Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

24. maj 2006 9:37

Hojla! Kako ste kaj punce.Vidim,da ste nekatere zelo pridne,druge malo manj pridne,ja,kot ponavadi,kajne. Tuna,jaz žel ne morem,popoldanska služba!Mi pa že kar manjka en klepet z vami,ampak nekako se res ne moremo skup spravit. Moki,čestitam za ponovni štart.Povedat ti moram,da sem se ti tudi jaz pridružila,samo nisem hotela prej povedat,ker nisem vedela,ali mi bo ratalo al ne.No,danes je tretji dan in zaenkrat kar vredu deluje in nimam kakšnih posebnih problemov.Pravzaprav sem takoj dobila nekaj energije. Povem vam punce,mene preveč hrane takoj poleni,pa še tečna postanem. Še v ponedeljek sem bila malo v dvomih,bi ali ne bi,potem pa sem že navsezgodaj zjutraj videla eno zeeeelo,ampak res zelo debelo žensko in potem ni bilo nobenega dvoma več.Taka pa že nočem bit,niti pod slučajno. Torej,Moki,sva skupaj v boju! Danes bo še kar vredu,OH dan,bolj me skrbi jutri,ko bo sadje.Pa upam,da bo šlo,ker sedaj se že dobijo breskve,češnje,jagode,lubenice.Tako sem se že naveličala tistih jabolk in pomaranč. Tuna,Ribica,Lisička,res je vsak naslednji krog težje začeti,jaz držim pesti za vse vas,da bi vam končno ratalo.Ja Rožica,tudi zate. Vemves,čestitke,da ti je uspelo.Zdaj pa pridno še naprej ločuj hrano,pozabi na vrstni red,privošči si še kakšen sadni dan,tudi sladkarije bodo dovolj enkrat na teden,pa bo šlo.Drži se razmaka med obroki,pa ni vrag,da ti teh kil ne bi uspelo obdržati. Ja,kako je to lahko napisat,ampak tega se držati.... Vidim,pa da nekaterim to zelo uspeva in so tudi našle svoj način prehranjevanja. Smotka in Angelina j bravo in dobrodošli med nami. Terlikar,pozdravljena spet med nami. V glavnem punce,jaz sem spet notr padla,u dieto mislim in držte še zame pesti,da mi tograt rata speljat cel krog skoz in da mi bo končno uspelo držat kile. Sam tale dež,tale mi pa kravžla živce! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

24. maj 2006 14:55

Saša-vemveš, čestitam, ker ti je uspelo. Kot se spomnim si imela vmes hudo krizo in vidiš, prebrodila si jo in uspela. Upam , da tudi malo z našo pomočjo, kot že marsikatera izmed nas. Imej se lepo in vso srečo na vzdrževanju. Jaz sem sedaj tudi že dva meseca na vzdrževanju, dol ni šlo nič, gor pa tudi ne. Lep pozdrav! marja

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

24. maj 2006 15:59

Marjetka Cvetka, res je, da je vsak naslednji krog težje začeti. Zjutraj sem mislila, da bo to danes, ampak na tak deževen dan Če hodim okoli, je vse nekako lažje, med kolesarjenjem okoli vendar ne morem jesti. Sem pa odločena, da bom danes še naprej pridna in telovadila. Tuna in Lisička, a začnemo skupaj? Vsaj en dan prej bi bilo dobro vedeti, da je jutri na vrsti prvi B dan, dalje pa tako še vemo, kako gre. Marja, ti si pa res pridna! Za vzor si te lahko vzamem, tudi jaz sem bila kar dolgo pridna, a so prišle velikonočne potice, težave s kolenom, piknik v Peklu. Rezultati pa so pri meni kar hitro opazni. Kako prizanesljivo sem napisala "rezultati", ko pa vsi vemo, da gre za odvečne kilograme. Ribica, sram te bodi riba-ribica

angelina j.  

član od: 23.5.2006

sporočila: 27

24. maj 2006 22:15

Joj upam, da je zob minil... angelina j.

lost74  

član od: 22.5.2006

sporočila: 5

24. maj 2006 23:12

pozdravljene punce, jaz sem nova. Kaj res hujšate ali se samo pogovarjate o dietah? Se vam lahko pridružim, malo morje jih imam v mazincu, v trebuhu pa malo manj! +želim vam prijeten večer lost74

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

25. maj 2006 7:20

Oh, punce, kaj to vidim! Se zbira zmagovalna ekipa za nov krog? Tudi jaz sem razmišljala o vsaj enem mesecu 3md načina prehrane, pa se kar ne morem dokončno odločiti. Rada bi malo spravila v red svojo prehrano, ki je postala vse prej kot urejena in redna, to pa vodi samo navzdol in tega ne bom dopustila. Mogoče se vam pridružim prav potiho za en mesec in se vam javim, ko bom spravila skupaj prve 4 dni. Ker zadnje čase vse preveč govorim in premalo uresničim. Pa mi to drugače ni najbolj podobno... Držim pesti za vse, ki ste se že skorajžile za nov krog. Moki, ti si pa prava zgodba o uspehu, vse po pravilih, pa gre, kajne? Vemves, se priporočam za sadike. Se ti oglasim na ZS. Niti v sanjah si ne bi upala misliti, da bom kdaj doma lahko gledala te lepe rožice, pa jih izgleda vendarle bom. Encijan

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

25. maj 2006 8:41

Bomo ali ne bomo? Sicer bom začela sama kar danes! Boklj bom čakala, slabše bo. Lost 74, hujšamo in tudi res shujšamo. Adijo, se mi mudi k frizerki. riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. maj 2006 8:58

Hojla! Ja,bravo Ribica,tako se govori. Lost 74,seveda hujšamo,tukaj smo zelo resni,no pa tudi malo manj resni. Marja,tudi tebi čestitke,da si tako vztrajna pri vzdrževanju. Encijan,Kar začni,nič preveč razmišljat! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

25. maj 2006 9:20

Jaja,hujšamo,pa smo shujale,pa še bomoMarja,seveda je bilo pri meni odločilno to,da sem imela vas v kriznih trenutkih.En velik hvala še enkrat,pa vsem,ki ste mi čestitale.Kaj pa torta,pa fanfare. Ja,pa začele ste nanovo,Encijan,spet asociacija na nov krog teka po tivoliju;))))) Ko sem začela prebirati ta forum in sem zasledila pogovore o nekih krogih,sem bila prepričana,da tečete kroge po tivoliju.Pa ni bilo videt tam kakih skupin žensk,ki bi tekle.Pa še razmišljala sem,ribica iz m.b.pa marjetka od drugje,pa vse ostale, dobre so, da hodijo tečt v Lj.Trapa jaz Encijan,o encijanu pa na zs. vemves

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

25. maj 2006 11:25

Ha ha, Vemves, tole o teku je pa super še enkrat slišat. Danes bi sicer lahko šle zares tečt v Tivoli, ampak jaz ne bom nič več rekla, ker sem čist zatajila. Želja je bila res velika, mogoče bom več sreče (in časa in volje) zbrala do drugega leta! Hvala za ZS, se "slišiva"... Ja, Marjetka Cvetka, imaš glede razmišljanja najbrž kar prav, bom junija kaj več povedala, saj je že skoraj tukaj... Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti