3. nov 2005 13:18
Hema, ni panike. Saj nas je res toliko, da si človek že težko zapomni, h komu spadajo katere luknje - ha,ha,ha. marjanca45
3. nov 2005 13:18
Hema, ni panike. Saj nas je res toliko, da si človek že težko zapomni, h komu spadajo katere luknje - ha,ha,ha. marjanca45
3. nov 2005 13:37
Lepo pozdravljene!! Sem že doma!!Slike so super! Hema v višino sem 162cm.Ni veliko, nekaj pa je!! Vsem hvala, za spodbudne besede.Super ste, stem mi dajete voljo, da ne opustim teka zjutraj, ker mi najbolj odgovarja.In trenutno zelo uživam v teku.Tudi kondicija se izboljšuje. Še enkrat hvala za spodbude!! by,by! helena45
3. nov 2005 14:15
Punce moje drage! Saj verjetno poznate tisto: bi, ne bi, bi, ne bi in tako dalje z razlogi za in proti. Govorim seveda o vašem srečanju 18. v Celju, zato me zanima, če gre morda katera iz Maribora ali bližnje okolice? Za kolesarjenje je predaleč, pretemno, premrzlo in verjetno še kaj. Tudi noro. Tako premišljujem, če gre morda katera iz naših krajev z avtom. Mislim si, vprašati vendar ni greh. Vem, da bo vsem, ki ne bodo šle, potem zelo žal. Ampak po toči zvoniti je prepozno, zato jaz zvonim že sedaj. Ali veste, kdaj se uporablja henri? Kakšnemu razpoloženju služi? Pozdrav iz meglenega Mb. riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 03. nov 2005 14:16:13
3. nov 2005 14:33
Bravo - dobre ste kofetarice. Še eno tako, pa MOGOČE pridem, oziroma se pripeljem - v sredi novembra namreč. Se beremo, LP VERONIKA
3. nov 2005 14:35
Dan! Varja midve se še ne poznava!!Daj mal statistiko!!Da se te mal predstavljam!! Al ni fino, ko ti pride rekreacija v kri, si čist zasvojen.Sploh ne pomislim na strah, kaj se lahko zgodi!!Le tako naprej Varja.Razultatise pokažejo, ne takoj, čes čas se pa. Samo trmast moraš biti!!. Če gdaj grešim in če tečem, se mi ne pozna na kg-mih takoj.Ne bom več govorila, ker se lahko poslapšam!!T o pa ne bi bilo dobro!! Lanes, hvala za skrb in za slike, ki si jih dala album!! Lepo se imejte in uživajte!! by,by helena45
3. nov 2005 14:43
Zdravo Veronika!! Mi ne poznamo besede MOGOČE, ker bi nam tut šla volja in motivacija MOGOČE po vodi!! Saj nasmejal se bomo, PRIDI!!Boš spoznala, kako so super dekleta za družbo!! Če rabiš kaj razvedrila, ga boš tle našla, v tej družbi! Dobro premisli!! Čao,čao! helena45
3. nov 2005 15:00
Samo nekaj me zanima. Ali je poleg tiste kitajske restavracije, o kateri govorite, v bližini krožišča? Če je, vem katera, ker se tam mimo peljem vsaj 3 krat na leto v Šmarje pri Jelšah in to po tisti cesti, da se v celoti izogneš vožnje po Celju. Ali imam prav? VERONIKA
3. nov 2005 15:22
Zdravo!! Veronika imaš prav, če prihajaš iz Laškega.Če mislim prav!! helena45
3. nov 2005 16:40
Hojla! Kaj smo svetovne! Punce,ne se bat,pridite v Celje.To bo fešta! Super je bilo včeraj,sam ta presneta ura je šla tako hitro naprej! Helena,ej,ti si pa od sile.Mal adrenalinskega šoka ti pa tud ne bo škodovalo,kaj vse nekateri počnejo zato,da se jim dvigne(adrenalin mislim,da ne bo pomote)! Mejte se lepo! Lanes,jaz tud pospravljam! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
3. nov 2005 21:11
HEMA je napisal/a: |
Marjetka cvetka in Marjanca45!!!!!!! Prosim oprostita ker sem vaju zamešala, ne vem kaj mi je, res mi je žal!!! Moram ne preveč veselo na delo. hema |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Schwarzwald kocke