Ločevanje živil 90. dni - 5. del

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

1. nov 2005 20:22

Dober večer mlade dame Kaj je to danes nič se ne dogaja tukaj gor?Kaj taki dnevi slabo uplivajo na razpoloženje. Spet so tu dnevi pregrehe,nevem več kaj se to dogaja?Nekaj časa se držim dijete kot pijan plota in vsake toliko časa eno dva dni grešim ali imate tudi ve take probeme,ker jaz si že neznam več pomagati.Prvi krog pa nisem imela nobenih problemov z vzdržnostjo. Dušanka pa si res zelo zgodnja škod ker je to zaradi bolečine resnično upam da ti bo kmalu bolje. Marjanca kako je kaj s tabo?Kaj ste šle že vse počivat? Tuna kako si si zamislila z temi priponkami ali si jo bo vsaka sama izdelala ali bo to ena naredila za vse .Mogoče ste se že kaj dogovarjale okoli tega pa mi je ušlo da ali pa nisem zasledila .Ali se kaj povečuje spisek za srečanje 18.11? danes sem imela s dan ampak se ga nisem držala popolnoma nič sedaj me pa peče vest ampak to mi ne pomaga popolnoma nič.Bo že bolje? Lep preostanek večera vam želim in lahko noč Čao jaca

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

1. nov 2005 20:31

Dušanka, si nas zbudila.Vesela sem za tvojo nogo. Sepa kar pusti še malo crkljat. Saj so moški tudi takšni da se zelooo radi smilijo sami sebi tudi kadar ni glih čisto tako hudo. Marjetka cvetka, jaz v teh dneh sploh ne grem na pokopališče, ker se mi zdi vse skupaj ena sama hinavščina. Grem kakšen dan prej in kakšen dan kasneje, in pa veliko krat med letom, kadar me tja nese srce. Sicer pa mislim da moramo bljižnim pokazati da jih imamo radi takrat ko so živi in ne takrat ko jih ni več. To pa kažemo njim in ne sosedom na pokopališču(mislim na tiste gromozanske ikebane, ki so tam zato da jih vidijo drugii) Jagenjčki so pa tako lepa in prikupna bitja, da bi jih človek kar gledal, kajne. Zaradi mesnokruhovočokoladnega greha se pa nikar ne sekiraj, se mi zdi da si danes že vse popravila, le pogumno naprej. Encijan, jaz sem lani kupila orbitrek od energeticsa in sem zelo zadovoljna (imajo jih v Intersportu) Ti pa priporočam da raje daj malo več denarja. Sm kupila enkrat steper ki je bil čisto poceni in čisto zanič.Jaz sem na orbitreku pozimi ko se ne da ven zelo veliko. pa tudi mož, pa še taščica kdaj pa kdaj. Če ga ne boš imela za obešalnik, kar pa verjamam da ne, resnično raje daj malo več. Prijatelj je rekel da je imel orbitrek iz tv reklame in da je bil zelo nezadovoljen ker je zelo na "švoh" narejen.Jaz ti vsekakor priporočam da greš po trgovinah in jih čimveč probaš. Pa če tudi zraven piše da se naprav ne sme preiskušati. Pač, rečeš da kupiš samo to kar probaš. Veliko sreče in ti ga res priporočam ker se na njem zelo razmigaš in prešvicaš Lepo se imejte, se grem še malo učit! hema

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

1. nov 2005 20:38

Marjetka cvetka, sem pozabila povedat da sem se danes tudi jaz čisto pregrešila, sem na enem obisku jedla smokije, no veliiiko smokijev. Pišuka sen bila potem slabe volje ko je bilo že prepozno.Pa to samo zato ker mi vsi govorijo kako sem se spremenila, kako dobro zgleda, da sem res karakter.Ma sem en drekec jaz karakter. Bo jutri bolje! Lahko noč vsem. hema

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

1. nov 2005 22:27

Aha, sem vas le malo prebudila iz zimskega spanja; ste se kot medvedki zabubili in vas ni na spregled. No, jutri je normalen delovnik in prepričana sem, da se boste zopet oglasile, morda tudi s kakšnim vicem, da se zopet malo razvedrimo. Bo šlo? Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

2. nov 2005 2:31

Dobro jutro vsem na formu, ki nas berete!! Za nami so težki dnevi.Ponovno se oglašam, mojo statistiko še vam nisem poročala.Trenutno imam 80kg, to se pravi -7kg sem že oklestila!Od nedelje sem grešila, sadni dan mi sploh ni uspel, jaz packa nisem pridna.Vidim, da ste imeli tudi drugi probleme, mi je že lažje.Verjetno, tile dnevi niso najbolj bili primerni za hujšanje.Danes, pa ponovno na štart.Jaz sem se odločila, da bom dva dni sadna. Kaj veliko ne bom govorila, se vam potem izpričam,ko mineta ta dva dneva!! Majdam, tole sklopom , pa ni prijetno.Jaz sem ga imela pred letiin to,ko povzroča minigitis.Vbolnici so me punktirali, nekaj časa sem bila na oddelku.Potem se je to pozdravilo. Ni rečeno, da je bil okužen, saj boš videla, če se bo flek večal.Potem boš pa tako dobila antibiotike, pa je potem vredu. Sedaj so bolj pozorni, kot pred leti, ko se o tem ni govorilo nič in niso dajali toliko pozornosti na klopa. Želim ti, da ne bi bilo, kaj hujšega!! Bonaca, jaz pridem, če je stoprocetno, da se dobite.Potem se vidimo, to bo fino, se že veselim!! Dušanka,danes bo pa boljše na forumu.Tako ti ne bo dolgčas, naša dekleta se bodo vrnila iz mrka!! Marjjetka Cvetka, ali tudi ti prideš"?? Sedaj končujem , grem na tek.Tečem še vsaki dan in zato na tehnici ni katastrofa, ker drugače bi bila druga slika.Nekaj koristi, pa je od teka!!! Lepo se imejte in zame držite pesti! Popoldan se vidimo, če drži.Dopoldan pa delam. by,by! Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 02. nov 2005 03:50:45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

2. nov 2005 6:53

Punce dobro jutro, ja pa so minili prazniki, na žalost, edina tolažba mi je da delam samo 3 dni, potem pa spet 2 dni prosto..juhuhu... Čestitam vsem ki ste bile pridne pri prehranjevanju...in vsem ki smo podlegle skušnjavam. Danes ob 17 h se dobimo na kavi, super se že veselim. Glede naših kitjcev pa takole. Jaca jaz bom naredila priponke za vse. Seznam pa je sledeči: 1. Tuna 2. Marjanca 3. Helena 4. Marjetka Cvetka 5. Bonaca 6. Claudija 7. Majdad 8. Lisička, 9. Rožica 10. Smile 28 11. Robida, 12. Jaca, 13. Encijan 14. Picika 15. Tejčica 16. Lanes 17. Sarica 18. Metka in prijateljica Punce prosim da mi potrdite vašo udeležbo da lahko rezerviramo prostor. Se pravi: KITAJSKA RESTAVRACIJA - KITAJSKI DVOR TEHARSKA 35, CELJE 18. NOVEMBER 2005 med 18. in 19. uro Majdad se bomo dogovorile da te ena počaka na izvozu za avtocesto in pelje do kitajcev, da ne bosta s Tejčico lutali po Celju. LP tuna

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

2. nov 2005 7:27

Hojla! Pa smo spet v službi in na netu… Boga Dušanka, tudi nate sem mislila med prazniki, čeprav nisem bila na forumu, pa zdaj vidim, da si nas res pogrešala. Ti nas kličeš ob vseh mogočih urah, ko ne moreš ne spati ne počivati, me pa tako – tako. Res smo lahko vesele, da so nekatere na računalnikih tudi doma, da nam ni dolgčas in da imamo zdaj kaj za prebrat. Sicer pa vem, kako šen izgleda, saj ga je letos imela moja tašča. In ob redni prehrani in vseh priboljških je reva še shujšala zraven. Si je verjetno žlahta mislila, da ne skrbimo dovolj dobro zanjo, toda pravi, da ob takih bolečinah sploh ni imela apetita. Dušanka, privošči si kak »greh«, na tehtnici se sploh ne bo poznal, pa še za tvoj želodec bo prijeten (tablete). Še dobro, da si krajšaš čas na netu, tašča je bila že pošteno naveličana televizije, obiski žlahte so bili kratki, mi domači pa služba, šola, delo - res smo si vzeli premalo časa za pogovor. Lep pozdrav vsem ostalim, naslednjič pa poročam o mojih grehih! jankica

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

2. nov 2005 8:29

Dobro jutro vsem, saj vas berem, a si ne vzamem časa, da bi odpisala. Bom kar na kratko. Z dieto sem zaključila s 63 kg. Zdaj pa sem na vzdrževanju. Od 4. nov. dalje se bom držala dnevov po Rinini 2. knjigi. Do takrat pa si sama določam dneve. Ker smo imeli rojstni dan taščine mame, sem se že dva popldneva (večerja) sladkala. Pa kaj, če je potratna potica takooo dobra. Sicer pa pridno ločujem ša naprej. Danes bom mogoče imela sadno-zelenjavni dan, da se malo očistim, če me ne bo spet zamikala potička, ki je v hladilniku. Toliko od mene. pozdravljem vse skupaj. Celjanke in vse, ki boste kafetkale v Santani pa obevščam, da pridem na čvek. LANES

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

2. nov 2005 8:53

Hojla! Saj ne vem, ali so res prazniki krivi za naše grehe ali pa le naš karakter (šibke točke?). Tako sem bila vesela, ko sem v petek zjutraj po sadnem dnevu zagledala šestico spredaj, po vodnem dnevu pa sem izgubila še 1,9 kg. Super, sem kar zrasla. Potem pa …..katastrofa. Grešila sem vse štiri dni! Tako slabo vest sem imela, da sem se šla vmes tehtat kar popoldne in zvečer. Groza - spet 71 kg! Napaka! Sploh se ne bi smela tehtat vmes, res te to samo zmede. No, danes sem se malo pomirila, saj imam po sadnem dnevu 68,3 kg, kar pa je 1,4 kg manj od prejšnjega sadnega dne. To pa je kar v redu, a ne? Če vas mogoče zanimajo moji grehi, preberite tole: Ko sem v petek prišla iz službe, je cela hiša dišala po orehovi potici, ki jo je spekla tašča. Jaz pa vodna in lačna, toda bila sem pridna, samo kava, čaj in voda ter delo zunaj. V soboto sem v domačem sadovnjaku našla štorovke in jih seveda takoj vključila v kosilo - torej naravni zrezki in gobe s kislo smetano. Oboje skupaj sem jedla za kosilo in večerjo! In kot da to ni bil dovolj velik greh, sem zvečer ob desetih pojedla še kos orehove potice. Packa! V nedeljo sem imela krompir v foliji (ostali tenstanga) in ponovno štorovke s kislo smetano, zvečer pa okisan krompir. Zdi se mi, da je po dveh praznih dnevih moje telo potem vso to hrano naložilo v rezervo. Spekla sem tudi slastno sočno pecivo iz baze (s skuto in sadjem – 500 g sadja sem razdelila na 100 g jedilne čokolade, 200 g jabolk in 200 g zamrznjenih borovnic). V nedeljo se peciva nisem dotaknila, v ponedeljek pa navalila nanj že opoldne (2 sadna kosa). Potem sem štiri ure migala, sledila je pica z zelenjavo, za večerjo pa zadnji kosi peciva. Ker pa ni praznikov brez slaščic, sem zvečer pripravila še slastne Nušine rezine. Poskusila sem jih na sadni dan, poleg tega še par koleščkov suhe domače goveje salame, čez nekaj časa pa še par koškov sira (smo bili na obisku) . Okoli desetih zvečer sem pospravljala za našimi obiskovalci in sunila malo pečenega piščanca in bržole. Sicer pa je žlahta opazila spremembo in so me pohvalili. Pa še to naj povem, da mi je hčera posodila pas brez lukenj, prej pasov nisem nosila že več let. Oprostite mi, ker sem bila tako dolga, toda to je moralo iz mene pa pika. jankica

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

2. nov 2005 9:14

Pozdravljene, sem nova forumšacica toda vaša stara tiha spremljevalka že skoraj celo leto. En krog ločevalne diete je že za mano - zelo uspešno. Včeraj sem začela z drugim po prekinitvi 7 mesecev. Me je pa k pisanju vzpodbudila Jaca, ki pravi, da v drugem krogu ne gre kot v prvem. Nekaj dni super, potem pa grešenje na veliko in kg se nikamor ne premaknejo ali pa le navzgor. Verjetno je res potreben tisti ponoven klik za vztrajnost - pa nisem čisto prepričana, če je pri meni kliknilo. Vztrajati ali ne? LP - Varja varja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti