14. mar 2006 15:17
Jaz imam danes B dan,jutri bi vseeno naredila vodnega.Mi pove katera,kako nadaljujem? lp Saša vemves
14. mar 2006 15:17
Jaz imam danes B dan,jutri bi vseeno naredila vodnega.Mi pove katera,kako nadaljujem? lp Saša vemves
14. mar 2006 15:20
Kristina, ja, zgleda da kar dolgo traja, da ga objavijo. Vsak dan grem v svojo beležko pogledat kaj piše in danes piše, da še čaka na slovnični pregled. Če si ga zelo želiš, mi sporoči na zasebno pošto in ti ga pošljem. Na slikco boš pa malo še počakala. kokos
14. mar 2006 15:37
Pozdravljene! Spet sem jaz tu s kup vprašanj zanima me kdaj lahko jem sojo ali je to na Š dan..recimo z rižem ali na OH??? Tikva mogoče pa res premalo pijem samo meni se ne zdi bom upoštevala tvoj nasvet od zdej naprej se NALIVAM z vodo Ha Ha ...sej se mi bodo še žabe zaredile simonka1
14. mar 2006 16:38
Vemves mislim,da je najbolje da nadaljuješ v petek z OH,vsaj jaz naredim tako.Jaz bi morala imeti jutri sadje,ga bom nadomestila z vodo,torej pojutrišnjem B. Danes nisem komplicirala in sem pojedla graham testenine z zelenjavo,za večerjo pa delam "pecivo na suho",zraven pa se nalivam z vodo. Tudi meni se je že zgodilo,da sem bila na obisku in sem pač grešila,naslednji dan pa naprej po načrtu.Na moje presenečenje mi je takrat teža celo padla. tikva
14. mar 2006 16:44
Punce pozdravljene! Danes je moj drugi dan. Počutim se zelo bedno in slabo. Pred očmi mi šibajo dobrote. Hkrati pa se mi gabi hrana, ki bi jo morala jesti. Grešila nisem. Zanima me, če je normalno, da je na začetku težko. Ali se sčasoma telo navadi odrekanju. Zdi se mi, da sem bila prej odvisna od dobrot in imam sedaj kot nekakšno abstinenčno krizo. Bojim se, da bom izgubila voljo in motivacijo. Pomagajte mi! Marjetica
14. mar 2006 17:09
Prej sem malo preveč arašidov pojedla zdaj mi je pa . Od zdaj naprej bom pa samo še Kristina, poglej zasebno pošto! kokos
14. mar 2006 17:11
Sluga ne skrbi samo vstrajaj jaz se tudi počuti kot da v življenju ne bom nikoli več jedla dobrot.Danes je moj deveti dan pa je že lažje drugač pa mal pojamram pa gre ,veliko jih je z nama VSTRAJAJ pa še kaj napiš,boš videla da bo lažje!!!! S časoma bo bolje!!!!LP simonka1
14. mar 2006 17:30
Živijo in zimski pozdrav vsem! Berem, da nas bo veliko na vodi jutri, kar pomeni, da bomo 100% uspešne! Tudi jaz bom preskočila sadni dan in bom nadaljevala z B, po programu. Breda, kadar sem na kakšnem domačem obisku, kjer ne morem razlagati kaj in kako, tudi jaz jem vse po vrsti, kar mi dajo (čisto brez slabe vesti - ker se itak ne splača sekirat - kar je, je), potem pa naslednji dan nadaljujem normalno z dieto. Saj se to ne dogaja vsak dan in potem nekako prideš nazaj na svoj red. Simonka1 soja, riž, fižol, grah, koruza leča, krompir,... spadajo pod Š dan. Lp darkad
14. mar 2006 17:35
Sluga in Simonka1 - ne razmišljajta tako, kot da se morata čemu odpovedovati. Ta dieta je super ravno zato, ker lahko vse ješ! Če ni na jedilniku tisti dan, bo pa sigurno naslednji. Meni je pomagalo če sem si rekla: to bom pa lahko pojedla jutri. Tako sem imela včasih celo zalogo mojih najljubših sladkarij. Le vstrajajta!!! Kadar vama bo hudo, pa pridita na forum! moki
14. mar 2006 17:50
hei hei.. pomagajte mi pri tejle zagati. V petek sem povabljena v Planico :).. in tam bom mogla seveda tud kaj pojesti, drugače me bodo znanci čudno gledali :).. na vrsti imam OH dan pa nimam pojma kako naj si pripravim ustrezno hrano za na pot. Je možno kaj v povezavi s sendviči.. ima kdo kakšno rešitev? t@nj@ Sporočilo je spremenil(a) t@nj@ dne 14. mar 2006 17:51:56Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom