24. maj 2006 9:37
Hojla! Kako ste kaj punce.Vidim,da ste nekatere zelo pridne,druge malo manj pridne,ja,kot ponavadi,kajne. Tuna,jaz žel ne morem,popoldanska služba!Mi pa že kar manjka en klepet z vami,ampak nekako se res ne moremo skup spravit. Moki,čestitam za ponovni štart.Povedat ti moram,da sem se ti tudi jaz pridružila,samo nisem hotela prej povedat,ker nisem vedela,ali mi bo ratalo al ne.No,danes je tretji dan in zaenkrat kar vredu deluje in nimam kakšnih posebnih problemov.Pravzaprav sem takoj dobila nekaj energije. Povem vam punce,mene preveč hrane takoj poleni,pa še tečna postanem. Še v ponedeljek sem bila malo v dvomih,bi ali ne bi,potem pa sem že navsezgodaj zjutraj videla eno zeeeelo,ampak res zelo debelo žensko in potem ni bilo nobenega dvoma več.Taka pa že nočem bit,niti pod slučajno. Torej,Moki,sva skupaj v boju! Danes bo še kar vredu,OH dan,bolj me skrbi jutri,ko bo sadje.Pa upam,da bo šlo,ker sedaj se že dobijo breskve,češnje,jagode,lubenice.Tako sem se že naveličala tistih jabolk in pomaranč. Tuna,Ribica,Lisička,res je vsak naslednji krog težje začeti,jaz držim pesti za vse vas,da bi vam končno ratalo.Ja Rožica,tudi zate. Vemves,čestitke,da ti je uspelo.Zdaj pa pridno še naprej ločuj hrano,pozabi na vrstni red,privošči si še kakšen sadni dan,tudi sladkarije bodo dovolj enkrat na teden,pa bo šlo.Drži se razmaka med obroki,pa ni vrag,da ti teh kil ne bi uspelo obdržati. Ja,kako je to lahko napisat,ampak tega se držati.... Vidim,pa da nekaterim to zelo uspeva in so tudi našle svoj način prehranjevanja. Smotka in Angelina j bravo in dobrodošli med nami. Terlikar,pozdravljena spet med nami. V glavnem punce,jaz sem spet notr padla,u dieto mislim in držte še zame pesti,da mi tograt rata speljat cel krog skoz in da mi bo končno uspelo držat kile. Sam tale dež,tale mi pa kravžla živce! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!