Ločevanje živil 90. dni - 5. del

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

2. nov 2005 13:08

Komaj sem prišla iz te gužve v službi,da se vam malo oglasim.Vidim,da ste bile kar pridne čez praznike,kar pa zase ne bi mogla trditi.Sem se lotila študirat Montignacovo knjigo,pa bere mož naslov-JEM TOREJ HUJŠAM.Parkrat je šel mimo kavča,potem pa le bleknil,da verjetno jaz ta naslov preveč resno upoštevam,ker sem skoz nekaj žvečila zraven.Bo treba res manj jest,pa ne bomo rabili nikakršnih diet.No danes sem kar na sadju,doma pa upam,da sem pojedla vse kar je bilo dobrega,tako,da bom vztrajala. Dušanka,kako lepo je prebrati,da se bolečine poslavljajo.Tudi jaz imam enega takega doma,ki je za šporgertom,sam tolk,da pogleda kaj je v loncih. Bila sem že čist za prmej,da pridem v Celje,pa so nam v firmi vtaknili inventuro,tako,da bodo vsi novemberski vikendi šli v maloro.Pa drugič,saj zgleda,da bom še dolgo na 3MD. Lepo se imejte,pri nas se kaže sonček! jesen

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

2. nov 2005 13:24

En simpatičen zakonski vic: Zvečer nekdo pozvoni na vrata zakonskega para. Žena je doma in odpre vrata. Zunaj stoji moški, ki žensko vpraša: "Ali znate seksati?" Ženska je vsa iz sebe in mu pred nosom zaloputne vrata. Enako se zgodi naslednji večer. Žena je o dogajanju povedala možu, ta pa se je odločil, da bo naslednji večer ostal doma in moškega pričakal za vrati. Tretji večer je zopet pozvonilo. Žena je odprla vrata, zunaj je bil isti moški, ki je vprašal: "Ali znate seksati?" Žena, opogumljena, ker se je za vrati skrival njen mož odgovori: "Ja, znam!" "Potem pa poskrbite, da bo vaš mož seksal z vami, ne pa z mojo ženo!" No pa še tegale zakonskega: On reče:“Kaj, ko bi danes zvečer malo zamenjala položaj?" Ona reče: "Odlična ideja – ti pojdi peglat, jes bom pa prdela v fotelj pred televizorjem!" Pa še tegale: Pride mož domov in najde listek na mizi: "Dragi možek.Šla v trgovino. Pridem tik tak domov"! Čez nekaj časa pa je možu dovolj in on napiše listek: "Draga žena, šel v bife in pridem cik cak domov"! bonaca

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

2. nov 2005 13:55

Andrinaa, saj smo vse občasno čisto na psu. Ko ne bi bilo te naše negativno usmerjene psihe bi bilo veliko laže. Imaš srečo, da imaš občutek, da grejo kg dol, jaz tega občutka nimam pa bi si ga strašno želela imeti. S slikami je pa tako - za nefotogenične (jaz) - je bolje da se sploh ne slikamo, ker sami o sebi ne znamo presoditi kakšni smo in nas to še dodatno spravlja v slabo voljo. Ker sem podobno čemerno razpoložena te poskušam potolažiti in imam občutek, da se tudi jaz počutim malo bolje. Bomo videli kaj bo zvečer. Sicer pa je na tem forumu toliko pozitivih deklic, da jim je treba samo namigniti pa te že tolažijo z vseh strani. Kako dobro dene! Hvala vsem. Že samo vedenje, da si opažen je dovolj. Bonaca - sem iz daljne notranjske dežele, kar je tudi razlog seveda poleg službe, da na srečanje ne morem. Bom pa v mislih sigurno z vami. varja

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

2. nov 2005 14:08

Varja in ostale škoda ker se nam ne boste pridružile. Upam da boste tudi ve iz notranjosti države organizirale kakšno srečanje, pa bomo me prišle k vam, a ne punce? Zdaj grem pa domov. LP tuna

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

2. nov 2005 15:06

O deklice pozdravljena med nami Andrinaa.Počasi se daleč pride ti kar ustrajaj ko pa ti bojo šle pregrehe poglavi pa poškili na forum in bo prec bolje ti bomo pomagale z podporo. Varja iz notranjske dežele sem tudi jaz pa grem na srečanje ,če nimaš prevoza ali če ti se neda vozit se lahko dogovorive da gremo pogledat te naše štajerske hujšarice.Lepo pa bi bilo če bi nas ena res počakala na izvozu z avtoceste misli da ste to ponudile Majdad. Lep dan še naprej in pošljite nam kaj sonca. Čao jaca

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. nov 2005 15:21

Hojla! Sam na hitro,ker čez nekaj minut bom že šibala proti celju,z polnim avtom otrok,ki grejo v kino,jaz pa na klepet.Komaj čakam! Bonaca,veš kaj,pet minut sem se smejala tistmu vicu o menjavi položaja.Ta je pa res ssvetovn. Varja dodrodošla med nami! Andrinaa,sej men tud nikamor ne gre,a se ne dam.Upam na boljše čase! Dušanka,zelo vesela sem,da ti je končno bolje! Claudia,sej ni tako slabo imet psa v reji,sploh če ga lahko greš pogledat in mal pocrkljat in če veš,da mu je tam bolje. Mejte se lepo! Punce,prihajam! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

2. nov 2005 15:39

Živjo punce, še nisem vsega prebrala, sem kar ene 4 dni in kar nekaj več strani v zaostanku. Imam samo eno vprašanje, ali bo šla tudi katera iz ljubljane ali okolice ali pa se bo peljala skozi ljubljano na novembersko prednovoletno srečanje? Jaz sem sicer naštudirala vlake za silo, mislim da bi mogla it takoj po službi, da bi prišla do dogovorjene ure. Po diplomski nalogi me bo namreč čakal še šoferski izpit, ta žal že v tretje....grrrr!! Enkrat bo, samo za zdaj se bo pa treba še na kaka druga prevozna sredstva zanest! Imejte se lepo, grem še ostalo prebrat, da vidim, kaj sem vse zamudila!! Sarica

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

2. nov 2005 20:37

En lep dober večer! Kak ste hujšarji? Jaz še kar dobro. Moram pa povedati, da je težo po 2. krogu 3md veliko težje vzdrževati kot med 3md. Ne vem kaj je z mojo hrbtenico, vendar imam neznosne bolečine, komaj se premikam...mislim, da bom mogla iti nazaj h zdravniku...sicer pa tak vemo kak je naše zdravstvo... Za 18.11. vam še javim, če pridem...upam pa, da ja. A na Teharski cesti kitajska restavracija še obratuje? Sm misla, da je zaprta. Drugače pa sem danes na luni, ko je prazna luna pa upam, da bo šlo kaj dol. Lepo bodite! Nočko saby

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. nov 2005 20:38

Hojla! Današnje kofetkanje uspelo! Tuna,Bonaca,Lanes,Marjanca,Helena in moja malenkost! Sarica,Majdad in Tejčica se peljeta skozi Ljubljano! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

2. nov 2005 21:05

Zdravo punce!! Zelo sem uživala v vaši družbi.Kaj takega še pa ne !!Tolk sem se nasmejala, da me okrog trebuha vse boli!!Kar solze so mi tekle po licu.Kako ga naše punce lomijo in nas bolj zadržane spravljajo v dobro voljo!!Še doma sem se kaj smešnega spomnila , ter se nehote začela smejati!! Kako to paše,posebno po teh praznikih.Resnično ste me razvedrile, take družbe bi bilo škoda zamuditi!! Hvala vam za lep popoldan in lep večer!!Nekaj smeškotov vam pošiljam za zahvalo!! Izvolite:!! Še enkrat vam hvala!! Dušanka, tudi na tvoje bolečine smo se spomnile.In držimo pesti zate!! Prijetno noč vam želim!!! by,by helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti