Ločevanje živil 90. dni - 5. del

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

14. maj 2006 11:49

11111 Lahko probaš pa samo z ločevalnim načinom prehranjevanja ( če nimaš res veliko kg za zgubit ,kot je rekla jasna), ampak tudi tu je dopoldne samo sadje , lažje pa prilagajaš druge obroke. Aki

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

14. maj 2006 22:22

Kje pa ste danes vse? Rada bi kaj zanimivega prebrala, pa ni nič. Ste bile danes pridne? Jaz sem bila pridna. Jedla sem pravilne kombinacije in celo na sprehod sem šla. Včeraj mi je sodelovka povedala, da sem ji dala vzgled, da se je začela tako prehranjevat. Rekla si je: če zmore moki, bom pa tudi jaz. Lepo ji uspeva! Pravzaprav je pri nas že kar več takih, ki se tako prehranjujejo. Le mož mi noče slediti. Pravi, da bi rad shujšal, a ni pripravljen nič narediti za to. Pa tako malo je treba!!! On pa kar naprej nekaj je. Ne razume, da mora med obroki miniti 3 do 4 ure. To, da je sadje tudi obrok, pa itak ne razume! Mogoče pa mu bom počasi le lahko dopovedala. Lahko noč in lep ter uspešen začetek novega tedna! moki

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

15. maj 2006 6:58

Helena, hvala za podporo. Uspelo mi je 300%! Še dobro, da je bil WC vseskozi na dosegu. Se je poznalo, da sem sem med tednom najedla suhega mesa in se mi je voda zadrževala. Moki, bravo zate in za sodelavke. Bodi jim vzgled še naprej. Upam, da bo tudi možu kaj kmalu kliknilo. Prigrizke mu pa kar malo skrij. Če jih bo hotel zaužiti, te bo moral vprašati in takrat mu boš spet lahko "pridigala". Danes imamo itak preveč dobrot na razpolago. Le kam nas je pripeljalo tole potrošništvo??? jankica

naja1  

član od: 26.4.2006

sporočila: 66

15. maj 2006 9:09

Dober dan punce Kot sem opazila, ste bile zelo pridne in porabile veliko vode. BRAVO! Bravo tudi tebi Marjetka cvetka za uspešen sadni dan. 11111 jaz prakticiram tako, da do dvanajstih jem sadje, za kosilo (ko sem še v službi) pa tisto, kar pripada za tisti dan npr. solata, kruh in sir za beljakovijski dan, lahko tudi jogurt, za večerjo pa podobno, če imaš možnost si lahko na OH dan naročiš zelenjavno pizzo, drugače pa pač v službi ješ slano pecivo itd. Je težko, ker sem ves teden na suhi hrani, vendar si potem ob koncu tedna skuham tisto kar pripada določenem dnevu in kar mi takrat najbolj paše. V 15 dneh od začetka diete sem izgubila 4 kg in to mi je vzpodbuda za naprej, čeprav s suho hrano. Poleg tega pa vsak dan obvezna doza kolesa. Lep dan želim vsem skupaj in veliko volje za vnaprej! naja1 Sporočilo je spremenil(a) naja1 dne 15. maj 2006 09:10:41

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

15. maj 2006 11:17

Hojla, hujšarce! Sem na hitro preletela, kdo se je kaj oglašal, pa vidim da je moja hujšarska druščina spet aktivna. Vse lepo pozdravljam, tako nove kot stare. Tudi jaz imam tako zafilan tale maj in še pol junija, da se komaj dohajam. Najprej gužva v službi, potem službeno v Bosni, ta teden gužva v službi, naslednji teden službeno v Beograd, potem spet gužva v službi, pa službeno v Makedonijo. Potem pa upam, da bo že malo bolj na izy. Pa še na dopust grem že v začetku julija. Madonca, da se mi že moj EMŠO pozna. Takle tempo se mi že pozna. Kar nekaj dni rabim, da se spet naštelam nazaj. Najslabše pri vsem pa je to, da imam čisto zmedeno prehrano in potem tudi prebavo. Jem, kadar dobim in seveda kaj dobim. Helena, z mojim sposojenim psom pa še vseeno greva na hojo-tek. Vsaj to imam, da se malo razmigam. Marjanca, upam, da bo kmalu bolje s tvojim hrbtom. Rožica, se še kar držiš. Robida, držim pesti da se ti roka čimprej pozdravi. Tuna, ti tudi kar uživaš. Pa se sprešuješ kako v tem tempu hujšat, kako ti sploh kaj viška ostane. Encijan, ti si pa tudi pridna s svojim tekom. Hojla, Lanes, si tako pridna z javljanjem kot jaz. Marjetka, na tebe seveda ne smem pozabiti.Bravo, na kolo si se spravila. Naj ti povem, da sem naredila prejšnji teden vožnjo v službo s kolesom. Dvakrat glih tolk, da me ni avto zbil, ceste imamo tako katastrofalne, da voziš slalom med luknjam, ker en del ceste obnavljajo, nekje delajo novo krožišče, tako da si moram najti drugo pot, ali pa hoditi peš. Še z avtom gre hudo počasi. Tako, imejte se skrajno lepo. Čauči1 Gobica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

15. maj 2006 11:47

Pozdravljene drage moje!!!!!! s Čist mal se vam oglasim!!!Tolk, da vam povem, da imam tut jaz grozno gužvo!!! Pozdravljena Lisička!!! Kolk si izčrpano poročala!!! Lepo, da si se oglasila!!! Naj ti čimprej mine to divjanje v službi!!Tako kot praviš, tale emšo nas tepe!!! Ko smo bilie še mlajši je vse šlo lažje in hitreje!!! Kaj čemo, samo, da se nas zdravje še drži!!! superca si, ker še vztrajaš sprehodi!! Z vodo sem bila kar pridna, čeprav sem bila vse skozi v stiku s hrano!!! Kaj pa Marjanca, Rožica in še katera mogoče, se sprašujem,al vam je uspelo??????? Vsem hvala, ki ste me podpirale v soboto!!! Lep pozdrav!!! Helena helena45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. maj 2006 12:17

Živjo! Kako lepo da se mlo spet slišimo/beremo vse z stare klape. Lisička sprašuješ če se še držim? Sicer ne vem kaj s tem misliš, če misliš dieto jaz temu nebi rekla tako, vsekakor pa se trudim, da mi kile nebi zbezljale nazaj. Kar pa mi tudi ne uspeva najbolj. Sem se v teh letih naučila veliko dobrega skuhat, pa čeprav je po pravilih in ločevanje,... vendar so velikokrat količine prevelike. :) Sem se trudila z dieto pred veliko nočjo uspelo mi je sklatit 4 kg, ki pa sem jo po mojem mesec in pol dolgem praznovanju velike noči ..., nekako zdaj spet skušala upeljati, vendar mi še ni uspelo.pa tako pohvalila sem se že kako sem že 3 dni pridna.... vendar je vse vredu do večera, ko me premamijo vse mogoče dobrote. Moram bit poštena, tudi vodni dan mi ni uspel, ker sem karakter da je kaj, da se nebi zamerila tašči, ki je kot opažam spet začela vsiljivo, hudoželno kuhat in mi vsiljevat hrano, seveda vse veste zakaj. Sem že pisla o tem, kako se primerja z mano? HALOOOOOOO,..... vendar jaz TRAPA sem spet popustila in pojedla na večerji 2 čevapčiča in 1 ražnjič z solato. Pa sem se potem tolažila, da bom imela pač B dan, itd.... Tudi rekreacija je na nuli, nekako sem že dvakrat obrisla prah z orbija, danes ga bom verjetno postavila na neko stalno mesto, da mi ga ne bo treba pospravljat in da bo pripravljen če me slučajno prime želja po razgibavanju.... Nekako nimam prave volje, al kako naj rečem, ker želja je seveda močna da bi dala dol teh 5 kg, ki sem jih pridelala pozimi,.... Ne vem ne strezne me niti pomerjanje oblačil, ki so mi zdaj tesna, skoraj že pretesna... Dovolj jamranja! Se trudim in upam da mi bo čimprej uspelose spraviti v red. danes sem pojedla jabolko, za kosilo čaka ričet, seveda brez mesa. Njami Edina težava je v tem da se ne bom znala ustavit pred repetejem. Kar nekako vem, da bo tako, čeprav se zdaj prepričujem drugače. Danes bom karakter in bom vstala od mize in si rekla : " No vidiš saj sploh nisi več lačna! " LP. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 15. maj 2006 12:26:18

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

15. maj 2006 12:57

Hojla punce, joj kako podobne probleme imamo. Rožica, kaj si ti opisovala mene? Tudi moje petkovo prehitevanje lune ni čisto uspelo, grešila sem s kornetom in solato. Ampak to še nič ni v primerjavi s pregrešnim vikendom ko pojem kar leze in gre! Rezultat : spet 1,5 kg več kot v petek! Zdaj bom pa do petka spet pridna. Živjo Lanes, tudi jaz sem te pogrešala. Vidim, da si še vedno tako pridna - res si karakter. Kako pa kaj joga? Uživajte lep pomladni dan in veliko miganja vam želim. SMILE28

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. maj 2006 14:56

Hojla! Bravo vsem puncam,ki jim je luna uspela. Rožica,saj bo!Jaz vem,kako se je težko spet v red spravit.Najlažje je prvič,vsak naslednji začetek diete pa je težji. Lisička,pozdravljena! Vidim,da si polno zaposlena.je pa verjetno kar zoprno,ko nimaš urejene prehrane in se ti potem ves sistem zruši. Ampak me punce se ne damo,kajne. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

15. maj 2006 16:39

No ja deklata, tokrat tudi meni ni uspel vodni dan. Pred začetkom polne lune sem še pila sok dveh pomaranč in natem zdžala, do večera, ko sem pojedla krožnih stročjega fižola v omaki, ki je mojima ostal od kosila. Res, da sem jedla točno pred 24 urami, to ni opravičilo, ker bi morala zdržat 24 ur od pomarančnega soka oz. do jura. Pa kaj. se zgodil. Tudi jez se bolj spustim z vajeti med vikendi. Sicer ločujem, a občasno pozabim na presledek med obroki 3 ali 4 ure. Zato pa občasno pridem do 62 kg. Ampak to je zame alarm in potem se malo bolj držim nazaj. Poskusim večerjati do 18. ure in manj, kakšen jogurt z mislimi, ampak ne sladkimi. Ste pa nekatere prav pridne. Čestitam. jaz sem danes tudi fitnbes opdpovedala. Sem mi ne da topiti v fitnesu, ko je zunaj prav toplo. Smile, pogrešam jogo. Kaj pa ti? jutri grem v gledališče. KOnčno si bom ogledala 5.žensk.com. POzdravljena LIsička. Po pisanju vidim, da tudi ti nimar ravno veliko časa. Robida, kako si kaj? Tuna hvala zta pozdrave iz Beograda. Imaš pa zanimivega prjatla. Helena, pozdravljena. Še tečeš? Faca si, res. Te občudujem. MArjetka cvetka tudi tebi čestitke za vztrajnost in voljo. Bravo. Rožica, ne se dat. Včasih pač ne zmoremo biti dovolj močni in podležemo dobrotam. Ne sme nam bit žal zato, ker je potem še slabše. A treba se je znati tudi ustavit. Takole dekleta, se poslavljam. Lepo se imejte še naprej. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti