat mi je uspelo kar nekaj dni celo en sadni je bil vmes. Dobrodošla tudi med nami angelina j. !!!! In čestitke tudi tebi. kje pa se kaj Encijan skriva! Se ti ne da tipkat? LP.
23. maj 2006 10:52
Hvala Rožica... Si že bila na strani http://www.mojplanet.si/ vsaj iz redovednosti... Vsaki, ki je na 90- dnevni ločevalni dieti svetujem naj si stran samo pogleda forum pa nasploh... Meni je pomagal, kot še nobena dieta do sedaj... Sicer vas pa ne nagovarjam, da se nam pridružite samo, da si pogledate veliko idej in receptov je tam...Da ne govorim o vzpodbudi... angelina j.
23. maj 2006 11:28
Ja sem bila na tisti strani. lahko pa še ti obiščeš našo, kjer boš našla veliko koristnih povezav, meddrugim tudi do te zgoraj omenjene strani. http://users.volja.net/kulinarika/ Že glodam jabolko. Pa saj zjutraj in popoldan sploh ni problemov.... :))))))))))) LP.
23. maj 2006 11:38
Ja saj si ogledujem... Hvala... Upam, da bom dosti koristnega našla...To stran sem našla slučajno mislim o dieti me je firbec matral pa sem pogledala mislila sem da obstaja samo en forum, ki govori o 90-dnevni dieti... sem sem prišla zaradi receptov pa tudi zelo rada klepetam... angelina j.
23. maj 2006 13:43
Lepo pozdravljene! Lep čas že spremljam vaš forum, sedaj sem se pa odločila da se tudi jaz javim. Tudi sama sem se že polastila te diete, prvič sem zgubila 10kg, lani ko sem se pa še drugič lotila te diete pa 15kg. Od tega sem pridelala do letos nazaj "le" 3 kg. Ko sem se ponovno želela lotiti te diete, sem po 1 tednu že izgubila voljo. Pa ne do hujšanja, ampak groza me je bila pomisliti, da bom zopet morala jesti po nekem "programu",... Iskala sem neko vmesno pot, idelano zame. Prebskala veliko forumov, literature, poslušala izkušnje ljudi ki so se lotili hujšanja. Tako "by the way", po nemški tv sem zasledila kako je ženski uspelo sklestiti 100kg. Ampak kot vemo, vsaj tisti ki smo kdaj hujšali ni problem izgubiti kilograme, problem je to obdržati. No in ta ženska je je po tem ko je prišla do željene teže, je vsak dan za zajtrk pojedla 3 toast kruhke z margarino in marmelado, popila skodelico kave, čaj ali kakava, ter povrhu pojedla še eno rezino čokolade (to pa zato, da je zadovoljila sebe in telo po sladkem). Za kosilo pa je pazila da ni kombibirala živil. In tako že 1 leto vzdržuje težo. No in ob iskanju "idealne "rešitve zase sem imela neke smernice po katerih sem se ravnala, pomembno mi je bilo, da se ne bom vsak dan prehranjevala po programu (npr. 1dan B, 2.dan Š, 3.dan OH,...) Želim si sama ustvarjati svoj jedilnik pa tudi se včasih pregrešiti. Ne želim se odpovedati sladoledu, mleku in siru,... Nato sem začela pred enim mescem in pol se prehranjevati po svoje. Na tešče najprej spijem donat (sobne temperature), pojem za zajtrk sadje. Če imam kosilo šele ob 17 uri, pojem do takrat še kakšen sadež, drugače pa jem za kosilo to kar se mi "zlušta" meso+solata+ kruh, ali krompir+solata+kruh, zelenjevna juha+kruh,...Večinoma časa pazim da ne kombiniram, no vsaj skušam. Enkrat na teden imam cel dan sadni dan ali pa cel dan jem le zelenjavo (solato-z vsem kisom, oljem,....) Pa še obvezno ko je na vrsti luna kakšrnakoli, pijem le vodo in običajno je to tudi vsak teden. Zvečer pa pojem kak sadež oziroma zdaj ko je topleje sladoled (eno lučko). Po enem mesecu takšnega prehranjevanja sem izgubila 7 kg. Ni veliko če primerjam z 90 dnevno ločevalno dieto. A občutek da ješ kar hočeš, pa vseeno hujšaš, da v bistvu nimaš nobene diete, je meni najbolj pomemben. Sedaj sem se odločila da bom en mesec to težo vzdrževala, vse je isto le da nimam sadnih oziroma zelenjvnih dnevov, razen če imam željo po tem :) Do zdaj mi uspeva. Po enem mesecu pa mislim narediti še eno tako kuro, da bom končno spet na tehnici videla tisto tako željeno 5-ko. No to je moja izkušnja. Drugače pa moram povedati da sem kar "posvojila"tisto prvo knjigo o 90 dnevni ločevalni dieti z recepti, in po njen kuham velikokrat, sploh juho s krompirjem in stročjim fižolom, riž z gobicami,,, Mam srečo da moj fant je vse po vrsti in se sploh ne pritožuje nad mojo kuho, čeprav je suhec. Tudi njemu odgovarja moja zelenjavna kuhinja, ki le 1-2 krat na mesec vidi meso. No naj bo to za prvič dovolj. Vsem ki se lotevate diete pa želim veliko uspehov, saj se izplača. Ala boh Smotka
23. maj 2006 14:55
Rožica, Helena, Vemves, hvala, da se me kdaj spomnite, četudi se tukaj zadnje čase ne oglašam preveč. Se mi zdi, da nimam kaj povedat, sploh ne kaj pametnega, po drugi strani pa komaj dohajam življenje, tako hitro se vse vrti... Na žalost Helena, se teka ne bom udeležila, ker mi treningi niso uspevali, tako kot sem želela, prevečkrat sem prišla domov šele po 20-i uri in potem kar ni bilo volje za tek, čeprav sem si prej rekla, da ne bo izgovorov. Tako pridna kot si ti, da bi vstajala prej, zato, da bi opravila dnevni tek, pa na mojo žalost nisem (bi morala vstati ob 3:30, da bi se mi časovno izšlo). Ni mi žal, da sem poskusila in nisem še obupala nad seboj kot tekačico, samo zdajle pač ni bil pravi timing. Oprostite, ker sem še vas skušala navdušiti, pa potem sama odpovedala! Upam, da me ne pošljete kam, sploh ti, Helena! Si mi res vzor na tem področju in ko si napisala, da ti tek odpiraš, jaz pa ga zapiram, sem še verjela, da mi bo uspelo, pa ni šlo. Naj pa vseeno povem, da se mi je že po 14 dneh dokaj rednega teka zelo izboljšala kondicija in se mi je to poznalo tudi pri mojih nedeljskih pohodih, saj se je čas za pot navkreber precej zmanjšal. No, potem pa 14 dnevni premor spet naredi svoje in sem bila spet na začetku. Upam, da bo junija kaj več časa. Nikoli ne bom pozabila poletja pri svojih 17-ih letih, ko sem prvič redno tekla in kakšen napredek sem doslegla v borih dveh mesecih. Tudi zato še ne bom vrgla puške v koruzo. Saša, čestitke, da si zdržala do konca, saj veš, da sem vseskozi navijala zate. Bravo! Jaz o kilah nimam nič novega za povedati, nihajo dol in gor in počasi imam tega že zadosti, največ pridem do 62, potem pa počasi ali pa včasih tudi hitro zanihajo nazaj na 65, tudi 67. Očitno nimam zadostne motivacije, da bi se vzela v roke in temu naredila konec. Ker če ne telovadim, tudi pri hrani nimam takega reda in potem se ve, kam gre vse skupaj. Pa o tem vam tako ne bom več pisala, ker se že sama težko "poslušam", zakaj bi še vam grenila življenje. Smotka, veseli me, da si ti našla svojo pot, meni tudi tretji krog nikakor ni uspeval in sem poskušala po svoje, pa nisem našla prave poti. Pa sem ubrala zelo podobo pot kot ti... Smo pač različni. Lep dan vsem skupaj. Jutri pa bo nov dan, tudi zame, danes mi ne gre najbolje... Še zob me matra. AAAAAAuuuuuuuuuuuu!!! EncijanKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Browniji s temnim pivom
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami