Ločevanje živil 90. dni - 5. del

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

2. nov 2005 9:39

Dobrodošla, Varja!! Seveda vztrajaj, v ponovnih krogih ne gre tako hitro gre pa. Jaz sem v prvem krogu prišla iz 110kg na 94kg Potem sem v pol leta pridobila 2kg Nato sem v drugem krogu prišla na 84kg, pa sem jih v pol leta spet 2kg pridelala zdaj v tretjem krogu se pa mučim da bi prišla pod 80 pa ne gre nikamor. Stoji na 84.5 že celo večnost. Pa konec koncev mi je važno da vsaj gor ne gre. Če pomislim da sem jih imela110kg. Tudi tisti klik je zelo pomemben samo bi moral dalj časa klikati. Želim ti veliko volje in uspeha in čim manj grešenja(ta prava se oglaša). LP hema

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

2. nov 2005 9:51

Hema, iskrene čestitke, Varja, ti pa vztrajaj! jankica

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

2. nov 2005 10:03

Varja, dobrodošla. Sama bom v soboto zaključila drugi krog diete. V prvem sem izgubila 10 kg, potem pridobila enega, v tem krogu pa je rezultat samo - 2 kg. V drugem krogu moraš biti sam sebi sovražnik. Prvi krog je lažje. Držiš se vsega od pike do vejice in je uspeh zagarantiran. V drugem krogu si že prekaljen maček in si kdaj pa kdaj že dopustiš majhne pregrehe. Npr. : včeraj sem bila sadna in ker se mi je tako zluštalo juhe za kosilo sem jo pojedla 1 krožnik. V prvem krogu tega ne bi nikoli naredila. Saj ni to tako grozno, ampak 1 majhen grehec na drugega, vsake toliko ... No,vztrajaj pa bo verjetno kakšen rezultat tudi viden. Jankica, čestitke. Dušanka, danes bomo bolj zgovorne. Včeraj pa je bil že takšen depresiven dan vremensko, kot razpoloženjsko pa nismo bile med najbolj čvekljivimi. Me pa veseli, da je z nogo že malo bolje. Tuna, potrjujem udeležbo - sicer pa jo bom za primejdun potrdila danes na čajčeku. Lanes iskrene čestitke za tvoj uspeh pri hujšanju. Si mi pa na današnji dan naredila lušte s tisto potratno potico. Sicer sem danes vodna - zadnja vodica v tem krogu diete. Potem še trije dnevi in konec. bonaca

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

2. nov 2005 10:05

Pa še moja zgodba. Start na 87 kg. Po končani 3MD 70 kg. Nato še 3 kg navzdol, ki pa so se hitro utrdili nazaj na 70 kg. Trenutno 72 kg in nekam ozke kavbojke in zelo slaba vest. Občutek imam, da sem kot vzhajan kruh. Ob tem se stalno zavedam, da če ne pazim na to kaj jem, se hitro zredim. Pri meni tista trditev, da se spremeni presnova po končani dieti, ne velja. Pa pri moji prijateljici tudi ne, saj je izgubljenih 14 kg pridobila nazaj v slabih 3 mesecih. Pa kaj stokam, tu sem zato, ker v dieto vseeno verjamem - pa še sonček je posijal. varja varja

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

2. nov 2005 10:10

IZVOLITE DANAŠNJI VROČI VIC: TIPOLOŠKA OPREDELITEV ŽENSK V POSTELJI Tipološka opredelitev žensk v postelji Astmatičarka: "Uhh...uhh...uhhh ..." Matematičarka: "Ponovi, ponovi, ponovi ..." Veterinarka: "Daj me, bikec moj, daj me ..." Učiteljica: "Da, tako, ..., zelo dobro ...!" Morilka: "Če zdaj nehaš, te ubijem ...!" Navijačica: "Vzdrži ..., dajmo, še, še ..." Neobveščena: "Kaj je to? Zakaj? Kaj? Kaj to počneš?" Optimistka: "Da, da ... da ...!" Pesimistka: "Ne, ne, ne ..." Prometni tehnik: "Bolj na levo, ne, ne, malo bolj navzgor, naprej ... naprej ... stop ...!" Versko blazna: "O moj bog ..., moj bog ..." Samomorilska: Joj, umiram, umiiiiram!" Skrbnica računalnikov: "OK, OK, OK ..." Učiteljica angleščine: "Oh yes, yes, good, ohhh God!" Vedeževalka: "Čutim, da prihaja ..., blizu je ... tu je . uuuuuuuuuuhhh!" Merkatorjevka: "Ti si boljši kot sosed!!!!" bonaca

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

2. nov 2005 10:20

Dobro jutro punce...končno sem vse prebrala, kar ste napisale čez podaljšan vikend. Res ste bile zgovorne, komaj čakam, da dobim net tudi doma...se je splačalo težiti telekomu, kdaj mi pridejo priklopit..danes zjutraj so me klicali in jutri dobim tudi jaz internet doma..jupi!!!!! Potem vas bom pa tudi med vikendi lahko brala. Se mi zdi, da takrat najbolj grešim, glede na prebrano nas je bilo katr nekaj, ki smo grešile..moj sadni dan se je spremenil v dan grešenja, za kosilo sem jedla golaž in kruhov cmoke..pa tak plan sem imela, da ne bom grešila, za večerjo je bil pa pečen kostanj. Vidim da ste se za naše srečanje će vse zmenile, torej jz pridem, bom pa pogledla na TIS-u, če vas bom našla, drugače vas bom pa prosila, da me katera počaka na izhou iz obvoznice, ker Celja ne poznam prav dobro. Marjetka V in Varja dobrodošli. Boby tebi pa čestitke, da si dosegel željeno težo! Marjanca me veseli, da si zopet z nami, upam, da bosta tvoji luknji čimprej zaceljeni. Dušanka pravi as si, nič zato, če vodni dan ni uspel, pri takih bolečinah in jemanju tablet je bolje, da nekaj poješ, najprej zdavje, potem pa voda..zanjo bo vedno čas. Me pa veseli, da ti gre že na bolje. Robida mi smo ravno v petek dali našo psičko v rejo. Smo jo imele zelo rade, vendar je bila pasme, ki je potrebovala po 20 km teka na dan, kar pa nam nikakor ni zneslo. Če ni imela dovolj gibanja pa je postala napadalna in me je bilo vedno strah kdaj bo komu kaj naredila, dobila jo je hči za 8. rojstni dan in res je kot dodatni otrok, pa tudi skrbi je veliko, zato dobro premisli, preden ga vzameš. Sploh če ga kupuješ otroku, ker ponavadi se zgodi, da moramp potem starši skrbeti za živali namesto otrok. Nam je bilo zelo hudo, ker smo se navadile na psičko, vendar vemo, da ji je sedaj bolje, čez čas pa jo bomo šle tudi pogledat, sedaj ji moramo dati čas, da se privadi na nov dom. Danes imam Š dan..za kosilo bo solata s fižolom, zvečer pa prebranac. Kaj imate pa ostale danes na jedilniku? No zopet sem se razpisala, sedaj grem pa hitro nazaj delat, ker imam kar gužvo. Uživajte vse tiste, ki ste veselo doma in vse, ki morate delati..saj ta teden bo kratek! claudia12

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

2. nov 2005 10:27

Dober dan mlade dame Lepo da se nam je spet ena nova pridružila.Dobro došla Varja.Ti imaš približno enako zgodbo kot jaz stem da sem jaz štartala z84kg in končala dijeto na 68kg in je potem šlo še dva kg dol in sem lepo vzdrževala tež stem da sem dopoldne jedla še zmeraj samo sadje. Kar se tiče metabolizma pa pravijo tako da vsaj še pol leta se moraš držati teh pravil da se telo navadi na nov način prehranjevanja.Kot smo tukaj na forumu že ugotavljale se bom mogle kar skozi nekako držati ločevanja in mora postati to naš način življenja če se nočemo kar naprej spopadati z shujševalnimi kurami.Po svojih izkušnjah lahko rečem da sem težo obdržala dokler nisem šla na dopust tam pa sem zelo hitro pridobila nekaj kg ampak samo zato ker sem začela jesti tako kot včasih.Pa saj pokončani dijeti se ni tako težko držati saj ločuješ znotraj obroka. Problem pa je najverjetneje tudi v temu da smo v prvem krogu dale dol precej vode in nekaj špeha zdaj pa so ostal bolj trdovratna maščoba ki se neda kar tako. Kako si kaj danes Dušanka kaj pa ti Marjanca? Tuna potrjujem udeležbo in še to mi povej a ti moram poslati tudi svoje pravo ime ali bomo ostale kar pri kulinaričnih? Imejte se skrajno lepo in nič pregreh ha,ha,ha! Čao jaca

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

2. nov 2005 10:29

Bonaca, ha,ha,ha....ha....ha... tuna

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

2. nov 2005 10:34

Jaca imaš sporočilo. Claudija ni blema te bomo že spravle do kitajcev. Lp tuna

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

2. nov 2005 10:54

Tuna pslala sem ti sporočilo in nevem zakaj mi ga je zavrnilo ozirom zraven mi se je zarisal križ . Napomoč jaca Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 02. nov 2005 10:54:59

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti