2. nov 2005 10:20
Dobro jutro punce...končno sem vse prebrala, kar ste napisale čez podaljšan vikend. Res ste bile zgovorne, komaj čakam, da dobim net tudi doma...se je splačalo težiti telekomu, kdaj mi pridejo priklopit..danes zjutraj so me klicali in jutri dobim tudi jaz internet doma..jupi!!!!! Potem vas bom pa tudi med vikendi lahko brala. Se mi zdi, da takrat najbolj grešim, glede na prebrano nas je bilo katr nekaj, ki smo grešile..moj sadni dan se je spremenil v dan grešenja, za kosilo sem jedla golaž in kruhov cmoke..pa tak plan sem imela, da ne bom grešila, za večerjo je bil pa pečen kostanj. Vidim da ste se za naše srečanje će vse zmenile, torej jz pridem, bom pa pogledla na TIS-u, če vas bom našla, drugače vas bom pa prosila, da me katera počaka na izhou iz obvoznice, ker Celja ne poznam prav dobro.
Marjetka V in Varja dobrodošli. Boby tebi pa čestitke, da si dosegel željeno težo!
Marjanca me veseli, da si zopet z nami, upam, da bosta tvoji luknji čimprej zaceljeni. Dušanka pravi as si, nič zato, če vodni dan ni uspel, pri takih bolečinah in jemanju tablet je bolje, da nekaj poješ, najprej zdavje, potem pa voda..zanjo bo vedno čas. Me pa veseli, da ti gre že na bolje.
Robida mi smo ravno v petek dali našo psičko v rejo. Smo jo imele zelo rade, vendar je bila pasme, ki je potrebovala po 20 km teka na dan, kar pa nam nikakor ni zneslo. Če ni imela dovolj gibanja pa je postala napadalna in me je bilo vedno strah kdaj bo komu kaj naredila, dobila jo je hči za 8. rojstni dan in res je kot dodatni otrok, pa tudi skrbi je veliko, zato dobro premisli, preden ga vzameš. Sploh če ga kupuješ otroku, ker ponavadi se zgodi, da moramp potem starši skrbeti za živali namesto otrok. Nam je bilo zelo hudo, ker smo se navadile na psičko, vendar vemo, da ji je sedaj bolje, čez čas pa jo bomo šle tudi pogledat, sedaj ji moramo dati čas, da se privadi na nov dom.
Danes imam Š dan..za kosilo bo solata s fižolom, zvečer pa prebranac. Kaj imate pa ostale danes na jedilniku?
No zopet sem se razpisala, sedaj grem pa hitro nazaj delat, ker imam kar gužvo. Uživajte vse tiste, ki ste veselo doma in vse, ki morate delati..saj ta teden bo kratek!
claudia12