3. nov 2005 11:25
Živjo, Tuna jaz pridem, saj se menim z Tejčico za prevoz. Tak da mene tudi na seznam prosim! Šibam se mi mudi. Lp, Sarica
3. nov 2005 11:25
Živjo, Tuna jaz pridem, saj se menim z Tejčico za prevoz. Tak da mene tudi na seznam prosim! Šibam se mi mudi. Lp, Sarica
3. nov 2005 11:36
KUk lepo! Sarica potrjeno. Lp tuna
3. nov 2005 11:36
LANES VKLOPI MOBITEL! tuna
3. nov 2005 11:41
Zdravo, rožice moje ! Spet sem v službi in me hočejo raztrgati, ker me toliko časa ni bilo. Za znoret. Sploh ne vem, kaj naj najprej začnem delati. Sem že čisto zmešana in najraje bi šla kar domov. Torej, včeraj sem se tako smejala, da me moji rani brez šivov kar malo bolj bolita kot običajno. Pa saj ni res, pa je, bi lahko rekli. Samo pa res ta prave, ko smo skupaj. Ljudje nas kar gledajo in se čudijo, kaj nam je. Ampak meni dol visi, glavno je, da se imamo fajn. Te uboge Kitajčke bomo 18. po moje čisto prestrašile. Revčki sploh ne vejo, kaj jih čaka ! Včeraj smo se pogovarjale, da bo tiste, ki ne poznamo poti do tja, nekje čakala ena, ki pot pozna, tako, da se ne bomo izgubile. Doma imam v računalniku virus, tako, da sem spet v mrku, zato ne utegnem vsega prebrati. Dušanka, samo da gre na bolje !!!!! Vas je kaj kolcalo včeraj, smo se pogovarjale, kako vam hitro zmanjkujejo cm v pasu ! Helena, mene bi kap, če bi slišala kaj takega. Res ne vem, kje pobiraš pogum in voljo ! Res si ta prava bejba, ki ve kaj hoče in zaslužiš si priznanje za ta nočni tek ! Nagrada pa je - 8 kg, pa 7 na prvem mestu. Krasno. Zdaj grem spet nazaj v mojo norišnico. marjanca45
3. nov 2005 11:42
Groza, spet ne znam na album, mi je sin stran vrgel gesla, ker sem jih pustrila na njegovi pisalni mizi pod rokovnikom. Marjanca, Marjetka Cvetka, Helena - na pomoč!!!!!! Še en vic: Zakonca sta odšla na počitnice v ribiški rezervat na severu. Mož je užival v ribarjenju v zgodnjih jutranjih urah. Žena je uživala v branju. Nekega jutra si je mož po večurnem ribarjenju privoščil kratek dremež. Čeprav še nikdar ni bila na jezeru, se je žena odločila in vzela njegov čoln. Nekaj časa je veslala, nato pa iz torbe potegnila knjigo in začela brati. Mimo je priveslal šerif. Ko je videl žensko v čolnu, je zaveslal tik k njenemu čolnu in jo pozdravil: "Dobro jutro, gospa! Kaj pa delate?" "Knjigo berem!," mu je odgovorila ... in si mislila pri sebi: "Halo … a ni očitno?" "Ste na območju, kjer je prepovedano ribariti," jo je seznanil šerif. "Toda, mar ne vidite, da ne lovim rib?" "To že, ampak imate pa vso opremo. Moral vas bom prijaviti." "Če boste to storili, vas bom tudi jaz prijavila - zaradi posilstva!," se je razhudila ženska. "Toda, saj se vas še dotaknil nisem!," se je uprl šerif. "Ja, to je že res," mu je odvrnila, "vendar pa imate vso opremo." NAUK: Nikdar se ne prepiraj z žensko, ki zna brati. Po vsej verjetnosti zna tudi razmišljati. Hvala in lep dan - se beremo VERONIKA
3. nov 2005 11:54
Hojla! Moram priznati, da sem vse prebrala, kar ste napisale za nazaj. Nisem se vam mogla javit, ker je najprej imela moja petletna hči nek virus z izpuščaji, potem pa sem bila na dopustu v Beogradu pri sestrinem možu oziroma njegovih sorodnikih - bilo je ludo in nepozabno!!! O kg pa raje ne bi govorila, ker sem po enem mesecu shujšala le 3 kg - neka zdravnica mi je rekla, da bom verjetno težko spravljala kile dol, ker jemljem zdravila, ki imajo stranski učinek povečanje telesne mase (med drugim). Ampak vztrajala bom do konca, ker sem se ful navadla te vrste prehranjevanja. Beograjčani so pa res za zabavo in življenje brez skrbi, pa še dobro jejo in pijejo, zato so taki pozitivci in znajo uživati. Vsem, ki imate še bolečine, želim čimprejšnje okrevanje oz. ozdravitev. Upam, da ste se v glavnem spočile tako kot jaz - psihično in fizično terapijo sem imela v Jugi. Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK
3. nov 2005 12:51
Lepo pozdravljene! V tem oblačnem dopoldnevu pa res dobro pride tale forum - je vsaj kaj prebrati. Goga - hvala - se popravlja. Marjanca45, ravno kolcalo se mi ni, ampak še vedno čakam na vaše slike, sem bila v mislih z vami na kavici. Seveda mi morajo počasi odhajati centimetri, pa saj imam od kje izgubljati, hahaha - bo še dolga pot..... Lanes - rada bi videla vaše slike - kje je možno videti ta vaš album, če ni v Galeriji? Lep dan kljub oblačnosti vam želim Dušanka
3. nov 2005 13:05
Dušanka poslala sem vam geslo in navodila za ogled albuma, poglejte v sporočila. LP tuna
3. nov 2005 13:09
Marjetka cvetka in Marjanca45!!!!!!! Prosim oprostita ker sem vaju zamešala, ne vem kaj mi je, res mi je žal!!! Moram ne preveč veselo na delo. hema
3. nov 2005 13:17
Veronika, poglej v beležko, kamor sem ti poslala naslov, kjer si nas boš lahko ogledala. marjanca45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Hot dog v listnatem testu