Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

18. feb 2006 8:24

Pozdravljene, v službi imam norišnico in se javljam samo toliko da veste da še živim. Lep dan vam želim tuna

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

18. feb 2006 10:29

Halo punce! Vsm skupaj en lep pozdrav! Podam eno kratko poročilo: Ta teden bila na morju - ter se kopala in preživljala lenarniški dopust. Ampak res je bil relax, samo malo rekreacije in bil je čas za vmesne prigrizke. Kljub temu, da sem se zelo nazaj držala je sem ter tja kar kaj v usta zašlo. Eh kaj naj rečem. Takoj, ko sem prišla domov sem šla na vago. Katastrofa - to ni res 0,5 kg več kot po vodnem dnevu! Sedaj pa spet vse od začetka. Aja dekleta ali ste našle tisti * klik*. Če ga katera ima ga naj razmnoži še za druge. Seveda se javljam za 10.03. v Trzinu! Bodite pridne, ker je vikend! Adijo Jana janadr

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

18. feb 2006 10:42

Jana pozdravljena, končno si se spet oglasila. Ti je oproščeno, ker si bila na lenarjenju. Bo treba spet na Primoža ali pa kam drugam, da bo šestica spredaj in seveda bo potrebno storiti še kaj drugega zraven. Če ne prej, se vidimo 10. marca. Lep pozdrav! marja Sporočilo je spremenil(a) marja dne 18. feb 2006 10:43:21

SANITETA  

član od: 5.7.2005

sporočila: 92

18. feb 2006 19:08

Pozdravljene usihovalke ! Včeraj sem imela sadni dan. Bila sem 100% pridna. Danes pa sem bila tako zaposlena, da niti sadja za zajtrk nisem uspela pojesti. Pripravila sem pozno kosilo - svinjski zrezki s česnom in kumino ter kuhano zelenjavo - brokoli in korenje. Zelenjavno juhico pa sem shranila še za jutri, da ne bi revno lijak imel najboljše večerje. Punce, priznajte da tole niti ni tako hudo kot na začetku izgleda. Saj, ko se spraviš pospravljati po podstrešju kar samo steče. Do naslednje krize. Takrat pa malo počvekamo , pa gre spet naprerj ... Še vedno sem . Pa kaj bi jamrala, saj tudi sedanje tonaže nisem pridelala čez noč . Punce, pogumno do Trzina in naprej ! Če je potrebna kakšna roka pri organizaciji srečanja imam dve ! saniteta

marja  

18. feb 2006 19:52

Uf, nena-morje, sem gledala tvoje kuharske mojstrovine in človek res ne more ostati ravnodušen pri takšnih dobrotah. Nm nmmmm. Poleg tega pa smo na 3md dieti. Težka bo. Bolje da do nadaljnega , ne gledam več tega , ker drugače se bom težko uprla skušnjavi. Lep pozdrav! marja

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

18. feb 2006 21:52

ZDRAVO.Da se mal pofločkam,en dan pridna,drugi dan tako-tako in v tem vrstnem redu naprej.Danes smo bili v LJ in smo šli v interšpar na kosilo-kompletno-,nato pa na bovling,mi ni šlo od rok,ampak 3ure miganja je pa bilo.Sem slenila imeti tudi jutri sadni dan(upam) in še rednega v ponedeljek.Bom jutri poročala o stanju,čao. luna1

marja  

19. feb 2006 18:09

Ljube duše, kje pa ste danes? Ali se je net pokvaril, ali pa že prihaja pomlad v deželo. Za na vrt, pa še ni čas!!! Mogoče pa ste preveč obupane. Pa nič zato, če ne gredo kile dol. Samo javite se in malo počvekajte. Pozdrav vsem! marja

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. feb 2006 20:59

Hojla! Ja,sonček nas je mal na sveži zrak zvabil. Res je bil danes lep dan. Smo bili pa pri nas že pustno razpoloženi,saj so imeli otroci mini pustni karneval in je sodelovala tudi naša mlajša.So sodelovali otroci od enega do sedmega leta.Joj,kako so bili luškani.Karneval je bil na temo pravljice. Men je pa mal slabo,ker mi ne paše več sladkarije jest,ampak dobre so mi pa,zato se jih veeno privoščim. Hja,se mi zdi,da sem malo pretiravala z keksi. Ampak kaj bi,jutri je nov dan in mi gremo veselo naprej. Za seksi postavo z dieto najbolj pravo. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

marja  

19. feb 2006 21:47

No, ena pa se je le oglasila in to Marjetka cvetka. Saj res , počitnice so se pričele in sedaj se bo potrebno še bolj posvetiti našim malim nadebudnežem in bo manj časa in tudi prostor za računalnikom bo bolj zaseden. Zanima me , če je katera gledala včeraj zvečer oddajo na TV pika? Oddaja je bila okrog enajstih zvečer. Prisoten je bil tudi Lojze Peterle in je govoril tudi o postu. On se je sedaj postil 42 dni. Takoj sem pomislila na nas, ki tako trpimo že na sadni dan, kaj šele takrat ko je sadni dan in takoj za njim pa vodni dan. Kaj mislite, kako le ti, ki se postijo , zdržijo? Ti pa morajo res imeti eno močno voljo. Če te oddaje niste videle, bo sigurno v teh dneh ponovitev, v bolj primernem času. Saj na TV pika , oddaje veliko ponavljajo. Lep pozdrav in veselo v nov teden in pustnim norčijam naproti! marja

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

19. feb 2006 21:54

SREČANJE 10. MAREC Evo punce naš seznam do sedaj potrnjenih prijav * MARJETKA CVETKA * TEJCICA * KORENZU * MARINA45 * TUNA * LUNA12 * MARIJA * ENCIJAN * DARKAD * SARICA * SANITETA * DUŠANKA * JANDAr * lanes ?? * CLAUDIA12 punce, če sem katero izpustila se mi prosim javite. Vem, da ima Majdad težave z očmi, vendar, bi bili vsi veseli, da bo v naši družbi, isto velja tudi za vas stare borke, predvsem za Marjanco, Heleno, Rožico in Bonaco, ter seveda za vse ostale! Punce pridite, da se naklepetamo!!!! Beba, kaj pa ti? Tudi tebe bi rade spoznale! claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti