5. mar 2006 15:59
živjo dekleta,grešnice in negrešnice;)))
Pozdrav še od mene.Dvanajsti dan se počasi izteka,do sedaj uspešno,brez greha.Danes je sadni dan,kar nič prijetno,ko je nedelja.Ni nedeljskega kosila,ki sem ga imela tako rada.Saj veste,juhica itd.No,moje mere,teža in uspeh,ki ga imam do sedaj,pripomoreju k temu,da je tudi sadje ok.Juhe in ostalih jedi je bilo pač v preteklosti preveč,če bom znala najti zmernost,bo tudi to še prišlo.Zaenkrat je treba zradi storjenih grehov v prehrani prej,pač sedaj najti ravnotežje.To pa vidim,da lahko dosegam samo z doslednostjo in negrešenjem.Današnje vonjave,ko sem delala dragemu kosilo,so bile omamne,pa so že za mano.Minuto v ustih,nekaj ur v želodcu,pa celo življenje na bokih.To je misel,ki si jo povem,ko vidim poln krožnik.S to mislijo veliko lažje rečem hrani NE.Misel,da bom čez nekaj časa lahko oblekla najljubše kavbojke,majico,obleko,ki čaka v omari,da si bom lahko privoščola v trgovini še kaj,kar sem sedaj lahko samo z zavzdihom gledala,mi daje novih moči.Pa tudi to,da letošnje poletje zame ne bo poletje skrivanja maščobnih blazin,mi daje toliko zagona,da ga ne premaga nobena sla po hrani.Pa tudi podpora partnerja,ki se veseli z mano,daje moji dieti piko na i.
Vsem nam želim,da ostajamo močne,saj imamo enake cilje.
Lep pozdrav,uživajmo v snegu,saj je še zima.
Saša
vemves
Sporočilo je spremenil(a) vemves dne 05. mar 2006 16:02:23