Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

2. nov 2005 21:28

Zdravo kofetarice. Pravite, da je bilo lepo. Pa ste se kaj slikale, ali ste spet pozabile? Tudi me zapečkarice bi vas rade videle na slikah. A bo kaj? Hvala za pesti in vse dobre misli - je res že bolje, čeprav še ne čisto - ampak se resno popravlja!!! Danes na Š dan sem se odločila za zelenjavno rižoto, pa je bila , bom drugič raje kar krompir. Moj dragi je bil sicer zadovoljen, jaz pa ne! Imam pa že raje mesno, ali pa nič. Jutri pa OH dan in nekaj sladkega bo tudi padlo. Seveda za kosilo obvezne testenine - tokrat mi je prijateljica naredila široke rezance, pa dam gor še paradižnikovo omakco in bo odlično kosilo! Pa še solatka za povrhu! Kaj lepega sanjajte, jutri pa se beremo! Dušanka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. nov 2005 22:09

Hojla! Sonce zahaja in se temni, v Santani pa družba vesela sedi! Zbral se je šopek najlepših deklet, kaj takega še ni vedel ta svet. To je blo smeha in govorjenja, vse smo bile polne življenja, čas je tekel kakor za stavo, ko smo zganjale norčijo pravo. Punce,jaz grem spat,bom jutri naprej! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

3. nov 2005 4:26

Dobro jutro!!!!! Danes sem šla prej tekat in sedaj stuširana pred računalnik!!Moram vam povedat, da danes mi je pa dvignilo adrealina do konca!!Bila je čista tišina, ko sem tekla, kar naenkrat se pa oglasi močan rezek glas, bila je sova.Samo v tisti sekundi, so mi stali vsi lasje pokonci, kar led sem začutila na obrazu.Tako kot sem se ustrašila,tako je tudi minilo in tekla sem dalje!!Počasi se bom kar utrdila.Tega še nisem doživela, to vpitje sredi teme!! Še tole vam moram povedat, da je na obzorju se prikazala 7-ka.Tako, da imam79kg, to je čudovito, tega ne moreš dojet, da lahko kg padajo, superca!!Danes je en mesec, kar sem na dieti in je -8kg. To ti , da elana za naprej.Pustimo se presenetiti, da vidimo kaj se bo razvilo!! Marjetka Cvetka, ti si zakon v pesmih!!Hvala ti!! Danes se pridružim Dušanki in še kateri mogoče, na krožnik špagetov z omako!!Zvečer pa sladica!!!! Lepo se imejte!! by,by!! helena45

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

3. nov 2005 6:18

Helena, jaz sicer ne tečem, ampak vsakodnevno hodim, ko je že trda tema. Prej ni časa Sicer mi družbo vedno dela moj mož, ki me podpira v tej dieti. Je pa res, da tudi mene včasih prestrašijo kakšni živalski kriki tako, da mi srce razbija kot noro. Mislim, da brez njegove družbe sploh ne bi hodila - včasih nimam volje, včasih me je pa strah. Se pa na mojem počutju ta rekreacija fajn pozna. Sicer pa je včerajšnji dan ob vaši podpori minil brez grehov. Tudi jaz sem danes sladka. Zbudite se v kar se da lepo jutro - jaz se žal nisem. varja

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

3. nov 2005 8:30

Dobro jutro!! Marjetka cvetka hvala za obvestilo! Zdaj vem, koga bom zagnjavila, da me vzame s seboj! Zares zanimivo vas bo videt takole v živo...še dobrih štirinajst dni!! No grem pošiljat prošnje tejčici in majdid, če me vzameta s seboj!! Preživite prijeten dan! Sarica

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

3. nov 2005 8:35

Dobro jutro, lepe dame. Vidim da ste se imele lepo na kofetku, sem vam kar malo zavidala.Jaz sem imela ravno takrat(ob 17) izpit Marjetka cvetka. lepa pesmica.obvladaš rime, ni kaj.Zgleda pa da so se ti tudi tisti dve luknji že lepo pozdravili? Helena45,BRAVO. Iz srca ti čestitam za minus Zanima me pa koliko imaš cm v višino? Ker bi tudi jaz rada že videla enkrat tisto 7-ko na moji vagi pa manjka še ene 4 kg. Res si dobra da hodiš redno laufat. Jaz sem čez leto redno na kolesu (mislim gorsko kolesarjenje, in spusti po stezah) Letos sem s kolesom bila na prelazu Mangart, in moram vam rečt da sem bila zelo ponosna sama nase. Zdajle pozimi pa hodim peš. Da bi pa tako kot ti redno vstajala in hodila tečt sem pa prelena,Zato te resnično občudujem. Vidim da nas je danes kar precej na OH, in bomo špagetkale. To. Rada imam špagete, mož sicer vedno navija za pico(naredim jo en pekač in pol je zelenjavne zame pol pa zanj z salamo in sirom) pa bo danes kar špagete jedel. Imejte se lepo! hema

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

3. nov 2005 9:59

Dobro jutro punce! Sarica jaz sem sicer iz okolice Ljubljane, tako, da te lahko tudi jaz peljem, samo za domov se boš morala pa s katero drugo dogovoriti, ker bom jaz prespala v Velenju. Za tja pa ni problema greva lahko skupaj. Marjetka cvetka..super pesem! Helena, pred tabo pa kapo dol..da imaš pogum takole tečti, jaz najbrž ne bi šla nikoli več, če bi me kaj prestrašilo. Moja dieta je pa tako, tako...se držim, samo imam občutek, da sedaj se pa nikamor ne premakne, pa kakšen greh je vmes..no do 24.11. bom že še zdržala, rada bi še ene 5 kg zgubila..razmišljam da bom potem mogoče malo o montignaca pre4iskušala. Danes imam pa jaz za kosilo paradižnik in slane krekerje. Zvečer pa nekaj sladkega..najbrž palačinke. En lep pozdrav vsem! claudia12

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

3. nov 2005 10:37

Pozdravljene. Spet zabavno srečanje polno smeha, čveka in zabave. Čez štirinajst dni pa spet. Rečem vam, ne bo vam žal. Smeha z nami nikoli ne zmanjka. Hvala dekleta za zabavno poplodne in večer. Ker nimam veliko časa, se počasi poslavljam. Sem sama doma in želim pospraviti stanovanje, polikati goro perila, menjati zimsko letno garderobo in narediti polnjene paprike in pecivo za jutrišnje kosilo pri mami in bratu. Na spomin na mojega atija, bomo jutri skupaj kosili in se malo družili. Vsak bo nekaj spekel in skuhal. Sem se odločila, da bom jutri na mesu in ne bom mešala. Sladica bo pa padla štiri ure po kosilu. Upam, da ne bo greha. Takole deklice, lep dan vam želim in čim manj grehov. Marjetka cvetka super si. Tvoje pesmice si bom začela kar shranjevati, tako so dobre. Bravo. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 03. nov 2005 10:38:20

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

3. nov 2005 10:53

TOREJ PUNCE: 1. Tuna 2. Marjanca 3. Helena 4. Marjetka Cvetka 5. Bonaca 6. Claudija 7. Lanes 8. Jaca, 9. Encijan 10.Sarica Te punce smo potrdile prihod na naše srečanje. Ostale pa ki tega še niste storile, bi prosila da poveste ali pridete ali ne do jutri, ker moramo rezervirat prostor, da ne bomo slučajno taborile ob Savinji.Tiste ki ste se še prijavile: Rožica Smile 28 Robida, Lisička Picika Tejčica Metka in prijateljica Majdad Lp, zaenkrat... tuna Sporočilo je spremenil(a) tuna dne 03. nov 2005 10:54:10 Sporočilo je spremenil(a) tuna dne 03. nov 2005 11:31:04

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

3. nov 2005 11:22

Hojla, vzela sem si čas in dala fotografijo (včerajšnjega kafetkanja v Santani) v naš album. Lepo se imejte in dobro jejte. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti